- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.801
gunaydin kizlar
benim corba ise yaradi bugun tertida kendimi 73.7 gordum hemen cetvelide degistirtim tavsiye edrim sizede
bugunde kismen yapmaya calisicam
Hem diyet hem spor İnşallah bu azimle kısa zamanda ulaşırsın hedefine canım...
Merhaba kızlar,bugün giremedim çünkü dr a gittim.Boynumdaki şişlik tiroid bezimden kaynaklanıyormuş.Dr haşhimoto tiroidi tanısı koydu sonuç olarak ömür boyu ilaç yiyeceğim ve ayrıcada metabolizma hormonlarım düşük çıktı.Benim için kilo vermenin önemi dahada arttı yarından itibaren sporla birlikte kaldığım yerden devam edicem
canım gecmıs olsunn en azından tedavisi var allahım dermansız dert vermesın ınsallah kısa zamanda dahada ıyı olursunn ...
saol canım İnşallah...
bacım ya su çizelgeyi yapamıom ben cıldırıcım
tekrar yaz yolla bilgilerini birde ben bakim
Merhaba kızlar,bugün giremedim çünkü dr a gittim.Boynumdaki şişlik tiroid bezimden kaynaklanıyormuş.Dr haşhimoto tiroidi tanısı koydu sonuç olarak ömür boyu ilaç yiyeceğim ve ayrıcada metabolizma hormonlarım düşük çıktı.Benim için kilo vermenin önemi dahada arttı yarından itibaren sporla birlikte kaldığım yerden devam edicem
baslangıc 87
şuan 79
hedef 60
sen bı bak bakalımm lınkı konuya mesaj olarak yaz bakalım oluomu benım cıkmam lazım sımdı keske vaktım olaydı hallederdıkk
çok geçmiş olsun canım.. sağlık için spooooooorr.... sağlık için rejiiiiiiiiiiiiiiimmm:))
HIMM anladım canım ozaman sana başarılarr..ben yapamam şahsen çnku sebze ile pek aram yok....
ne güzelll yiyebiliyorsun bunları ben hiç sevmiyorumm
aa neden 1.5 ay..
duğun falan mı var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?