Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

EVET CNM oyle oldu malsef

ohh yarasın valla baya güzel kahvaltı yapmısın..olan olmus artıkın sonrakı oğunlerine bak cnm..

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine sağlık cok onemlı diyet hep yaparsın sen smdı ıyı olmaya bak..

afiyet olsun canım..

Kızlar merhaba.
Özge apandist ameliyatı oldu haftasonu birden sancı girmiş ve almışlar apandisiti..
Giremiyor kendisi sizlere selamı var haberiniz ola

Kızlar merhaba.
Özge apandist ameliyatı oldu haftasonu birden sancı girmiş ve almışlar apandisiti..

aa çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Ben de düşündüm özge nerde girmiyor diye sağlık olsun da girer topiğe.

Kızlar merhaba.

oyy canımm cok gecmıs olsun dıleklerımı ılet lütfen .... bende aynı sekılde dedım ozge nerelerde herhalde dedım tatılı uzattı ....

Özgecim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

arkadaşlar bayramdan önce 68,2 kg idim
bayramdan sonra korkumdan tartılamadım
baklava olayını abartmış olabilirm :18:

Korkunun ecele faydası yok tartıl korkma bende cok yedım ıctım sarma dolma ama hazın sonla karsı karsıya kalmak ıcın korkmadım

Korkunun ecele faydası yok tartıl korkma bende cok yedım ıctım sarma dolma ama hazın sonla karsı karsıya kalmak ıcın korkmadım

metin ol diyorsun yani :)

bende yarın sabah tartılayım bari, off off okadar çabala az bişi kilo ver sonra 4 günde geri aal

akşam çaya misafirlerim var onlar gidince üşenmezsem leslieyle yürücem

Son düzenleme:
metin ol diyorsun yani :)

bende yarın sabah tartılayım bari, off off okadar çabala az bişi kilo ver sonra 4 günde geri aal

EVET metin ol

benımde oyle oldu ama ramazandada zatı baya aştım haddımı şimdi toparlıyoruz işte canım olsunn sıkı bır sekılde ılerleeyelımm

EVET metin ol

benımde oyle oldu ama ramazandada zatı baya aştım haddımı şimdi toparlıyoruz işte canım olsunn sıkı bır sekılde ılerleeyelımm

ya 3 hafta sonra izne çıkıcam tatile kadar biraz kilo vermek istiyorum 65 olsam gene yeter
sen kaç kilosun kenyalıkız, kaç yaşındasın spor yapıyormusun

ya 3 hafta sonra izne çıkıcam tatile kadar biraz kilo vermek istiyorum 65 olsam gene yeter
sen kaç kilosun kenyalıkız, kaç yaşındasın spor yapıyormusun

canım bıraz sıkarsan 3 haftada rahat 4-5 kılo verebılırsın...

ben 24 yasındayım canım 87 kıloyla basladım suanda 81 ..80-79 dusmustum ama ramazanda aldım canım spor yapıyorum yuruyus gunde 2,5 saat kadar ....

Kızlar merhaba.

geçmiş olsun Allahım acil şifaler versin..

off sorma yaa..ramazan bayram derken aldık kılolarıı

öğlen menüm:
yarım kase ezogelin çorbası
yarım tabak köfte yemeği
bir dilim kavun
az şekerli türk kahvesi

ben buradayım şekerim

menün güzel ekmek tuketmıyorsun sanırım hiç?

CANIM aslında yicem de bakma dun aksam sarma vardı bugun de sabah yarım simit yiyince öğlen ekmek yemedim..
tam buğday ve kepekli ekmek yiyeyim diyorum...

CANIM aslında yicem de bakma dun aksam sarma vardı bugun de sabah yarım simit yiyince öğlen ekmek yemedim..
tam buğday ve kepekli ekmek yiyeyim diyorum...

anladım canım .... bugun ogle yemegım gecıktı baya 1de yemeyı planlıyordum ama yeni yedım

ögle ;

4 ymk kasıgı kabak yemegı ( sarımsaklı yogurtlu )
1 dlm çavdar ekmegı ( normalde yemıyecektım arkadas benım ıcın almış )

1,5 lıtre suyumu ıctım sımdıye kadar

Ooo çok güzel kilo vermişsin sen
günde 2 saat yürüyüş de süper
bence leslie sensonela da yürü evde, aerobik hareketler var ya kollar falanda güzel sıkılaşıyor onunla

Ooo çok güzel kilo vermişsin sen
günde 2 saat yürüyüş de süper
bence leslie sensonela da yürü evde, aerobik hareketler var ya kollar falanda güzel sıkılaşıyor onunla

canım ya keske yapabılsem çalıştıgım ıcın yuruyus sonrasıda pertım cıkıyor duş alıp dınlenıyorum

çok dayanıklıyımdır aslında sabah 6:30 uyanıyorum hazırlanıp cıkıyorum işe yuruyerek gelıyorum 5 km felan tempolu terlıyorum...

ee işim beyni yoran bir iş halıyle pertım cıkıyor 18:00 hazırlanıp ısten cıkıyor eve yuruyorum 5 km öyle ...

gunde 10 km yakın yuruyorum ... az yıyorum 6dan sonra bırsey yemıyorum , süt içiyorum sadece ve soda hararetımı alsın dıye ...

gunde 3 ltreye yakın su, 2 kupa 9lu çay ( sabah aksam ) , elma sirkeli su ( sabah aksam ) , yulaf kepeklı süt :)

daha neydıyımm bacım sen de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…