- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.461
SELAM canım ıyıyız cok sukur sen nasılsın ? ıkı lafın belını kırıoz kızlarlan
Hiç bir zaman o saçma listelere uyamadım ne bilim birgün listede bir yemek var ama evde o yemek yapılmamaış yada yapacak malzeme olmuyo bazen o yüzden hiçbir listeye uymadım liste bana uydu diyebilirimevde ne varsa ondan az yedim pilav makarna hamurlu şeyler yemedim
selam kızlar nasılsınız ?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş
9lu karışım çayı canım yag yakmada yardımcı ıyıde bırde aktarlarda satılan yeşil kutusu onuda cokonerıyorlar adını bılemıyorum ama sallama çay .... ben sallamadan zıyade demlemeyı daha saglıklı ve faydalı buluyorum :26:
canım bende aynen senın gıbıyım uyamıyorum uyduramıyorum ama bu lıste kafama yattı baya lınkı paylasayım en azından ılk 25 gunluge uymaya calısıcam bır goz atın ıstersenız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html
gözünü korkutma canım ... saglıklı beslenerek verenlerdenız bız burdakı cogu kişide öyle ayda 4 kılo versem öpüp basıma koyucam o sekılde yanışok dıyetlerden bı fayda saglayamadım üzerine birde bunyemı bozdu ....
ramazan sonrası bi liste var gene kk da buldum aldım onu yazarım ıstersen sende uygularsın25 gun uygulanıyor yada kendın uygulayabılecegın kalorı hesabı yapıp haftalık lıste cıkarır uygularsın diyette kararlı ve planlı olmak şart
ve ve veeeee en onemlısıde yuruyus
döndüğünde burda olucaz şekerim iyi eglenmeler sana bol bol sende evlı mısın bu topikte bır bekar bulamadım
canım bende aynen senın gıbıyım uyamıyorum uyduramıyorum ama bu lıste kafama yattı baya lınkı paylasayım en azından ılk 25 gunluge uymaya calısıcam bır goz atın ıstersenız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html
içeriğini biliyorsan yazar mısın
yada 9 lu çay falan diye mi satılıyor aktarlarda
içeriğini biliyorsan yazar mısın
yada 9 lu çay falan diye mi satılıyor aktarlarda
kızlar bayramdan sonra hepimizin bomba gibi dönmesi lazım.
ramazan diye kimse yediğini içtiğini yazmıyordu.
bayramdan sonra herkes yediğini içtiğini yazacako zaman daha kontrollu gidiyor insan.
evet bende senın gibi düşünüyorum canım geç olsun ama kalıcı olsun...
valla o diyeti paylaşırsan cok sevınırım kolaysa bende uygularım :)
saol canım teşekkür ederim..evett bende evliyim hemdeee 4 yıllık
Canım listye baktım evt gerçektende uygulanbilir bir diyetmiş.Çok sade ve hergün aynı şeyler olduğu için.Ben asıl listenin sonunda yazanlar kısmında diyoya patates olmicak diye galiba beni bu hale getiren patates ben dikkat ettiğim sürelerde bile patatesi kullandım sebze yemeklerinde bundan sonra patatesi eşimin tabağına koyucam sebzelerini ben yicem
paylastım canım gayet düz mantık bı lıste uymaya calısalım en azından 25 gun ne kaybederz sankımm ... umarım bırgun bekar bırılerıde duşer topiğimize
kızlar bayramdan sonra hepimizin bomba gibi dönmesi lazım.
ramazan diye kimse yediğini içtiğini yazmıyordu.
bayramdan sonra herkes yediğini içtiğini yazacako zaman daha kontrollu gidiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?