Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
gız bacım biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yokk 65 olana kadar azimlee iradeylee dayanıcaz ve başarıcazz onlarıda çatır çatır çatlatıcaz orta yerlerınden .....

aayyy inşallah

ben ilk önce şu kocama gününü göstercem (yok yok göstermiyecem bi yerlerimi ciğerci kedisi gibi dolaşsın)

hosgeldın canım bende ramazanda aldım neydim dayanamıyor ınsan yıyor tatlı matlı bıde susuzluk kola mola içe içe şiştik ama vericez 1-2 kılo aldık 10-20 kılo vericezz hayırlısıylannn

gız bacım biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yokk 65 olana kadar azimlee iradeylee dayanıcaz ve başarıcazz onlarıda çatır çatır çatlatıcaz orta yerlerınden .....

Verelim kız inanıyorum buna bu kadar azimli olup destek verdikten sonra birbirimize kiloda veririrz kasta yaparız agaaa kim tutar bizi

hosgeldın canım bende ramazanda aldım neydim dayanamıyor ınsan yıyor tatlı matlı bıde susuzluk kola mola içe içe şiştik ama vericez 1-2 kılo aldık 10-20 kılo vericezz hayırlısıylannn

bana bi gaz geldiiii bu topiğin sayesinde sanırım
inanın bu sefer verecem bu kiloları
ramazan çok şükür almadım azda olsa verdim bu bişeydirrr

aayyy inşallah

ben ilk önce şu kocama gününü göstercem (yok yok göstermiyecem bi yerlerimi ciğerci kedisi gibi dolaşsın)

benım bi gocam bilem yok henuz ama bende yuz guzellıgımı fızıkende yerıne oturtunca bi goca bulucam

gösterme bacım gösterme sen zayıflaaa tıg gibi dolan ortalıklarda oda baksın dursunn

bizimle kafa yapan herkese ölümü değil sürünmeyi hakediyor en iyi işkence taktigi senin taktik devam

aayyy inşallah

Zaten sen kiloları bir ver hele eşin hem ciğerci kedisine döner hemde sen çıtırlaştıkça kıskanç bi akrebe döner bazen erkeklere ceza vermek iyidir...

Son düzenleme:
Bende ramazan başında dikkat etmeye çalışıyodum ama bir haftadır ipin ucunu suya saldım doymak bilmiyorum bir türlü kısıtlayamıyom kendimi

ee pideler tatlılarr türlü türlü yemekler nasıl dayanır ınsan buna..ben yemegi cok seven bırıyım kızlar yasamak ıcın deıl yemek ıcın yasıyorum sankı

h.b canımm..hadi ya sende aldın demek
insallah dedığın gıbı olur cnm 20 de gozum yok 10 kılo versem yeterr

bana bi gaz geldiiii bu topiğin sayesinde sanırım
inanın bu sefer verecem bu kiloları
ramazan çok şükür almadım azda olsa verdim bu bişeydirrr

hey maşallahhh itinayla gaz verilir bu topıkte dua et canımm kılo almamıssın bırde vermıssın ustune süper birşey tebrık ederım senıı pazartesi bizim miladımız gacılar tam gaz devam edıyoruz ınsallah Allahın ıznıylee

verıcez tabıkı canım once ınanman şart aglamayalım hiçç bu kıloları bız aldık sadece ramazanla konumlandırmıyorum yılların yada ayların bırıkımı bızde kısa surede olmasada 4-5 ayda ıstedıgımız kıloya ulasıcaz benımde 15 kilo fazlam var o yuzden dedim :26:

inşallah hayırlı bi kısmet bulursun bir ömür boyu huzurlu olacağın
valla kararlıyım bu sefer
çıtır olucam
kız ben zaten minyon tipliyim 50 kiloda olsam tam çıtır olurumm
ahdetmişim o kocama zayıflayınca süründürcemm
sürünsün yerleri temizlesinnnnnn bi işe yarasınnn amannn

inşallah canım ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun senden ınsallahh çıtırcık pıtırcıkk mınıcık olursun

ek takvıye kılo kaybını hızlandırıcı şeyler arastırıcem ama suanlık bıldıgım sırkelı su ve form cayını dıyorum ay pazartesı gelsın bır an once sabırsızlanıyorumm

elbette ki canım...inanıyorum ama gözüme zor geliyor işte ..aslında bende 15 versem cok daha ıyı olur :))

selam kızlar nasılsınız ?

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş

hoşbuldum canım..katıldım ama bugun sizinleyim he bide pazartesiden itibaren hergun ınsallah.cnku yarından itibarenn tatile gidicez giremicem bende nete kızlar..

elbette ki canım...inanıyorum ama gözüme zor geliyor işte ..aslında bende 15 versem cok daha ıyı olur :))

gözünü korkutma canım ... saglıklı beslenerek verenlerdenız bız burdakı cogu kişide öyle ayda 4 kılo versem öpüp basıma koyucam o sekılde yanı şok dıyetlerden bı fayda saglayamadım üzerine birde bunyemı bozdu ....

ramazan sonrası bi liste var gene kk da buldum aldım onu yazarım ıstersen sende uygularsın 25 gun uygulanıyor yada kendın uygulayabılecegın kalorı hesabı yapıp haftalık lıste cıkarır uygularsın diyette kararlı ve planlı olmak şart

ve ve veeeee en onemlısıde yuruyus

hoşbuldum canım..katıldım ama bugun sizinleyim he bide pazartesiden itibaren hergun ınsallah.cnku yarından itibarenn tatile gidicez giremicem bende nete kızlar..

döndüğünde burda olucaz şekerim iyi eglenmeler sana bol bol sende evlı mısın bu topikte bır bekar bulamadım

aayyy bende sabırsızlanıyorum
ama kilo kaybını hızlandırıcı hiç bi şey yapmıyorum
hangi form çayı önerdiğin bir ürün var mı

Hiç bir zaman o saçma listelere uyamadım ne bilim birgün listede bir yemek var ama evde o yemek yapılmamaış yada yapacak malzeme olmuyo bazen o yüzden hiçbir listeye uymadım liste bana uydu diyebilirim evde ne varsa ondan az yedim pilav makarna hamurlu şeyler yemedim

aayyy bende sabırsızlanıyorum
ama kilo kaybını hızlandırıcı hiç bi şey yapmıyorum
hangi form çayı önerdiğin bir ürün var mı

9lu karışım çayı canım yag yakmada yardımcı ıyıde bırde aktarlarda satılan yeşil kutusu onuda cokonerıyorlar adını bılemıyorum ama sallama çay .... ben sallamadan zıyade demlemeyı daha saglıklı ve faydalı buluyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…