Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

canım bende aynen senın gıbıyım uyamıyorum uyduramıyorum ama bu lıste kafama yattı baya lınkı paylasayım en azından ılk 25 gunluge uymaya calısıcam bır goz atın ıstersenız

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html

ben kaç kilo verdım yerıne acıklamayı yazmıs orası benı can evımden vurdu ve kiraz sende basarabılırsın demıstım aylar oncesınden sık kul eklemıstım kısmet buguneymıs

içeriğini biliyorsan yazar mısın
yada 9 lu çay falan diye mi satılıyor aktarlarda

valla bende listeye falan uyamıyorum
uyuyorum bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor
şuan az yemeye ne yediğime dikkat etmeye çalışıyorum
inşallah bayramdan sonra spora egzersize neyse ağırlık versem artık ona göre bi zaman ayarlamaya çalışcam

evet bende senın gibi düşünüyorum canım geç olsun ama kalıcı olsun...
valla o diyeti paylaşırsan cok sevınırım kolaysa bende uygularım :)

döndüğünde burda olucaz şekerim iyi eglenmeler sana bol bol sende evlı mısın bu topikte bır bekar bulamadım

saol canım teşekkür ederim..evett bende evliyim hemdeee 4 yıllık

Canım listye baktım evt gerçektende uygulanbilir bir diyetmiş.Çok sade ve hergün aynı şeyler olduğu için.Ben asıl listenin sonunda yazanlar kısmında diyoya patates olmicak diye galiba beni bu hale getiren patates ben dikkat ettiğim sürelerde bile patatesi kullandım sebze yemeklerinde bundan sonra patatesi eşimin tabağına koyucam sebzelerini ben yicem

kızlar bayramdan sonra hepimizin bomba gibi dönmesi lazım.

ramazan diye kimse yediğini içtiğini yazmıyordu.

bayramdan sonra herkes yediğini içtiğini yazacak o zaman daha kontrollu gidiyor insan.

9 lu çay diye satılıyor canım poşet poşet olanı da var,yada sadece ot olarakta var onu da kendın demlıyosun

canım aktara gıtsen zaten onlar bılıyor karısım halındede satabılıyor bazı aktarlar... karısım halınde yoksa bıle onlar ıcerıgı bılıyor ona gore ayarlıyorlar ve 9lu cayın sallamasıda var butun aktarlarda

kızlar bayramdan sonra hepimizin bomba gibi dönmesi lazım.

ramazan diye kimse yediğini içtiğini yazmıyordu.

bayramdan sonra herkes yediğini içtiğini yazacak o zaman daha kontrollu gidiyor insan.

bence de öğünlerimizi paylaşalımm

paylastım canım gayet düz mantık bı lıste uymaya calısalım en azından 25 gun ne kaybederz sankımm ... umarım bırgun bekar bırılerıde duşer topiğimize

gız bacım gadın azmetmiş başarmış 50 gunden 3 eksık 47 gunde neredeyse 10 kılo verms gayette saglıklıı bızde yaparızzzzzzzzzz

paylastım canım gayet düz mantık bı lıste uymaya calısalım en azından 25 gun ne kaybederz sankımm ... umarım bırgun bekar bırılerıde duşer topiğimize

hee paylaştın demekk hangi sayfada acaba ki :44:
bilmem düşer heraldeeeee sen ümidini yitirme şekerim

kızlar ben bayramda pek fazla giremem.

bizim çevremiz cok geniş çünkü gez gez bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…