- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.781
bende sevindim canımşuan bursadamı yaşıyorsun :)
ögle menüm
2 kasık bezelye( suyu suzuldu )
2 kasık bulgur (mecburıyetten)
yarım tost dılımı cavdar( yememem lazımdı aslında )
3 lıtre su
ben suan kocaeli derincede oturuyorum canim
bursada hisar semtinde annemlerin evi osmangazi tophanenin orasi cok guzel yerdir
kizlar dr bir arkadasima sulu yemekleri suzgecte (1 porsiyon kendi tabaginizi )uzerine sicak su dokun yagi gitsin oyle ye demis
yani sulu yemek ekmekte yedirdiginde ve yag dan kurtulmak icin aklinizda bulunsun
ooo cok guzel yerde oturuyorlarmışş :) lisem muradiyedeydi hergun tophaneden geçerdim tarih kokan biryer değilmi özellikle sonbaharda çok seviyorum tophaneyi :)
Bu arada eski gocmenlerdenmisiniz, bulgaristanda hangi koyden gelmişler dedeler biliyormusunuz canım
annem 9 yasinda iken dedem ananem gelmisler filibeden
babamda pasmaklidanmis ama ben oraya hic gitmedim bulgaristandan gectim bir italya gezisine giderken cok merakla bakmistim sofyadan gecerken bayanlari gormustum cop supururken erkek berberinde tras yaparken o zamanlar sasirmistim bu olay 80 yilinda olmustu benim yasimda simdi 55 ablanizim veya anneniz yasindayim ona gore dermisim
selam kızlar inşallah pazartesiden sonra rahat rahat yazıcam sizlere ve listemizi güncellicez.
ben tartıldım sabah 79.5 geldim. su yetmişleri gördüm ya inşallah 60larıda görürüz.
ayy bide ne zormuş apandisit ufak ameliyat ama bıcak yarası var ya.
bide iltihap kapmış dün tekrar hastaneye gittik. dr actı bişeyler yaptı parmaklarımı ısırdım acıdan.
kizlar ben bugun yaptim bu corbayi sizde yapin tuz yok ama
ben lapa gibi karisimdan kaseye koyup uzerine koyu ayran dokup ve nane ile beraber hazirladim dolabinizda bulunsun ne yesem acaba dediginizde hazir olsun
Sabah 1 dilim ekmek az peynir ve cay
ara soguk corba
oglen soguk corba
ara soguk corba
aksam soguk corba
acikirsam yine soguk corba
bakalim yarin kilomu 73 gorecekmiyim
Tabikide destek oluruz canım hoşgeldin...selam kızlar...
topiğinizi çok beğendim. malum bende şimdilik fazlalık taşıyanlardanım. 13- 14 kilo fazlam var. beni de aranıza alın noluuuuurrr.....
ocakta doğum yaptım. sütüm artık kesildi kesilecek. kızımda da 9 ay emzirebilmiştim zaten. şimdi oğlum 7buçuk aylık... sütüm kesilmesini hiç istemediğim için yedim ha yedim.. ama bir faydası olmadı malesef..
her neyse artık rejim yapabileceğimi düşünüyorum. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadım. eylülde okullar açılacak ve ben duba gibi okula gitmek istemiyorum( nolur bana destek olun kızlar.. azimleneyim biraz.. şu 15 günde en azından 5 kilo vereyim..
şu an 73buçuk falanım. evlendiğimde 60 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda ise 64.. ben şimdilik 65e razıyım. ama 60a düşücem kararlıyım.. inanmak başarmanın yarısı nede olsa:))))
kızımı doğum yaptıktan sonra yine 74lerde falan rejime başladım.. çok sinirlenmiştim bir arkadaşımın lafına.. hırs yapmıştım. resmen ölüm rejimi gibi birşeydi ve ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim.. şimdi yine öyle bir hırs yapsam verirmiyim acaba.. veririm veririm ya.. sizin desteğinizle tabi....
Tabikide destek oluruz canım hoşgeldin...
Günaydın kızlar belim o kadar çok agriyorki ne yapcagimi bilmiyorum. Ameliyat yerimde de agri var. Cok sıkıldım evde yatmaktan. 2gundurde kimse gelmiyor artik. Annemde olmasa napardim. Kv sozde karsimda oturuyor ama hiccc ....
Annem bu sabah gelemeyecekti onlar zaten gelmedi. Cok sıkıldım inşallah yarin dikisler alinir. 6 tane dikisim var.estetikte dikmemisler. Pufff cok sıkıldım kızlar. ....
Günaydın kızlar belim o kadar çok agriyorki ne yapcagimi bilmiyorum. Ameliyat yerimde de agri var. Cok sıkıldım evde yatmaktan. 2gundurde kimse gelmiyor artik. Annemde olmasa napardim. Kv sozde karsimda oturuyor ama hiccc ....
Annem bu sabah gelemeyecekti onlar zaten gelmedi. Cok sıkıldım inşallah yarin dikisler alinir. 6 tane dikisim var.estetikte dikmemisler. Pufff cok sıkıldım kızlar. ....
sabah 2 dilim ekmek, 1 salatalık ve domates, 3 siyah zeytin, 1 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 2bardak az şekerli çay..
öğlen 2 ince dilim pizza(evet yememem lazımdı ama fırından sıcak sıcak çıkınca dayanamadım napim:))
akşama ne yerim bilmiyorum ama hafif hatta çok hafif şeyler olacağı kesin:) haşlanmış bulgur içine yoğurt mesela.. veeeee bol bol spor.. ben pilates yapıyorum. bel ve karın ağırlıklı hareketler...
2 litre su.. aslında 3 litre içmem gerekliydi.. kendime 2 tane 1.5luk şişe yaptım dolaba koydum gidip gelip içecem..
aslında ilk gün için ağır bir menü oldu ama birden de yüklenmemek lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?