- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.441
gız bacım biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yokk 65 olana kadar azimlee iradeylee dayanıcaz ve başarıcazz onlarıda çatır çatır çatlatıcaz orta yerlerınden .....
MERHABA kızlarr :)
bende aranıza katılmak istiyorumm..
diyete bayramdan sonra başlıcam inşallah çünkü şuan yapamam....
benim yaşım 25 kilom 73.5 ve boyum da 1.65 anlayacağız kiloluyum çok...ve bu yolda bana da yardımcı olurmusunuz?
gız bacım biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yokk 65 olana kadar azimlee iradeylee dayanıcaz ve başarıcazz onlarıda çatır çatır çatlatıcaz orta yerlerınden .....
hosgeldın canım bende ramazanda aldımneydim dayanamıyor ınsan yıyor tatlı matlı bıde susuzluk kola mola içe içe şiştik ama vericez 1-2 kılo aldık 10-20 kılo vericezz hayırlısıylannn
aayyy inşallah
ben ilk önce şu kocama gününü göstercem (yok yok göstermiyecem bi yerlerimi ciğerci kedisi gibi dolaşsın)
aayyy inşallah
ben ilk önce şu kocama gününü göstercem (yok yok göstermiyecem bi yerlerimi ciğerci kedisi gibi dolaşsın)
Bende ramazan başında dikkat etmeye çalışıyodum ama bir haftadır ipin ucunu suya saldım doymak bilmiyorum bir türlü kısıtlayamıyom kendimi
hosgeldın canım bende ramazanda aldımneydim dayanamıyor ınsan yıyor tatlı matlı bıde susuzluk kola mola içe içe şiştik ama vericez 1-2 kılo aldık 10-20 kılo vericezz hayırlısıylannn
bana bi gaz geldiiii bu topiğin sayesinde sanırım
inanın bu sefer verecem bu kiloları
ramazan çok şükür almadım azda olsa verdim bu bişeydirrr
ee pideler tatlılarr türlü türlü yemekler nasıl dayanır ınsan buna..ben yemegi cok seven bırıyım kızlar yasamak ıcın deıl yemek ıcın yasıyorum sankı
h.b canımm..hadi ya sende aldın demek
insallah dedığın gıbı olur cnm 20 de gozum yok 10 kılo versem yeterr
benım bi gocam bilem yok henuzama bende yuz guzellıgımı fızıkende yerıne oturtunca bi goca bulucam
gösterme bacım gösterme sen zayıflaaa tıg gibi dolan ortalıklarda oda baksın dursunn
bizimle kafa yapan herkese ölümü değil sürünmeyi hakediyor en iyi işkence taktigi senin taktik devam
inşallah hayırlı bi kısmet bulursun bir ömür boyu huzurlu olacağın
valla kararlıyım bu sefer
çıtır olucam
kız ben zaten minyon tipliyim 50 kiloda olsam tam çıtır olurumm
ahdetmişim o kocama zayıflayınca süründürcemm
sürünsün yerleri temizlesinnnnnn bi işe yarasınnn amannn
verıcez tabıkı canım once ınanman şart aglamayalım hiçç bu kıloları bız aldık sadece ramazanla konumlandırmıyorum yılların yada ayların bırıkımı bızde kısa surede olmasada 4-5 ayda ıstedıgımız kıloya ulasıcaz benımde 15 kilo fazlam var o yuzden dedim :26:
selam kızlar nasılsınız ?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş
selam kızlar nasılsınız ?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş
elbette ki canım...inanıyorum ama gözüme zor geliyor işte ..aslında bende 15 versem cok daha ıyı olur :))
hoşbuldum canım..katıldım ama bugun sizinleyim he bide pazartesiden itibaren hergun ınsallah.cnku yarından itibarenn tatile gidicez giremicem bende nete kızlar..
inşallah canım ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun senden ınsallahh çıtırcık pıtırcıkk mınıcık olursun
ek takvıye kılo kaybını hızlandırıcı şeyler arastırıcem ama suanlık bıldıgım sırkelı su ve form cayını dıyorum ay pazartesı gelsın bır an once sabırsızlanıyorumm
gözünü korkutma canım ... saglıklı beslenerek verenlerdenız bız burdakı cogu kişide öyle ayda 4 kılo versem öpüp basıma koyucam o sekılde yanışok dıyetlerden bı fayda saglayamadım üzerine birde bunyemı bozdu ....
ramazan sonrası bi liste var gene kk da buldum aldım onu yazarım ıstersen sende uygularsın25 gun uygulanıyor yada kendın uygulayabılecegın kalorı hesabı yapıp haftalık lıste cıkarır uygularsın diyette kararlı ve planlı olmak şart
ve ve veeeee en onemlısıde yuruyus
aayyy bende sabırsızlanıyorum
ama kilo kaybını hızlandırıcı hiç bi şey yapmıyorum
hangi form çayı önerdiğin bir ürün var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?