Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
ya canım böyle deme ama

sonucta anne olmuşsun ve kilolar hamilelikten ve yavruna anne sütünü vermek için alınmış.
zamanla hepsini vericez canım.
azmdicez ve olucak

hamileliğim boyunca yattım aman düşük olmasın bi daha diye yat yat

doğumdan 1 ay sonra omurilik ameliyatı oldum 3 , 4 ayda öyle yattttttt

(tabi bu arada anneannemin meşhur espirisi çınlıyor kulaklarımda "yat balım yat kuzum kavun karpuz yata yata büyür)

lavabodan lavaboya kalktım o da özel tıbbi bir medikal tuvalet var

yata yata bu hale geldik

Allah başka dert vermesin ne diyeceksin herşey insanlar için

çok geçmiş olsun canım

Merhaba
Kızlar diyetteyken kendinize pskolojik baskı yapmayın, o zaman sanki kilolar inadına gitmiyor gibi oluyor
Ben mart ayı boyunca hep yediklerime dikkat ettim bazen aç uyudum hırs yapmıştım hiç kilo veremedim.
Sonra diyeti falan bıraktım o zaman 67 kiloydum. Şu an normal yiyorum, tatlımı makarnamı yiyorum ama gece yemek yemeyi kestim ve dün tartıldım 63 olmuşum O kadar şaşırdım ki, kilo vericem diye diretince vücuda olmuyor gerçekten.

Hayırlı olsun canım süper haklısın takınca inatlaşıyo gitmiyo

ben şimdi bir tabak makarna yedim ve yeşil çay içeceğim.Bu arada ramazan geliyor 3 gün sonra nasıl olacak kilo verme işi.Oruç tutacak olanlar ne yapmayı planlıyorsunuz..

ben bugün adet oldum canım fena tatlı çekiyor ama direniyorum:) Akşama Light dondurma yerim ramazanda inş tutcam ilk günler hariç akşamları çorba ve meyve düşünüyorum geçe de hafif şeyler

Hayırlı olsun canım süper haklısın takınca inatlaşıyo gitmiyo

Evet canım bu yüzden canın ne istiyorsa çok yemesen bile tadına bak.
Mesela çok acıktığında tabağını doldur önce gözünün doyması lazım
Ben öyle yapıyorum, sonra o tabağın dörtte birini ye kalk bi dolaş bişilerle uğraş bi 15-20 dk sonra doyduğunu anlayacaksın.
Sonra açlık hissettiğinde o tabağın bi bölümünü daha ye, böyle pay et zamana yay.
Aç kalıp yememeye zorlarsan ilk yediğin yiyeceği vücut depoluyor ve yağa çeviriyor çünkü

cnm bende inadına makarna pilav yediğim zaman vermiyorum nedense illa yemicem ki kilolar gitsin mesela 2 gün diyeti bozayım arkadaşımdan daha çok kilo almış oluyorum sebebini çözemedim halbuki bende arkadaşımın yediği içdiği şeylerden yedim ama

canım benim boy 163 ama neler yapmamaız gerekiyo nasıl biyl izlicez yazaım da ramazan da geldi
iftarda hafif şeyler yemek gerek çorba salata gibi.sahurda da kahvaltılık yemeliyiz.Allah kolaylığını verecek inş
haklısın takınca hiç gitmiyor kilolar en iyisi çok kasmamak..
ben bugün adet oldum canım fena tatlı çekiyor ama direniyorum:) Akşama Light dondurma yerim ramazanda inş tutcam ilk günler hariç akşamları çorba ve meyve düşünüyorum geçe de hafif şeyler

dondurma yiyebilrisin birden hemen kesme herşeyi derim yavaş yavaş az ve ölçülü yenmeli.Çünkü birden kesince bir süre sonra patlak verir.ben de çorba salata falan iftarda yerim gecede kahvaltı.

işten dolayı vakit yok yemeğimi 15 dkkada yemek zorundayım ki yavaş yemeyi çok seven biriyim belkide hızlı yemek yaptı beni böyle

evet kesinlikle haklısın ben kendimi direk diyet havasınada sokmuyorum çevreme karşıda çok dillendirmiyorum

sadece beyaz ekmek yemiyorum bol su içiyorum zaten gazlı fast food hazır gıda falan onlara yaklaşmıyorum bile
ve porsiyonlarımı küçültüp dikkat ediyorum
inan öbür türlüsü sonrasında sıkmaya başlıyor beni

işten dolayı vakit yok yemeğimi 15 dkkada yemek zorundayım ki yavaş yemeyi çok seven biriyim belkide hızlı yemek yaptı beni böyle

bende çalışıyorum aynen öyle yemeğim kaç defa bölünüyor ne yedim yemedim anlamıyorum bile

İşte diyetteyim diye kendini çembere alma canım, dikkat ediyorum de. Çikolatanı ye pişman olma. Bol su iç, hatta diyette neymiş amaan de o zaman kilolar küsüp seni terkediyor Benimki tamda böyle oldu 1 kilo bile veremezken 5 kilo gitti

Bende çok yavaş yemek yiyen biriyim. Herkes kalkar sofradan en son ben kalırım Hatta annem der ki biz öğle yemeğine geçicez sen hala kahvaltı ediyorsun diye Yavaş yemenin etkisi büyük gerçekten.

Evet gazlı içecekler hem şişkinlikte yapıyor. Beyaz ekmek yemiyorum, sulu yemeklerle en fazla 1 dilim yiyorum. Dün sandviç yedim vicdan azabı duydum çok ekmek yediğim için Sonra da çikolata yedim dünü ödül günü ilan ettim kendime, bugün daha dikkat ediyorum ama asla diyette değilim şu an, öyle baskıda hissediyorum herşeyi yiyesim geliyor

bende çalışıyorum aynen öyle yemeğim kaç defa bölünüyor ne yedim yemedim anlamıyorum bile

mesele bugün öğlen evden yapıp getirdiğim türlü yanına yoğurt 1 dilim ekmek yedim aradan 1 saat sonra da 2 kupa yeşilcay sallama deeğil yalnız demliyorum limonla birlikte

kızlar yazamadım kusura bakmayın.
cuma olunca bugün işleri falan topla anca zaman oldu.
ben17.30 da cıkıyorum.
akşam arkadaşlara yemeğe davetliyiz.
sadece salata yemeği düşünüyorum.

gece eve dönünce yazarım yine

mesele bugün öğlen evden yapıp getirdiğim türlü yanına yoğurt 1 dilim ekmek yedim aradan 1 saat sonra da 2 kupa yeşilcay sallama deeğil yalnız demliyorum limonla birlikte

bende yeşil çayı demliyorum ama çok acı geldi yaaaa çaydamı bi şey var anlamadım
fazlamı attım ondan mı yoksa sallamaya alıştım ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…