- Konu Sahibi morlale2121
-
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
Canım tabı kı eklerım yardımım olursa çokta mutlu olurum fakat yazdıgını tam anlayamadım sorularını beklıyorumSlm ben esra grupta yeniyim reaim falan goriyorum bende ameliyat oldum sirular aoruo bilgi almak istiyorum benide eklermisiniz
Çok teşekkür ederim sadece ucu değil önden bayağı şiş hala yüzüm ama bende kesinlikle morarma falan olmadı çok şanslıyım o yüzden şişlerim insin önden de paylaşıcam fotograflarımı :)teşekkür ederim bilgilendirme için fiyat çok uygun,işçilik da harika olmuş ucu biraz şiş o da kısa sürede iner tekrardan geçmiş olsun güle güle kullan
Ne yapmaliyim resimleri gormek icin arkadas ekliyorum kimse kabul etmiyo benim burnum bir aylik fakat dogal olsun istedim duz bir burun oldu bide onden yamukluk var sag taraf cokuk gibi ters yonden masaj yapiyorum doktorumun uyarisi ile sizce duzelrimi yamukmu kalicak bide hala buyuk gozukuyo sisler indikce kuculurmu dersiniz
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?