- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.821
okul acılıcak kısın dıyet yapmak istemıorm sadece kontrollü olmak istiyorum:)
günaydınnlarr...
kızlar tam başladım diyete derken olmuyor olmuyor olmuyorr....
sabah,öğlen dikkat ediyorum ama akşam eşimle hep yiyoruz buna nasıl çözüm bulcam bilmiyorum
günaydınnlarr...
kızlar tam başladım diyete derken olmuyor olmuyor olmuyorr....
sabah,öğlen dikkat ediyorum ama akşam eşimle hep yiyoruz buna nasıl çözüm bulcam bilmiyorum
günaydin kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum
nurcum çizelge olmamış canım bu format fılan degısmıs sanırım kabul etmıyor haftaya kdvler işler bitsin ben uğraşıcam yapıcem ınsallah :26:
günaydın kızlar
buraya yazmadan diyet olmuyo kesinlikle
sabah kahvaltım
çeyrek ekmeğin içine peynir dürüp yedim ve çay
Canım uzak kalma sende bol bol paylaşımda bulun...
Ben kendiminkini sabah daha yeni yeniledim oldu şaşırdım olmamamsına
ne bıleyım bacımm yaaa lınkten bırseylermı sılmek lazımkı acaba bır ara okumustum yok surayı kopyalamayın vs dıyorlardı felann ay cok sınır oldum yaaaaaaaa
evet yaaa
bende de aynı sorun var
sabah öğle işyerinde daha disiplinli gidiyorum
ama evde eşimle akşam yemeği sorun oluyor
üstelik eşim geç geliyor bide üstelik
bende o gelmeden yiyorum yemeğimi
onunla otursam kesin kaçırıyorum
bende de aynen ya..sabah öğle güzel akşam yemek yemeden edemiyorum ..onun için kahvaltımı öğle yemeğimi sağlam yeyeip acıkmamak için ;akşam yemicem
selamm kızlar...ben 81,5 kg şu an ..bbugün diyete başladım..CANAN KARATAY ın kitabını okurum ve ona göre hareket etmeye çalışıyorum bu sabah 2 az haşlanmış yumurta peynir yeşil çay ile kahvaltı yaptım ..hiç acıkmadım...ve 1 lt su içtim şu sate kadar...:))
* diyetisyene gittim şubatta 3 -4 ayda 6 kilo verdim..pek faydalı olmadıverdiğim paralar boşuna gitti (
şimdi diyetisyensiz,dikkat ederek zayıflayacağım inşallah :))
şu an ki ağırlığım81,5
hedef 69
diyete başlama tarihi 20,08,2013
:)) beni de listeye alınn ...siz neler yapıyorsunuz nasıl gdiyorrrrr
Kızlar dün şunu anladım eğer bir insan çabaladığı halde kilo veremiyorsa sebebi gerçektende bir sağlık problemi olabiliyor.Dün bana dr haşhimoto hastalığı dedi.Bu hastalık metabolizmayı mahveden bir hastalık vede metabolizma hızım şuanda yerlerde sürünüyo vücudum ödeme ve kilo almaya müsait.Daha öncedende yazmıştım burda hiç gücüm kuvvetim yok üstelikte kaslarım yok denecek kadar az demiştim.Evet bendeki uzun zamandır var olan bitkinlik hali,güçsüzlük,depresif duygular hatta biliyorsunuz bazı arkadaşlar haftada 1-1.5 kg verirken ben 200-400gr veriyordum meğerse sebebi buymuş.Ve hakikaten 13 kiloyu nasıl vermişim bu süreçte anlamadım gerçi başlayalı bayağı uzun bir zaman oldu belki benim yerimde başkası olsaydı çoktan hedefine ulaşmıştı.Neyse canlarım bu hastalık kadınlarda erkeklre oranla daha fazla bulunuyor ve birçok belirtisi var vede sinsi ilerliyor tiroid bezini harap ediyor az yesen bile kilo aldırıyor işte sonunu bağlayamadım pek aslında diyetle pek alakası yok ama konunun yinede bilgilenin istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?