Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Ne giysem acaba bilemiyorum

vallahı canım sen baya kilo verdın ten rengını bılemıyorum ama ben olsam ( esmerım ) kırmızı tercıh ederdım her zaman ıhtıras ve tutkudan yanayımdırda parlament mavısı olabılır hafif taş detayi olan bir elbise olabılır beyazda olabılır düz uzun straplez tek omuz guzel olabılır

Bende beyazım ama güneş yaktı biraz buğdaylaştım.Gündüz olcak kalabalık olcak herkesin ailesi gelir heralde benim eşim tsk da diğer kadınlar bayağı tarz olur kokoş olur.Bende bişeyler yaparım işte bakalım gece kokteyl olmicak dedi eşim ama bilmiyorum...

vallahı canım sade bır elbıse tercıh edebılırsın ufak ayrıntıları olan bakın sımdıdenbence son ana bırakma takınıda guzel sectınmı sac makyaj guzel olur ay anam saatler gecmek bılmıyor ya

kızlar benıde alın yamacınıza

acılın grupun en şişkosu gelıoooooooooorrrr :18:
104 kıloyum veeeeee pkoyum veeeee çocuk istiyorum ama olmuor tedavı surecındeyım ve gıt gıde sısıorum ıstem dısı ve bu ıse dur dıcem ve dıyet ve spora baslıcam hadi banada yardım ediiiinnnnn :18: neler yapayım ne yiyip ne içelim ben bugun sabah galete 3 şekerli büyük kupa çay ve yeşil çay içtim öğlen yemeğimi yemedim daha hee hastayım oruc tutamıorum

Hoş geldin canım birçoğumuz 3 beyazı kestik un,tuz,şeker bunun dışında kalori hesabı tutuyoruz biraz takıl bize fikrin olur canım.boyun kilon hedef kilon yaşın kısdaca kendini tanıtabilirmisin.birde cuma günleri kilo bildirimini rüzgarözge arkadaşımıza özel msjla atıyoz bol kilo veririz beraberce inşş...

mesela ne yemek yıyorsunuz şekeri tamamen mi kestiniz tatlandırıcı kullanabılırmıyım 1,5 yıllık evliyim 21 yasındayım. 104 kıloyum ve calısıorum esımde kılo aldı beraber her aksam yuruyus yapmayı dusunuoruz.

hoşgeldin canım ramazan dolayısıyla ben suanlık dıkkat etmeyle gecırıyorum gunlerımı =)

ama normalde gazli içecekler hamur işi beyaz ekmek kesmiştim ( suandada gazlı ıcecek harıcı dıgerlerını tuketmıyorum ) bırde sırkelı su ıcıyordum sabah aksam yuruyuss sebze agırlıklı beslenme ve gece uyumadan kesınlıkle yrm yaglı sut

hoşgeldin canım aramıza.

bende pkoluyum ve cocuk istiyorum o yüzden bu tpiciği actım.

spor cok önemli spor yaptın mı herşey yoluna giriyor.

3 beyazıda hayatından sil.

selam kızlar sabah beri cok yoğunduk anca fırsatım oldu nasılsınız neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…