- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.001
yok mutlaka degismissindir de sen farketmiyorsun. 2 kilo versen bile bi suzuluyosun. tabi 60 olunca baya baya sasirirlar :) ama yine farkedilmiyo diye dusunme 1 kilo 1 kilodur kurtulmaya bak :) bulantinin sebebi insallah hastaliktan deildir canim. onuda arastir nacizane tavsiyem.
benim oglan durmuyor ilgi bekliyor :)
size iyi zayiflamalar diliyorum simdilik. ben burdan sonra burdayim insallah.
kızlar hafta sonu yokum ben yine.
boş bırakmayın topiğimizi
Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. Bende kilo vermeye çalışıyorum. Bir kaç aydır diyetteyim
hosgeldin ayse nasilsin kendini az bi tanit boy kilo bekar evil nereli
Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. Bende kilo vermeye çalışıyorum. Bir kaç aydır diyetteyim
merak etme ozgecim sen guzel gecir hafta sonunu ben nobetciyim nasilolsa
Ayşe ben:) 25 yaşındayım. Evliyim. 1,5 yaşında bir oğlum var. Özel sektörde çalışıyorum. Bilgisayar programcısıyım.. Erzurumluyum ama İstanbul da doğup büyüdüm.:):) Kendimi yarışmada gibi hissettim yaa:):))
164 boyum. Nisandan beri diyetteyim. Başlangıç kilom 87.. Toplamda 12 kilo verdim. Şu an 75 kiloyum.. Hedefim 60 olmak.. Bakalım neler olacak..
kızlar hafta sonu yokum ben yine.
boş bırakmayın topiğimizi
Ayşe ben:) 25 yaşındayım. Evliyim. 1,5 yaşında bir oğlum var. Özel sektörde çalışıyorum. Bilgisayar programcısıyım.. Erzurumluyum ama İstanbul da doğup büyüdüm.:):) Kendimi yarışmada gibi hissettim yaa:):))
164 boyum. Nisandan beri diyetteyim. Başlangıç kilom 87.. Toplamda 12 kilo verdim. Şu an 75 kiloyum.. Hedefim 60 olmak.. Bakalım neler olacak..
Bırakmayız canım bizim yerimize gir denize gez toz keyfini çıkar
hoşgeldin canımm
sağol ablacım
hemen ekliyorum ayşecim senide
nasıl verdin 12 kg yu
Hoşgeldin canım aramıza
Kalori hesabı yaparak ve akşam 18:00 dan sonra yemek yemeyerek verdim.. Ama daha bu kadar daha vermem gerekk..
Kilo vermem yavaşladı.. Ayrıca Ramazandan dolayı da yerimde sayıyorum şu an veremiyorum. Aslında çok yemiyorum ama WC problemim olduğu için veremiyorum kilo... Zor durumdayım yaniii:):)
21 yaş 59 kilo boy 168 :):)
hoşgeldin canımda bence boyuna göre gayet iyisin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?