- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.701
inşallah
bana da bayramda geldi o gazzz
bayramda ziyaretlere git
herkes zayıf istediği gibi giyinmişşşşşşşş
ben haminne gibi
Canım çok kaçırma karbonatın fazlası çook zararlı...
Günaydın herkeseee. Bugün çok ilginç bi kahvaltı yaptım. Şu aralar akşam yemeği yemeye pek fırsatım olmuyor bnde yoğurt yada salatayla geçiştiriyordum. Bayadırda et yemiyordum. Sabah 200 gram bifteyi kuş başı doğrayıp domates soğanla soteleyip 1 dlm çavdar ekmeğiyle yedimakşam annem gelecek sarmalar börekler getirecek akşama kadar hiç bişey yemeyip akşamda hepsinden bir tadım alıp bırakabilmem lazım
Hoşgeldin canım takıl bize...kilo yaş boy hedef kilonu yazarak başlayabilirsin vede cuma günü kilo bildirim günü tekrar hoşgeldin
hoş geldin aramıza
dediğin gibi kilolardan kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor bile
bende aynı dertten muzdarıbım fazla kılolardan her turlu yolu denedım ama bı gram bıle veremedım
Hoşbulduk canım , şuan 21 yaşındayım 1.70 boyum 81 kiloyum tartıda 85i görünce başladım diyette daha cok dikkat etmeye inş böle devam edicem üniversite hayatı bitirdi beni 10 kilo alıp geri döndüm üstüne bu yazda iş bulamayınca en son 85e kadar gördüm.Daha öncesinde devamlı başladım ama bir şekilde bıraktım.
Hedefim 5 aşamadan oluşuyor 79-75-70-65-60 :) inş 5. aşamaya kadar gelmeyi umut ediyorum.
Çabuk sıkılmamak için hedefleri kısa tutmuşsun galiba
Çabuk sıkılmamak için hedefleri kısa tutmuşsun galiba
Neden kendine hakimmi olamadın yoksa başka bir rahatsızlığınmı var[/QUO
RAHATSIZLIGIM YOK AMA NE DENEYSEM OLMADI EN SONUNDA KARAR VERDIM SPOR SALONUNA YAZILDIM INSALLAH SONUC ALABILIRIM
Ben sabahları speacial k yiyorum sizce onu değiştirmelimiyim :/
melike cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz
yalnız listeyi hazırlayan arkadaşımız rahatsızlandı yarın liste hazırlanmayabilir ama yine kilo bildirimi yaparız
Neden kendine hakimmi olamadın yoksa başka bir rahatsızlığınmı var[/QUO
RAHATSIZLIGIM YOK AMA NE DENEYSEM OLMADI EN SONUNDA KARAR VERDIM SPOR SALONUNA YAZILDIM INSALLAH SONUC ALABILIRIM
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur...
ya ben hemcinslerimi zayıf bakımlı görünce gaza geliyorum
daha doğrusu şöyle söyleyeyim beni en çok gaza getiren şey zayıf bakımlı bayanlar
buzdolabının kapağına şakiranın fotorafını mı yapıştırsam
hani oda benim gibi kısa boylu yaaa
Cnm onlarda seker miktari cok oluyor..onun yerine 1kase yagsiz yogurt icine yulaf ve meyve dogra icine 1-2de ceviz oh mis gibi:) hem icinde ne oldugundan emin olursun.
selam kızlar bende pco sorunuyla yıllarını geçiren biriyim ne yazıkkive haliyle kilolarda aldı başını gitti .. iş stresi yeni bir şehire yerleşme üstüne evlilik telaşı derken 92 kiloyu gördüm tartıda ama o zaman rejim yapmam gerekirken nedense bekledim 90 kiloyla 5 gün önce rejime başladım ve 2,5 kilo verdim- kiloda değil aslında oturmamış ödemi verdim-.. topikteki her msjı okuyamadım ama çoğunluk olarak çok motive edici.. izin verirseniz sizinle beraber zayıflamak isterim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?