- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.581
akşam ki menun az gibi görünsede biraz kalorisi yüksek sankı ... onun yerıne bı kase corba ıceydınya bacım sen bılırsın gene tabı ...
ama genel olarak güzel gıdıyorsun sende ...
ben sebzeyı severım haşlamayı pek sevmem ama dayanıcam artık :2::2: yogurtla renklendırebılırım dıye dusunuyorum cok pozitifimm
bu sabah krallar gibi kahvaltı yaptım.2 çay kaşıığı dolu dolu nutella yedim nasıl da özlemişimtereyağlı yumurta,bütün kahvaltılık çeşitlerinden yedim sanırım sınırı aştım ama neyse artık diğer öğünleri hafif yerim artıkın
Günaydın kızalar ben farenjit olmuşum dün dr. öyle söyledi.Arefe günü boynumda bir şişlik oluştu.Bende dün dr ye gittim ama aradaki o 5 gün hiç geçmedi çok korktum neysem kbb ci burnuma boğazıma kulaklarıma baktı şiş olan boynuma dokunmadı bile farenjit dedi antibiyotik gargara yazdı yolladı.Bu aralar diyet yapamicam kalorili ve sağlıklı şeyler yemem gerek inşallah geçer bu şişlik boynum kocaman oldu.Bu ara diyete ara vermeme gerek...
Günaydın herkeseee. Çoktan uyandım khvaltımı yaptım gerçi :) 1 salatalık 2 dlm piliç jambon maydonoz 1 kk beyaz peynir 1 dlm çavdar ekmeği. Bugün yine gideceğiz sahile. Dün sağ salim atlattım ama bakalım bugün ne yapacağım bana şans dileyin
Kızlar merhaba.
Özge apandist ameliyatı oldu haftasonu birden sancı girmiş ve almışlar apandisiti..
Giremiyor kendisi sizlere selamı var haberiniz ola
Kızlar merhaba.
Özge apandist ameliyatı oldu haftasonu birden sancı girmiş ve almışlar apandisiti..
Özgecim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
arkadaşlar bayramdan önce 68,2 kg idim
bayramdan sonra korkumdan tartılamadım
baklava olayını abartmış olabilirm :18:
Korkunun ecele faydası yok tartıl korkma bende cok yedım ıctım sarma dolma ama hazın sonla karsı karsıya kalmak ıcın korkmadım
metin ol diyorsun yani :)
bende yarın sabah tartılayım bari, off off okadar çabala az bişi kilo ver sonra 4 günde geri aal
Kızlar merhaba.
EVET metin ol
benımde oyle oldu ama ramazandada zatı baya aştım haddımışimdi toparlıyoruz işte canım olsunn sıkı bır sekılde ılerleeyelımm
ya 3 hafta sonra izne çıkıcam tatile kadar biraz kilo vermek istiyorum 65 olsam gene yeter
sen kaç kilosun kenyalıkız, kaç yaşındasın spor yapıyormusun
Kızlar merhaba.
Özgecim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
arkadaşlar bayramdan önce 68,2 kg idim
bayramdan sonra korkumdan tartılamadım
baklava olayını abartmış olabilirm :18:
öğlen menüm:
yarım kase ezogelin çorbası
yarım tabak köfte yemeği
bir dilim kavun
az şekerli türk kahvesi
ben buradayım şekerim
menün güzel ekmek tuketmıyorsun sanırım hiç?
CANIM aslında yicem de bakma dun aksam sarma vardı bugun de sabah yarım simit yiyince öğlen ekmek yemedim..
tam buğday ve kepekli ekmek yiyeyim diyorum...
öğlen menüm:
yarım kase ezogelin çorbası
yarım tabak köfte yemeği
bir dilim kavun
az şekerli türk kahvesi
canım bıraz sıkarsan 3 haftada rahat 4-5 kılo verebılırsın...
ben 24 yasındayım canım 87 kıloyla basladım suanda 81 ..80-79 dusmustum ama ramazanda aldım canım spor yapıyorum yuruyus gunde 2,5 saat kadar ....
Ooo çok güzel kilo vermişsin sen
günde 2 saat yürüyüş de süper
bence leslie sensonela da yürü evde, aerobik hareketler var ya kollar falanda güzel sıkılaşıyor onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?