Yeni bir ben :)

morlale2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
62
2
298
İstanbul
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz

Eklentiler

• $IMG_9226.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.577
Cok tesekkur ederim kızlar :)
Doktorumun adı Hasan Hüseyin Ceylan Koca Mustafa Paşada kendi klinigi var ve mukemmel bi doktor para amacı gütmeden işini mükemmel bi sekilde yapıyor

harika görünüyorsun cnm. çok beğendim

harika olmuş doktorunuz kimdi,şimdi gördüm doktorunuzu fiyat yazmanızda sakınca yoksa belirtir misiniz,bir de ameliyat sürecinden kısaca bahseder misiniz tasarım yapıldı mı mesela

Son düzenleme:
Sakınca yok tabi 2000 tl ye yaptırdım kızlar gidip ameliyat icin gün aldım ameliyat günü belirlendi cizim falan yapılmadı zaten bir cerrah buruna bakınca seklinde ki genel sorunları anlıyor benim hem nefes almada sorunum vardı hemde dıs gorunus olarak goruldugu uzere kemik vardi on taraftanda kemik sola dogru egrilmisti bakar bakmaz direk yamuklugu duzeltir kemigi aliriz sinüzlerinide bi guzel temizleriz dedi istege bagli olarak soruyor kaldiriyim mi şöyle olsun mu böyle olsun mu diye ama ben dogal olmasını istedigim icin fazla estetik istemedim.Ameliyati Bakirkoy Yasar Hastanesinde oldum 1 gece kaldım 25 yataklı kucuk bir ozel hastane parayı pesin ödedik baska sorularınız varsa yanıtlarim yorumlarınız icinde cok tesekkurler sislerim indikten sonra onden de paylasicam fotograf

Çok güzel olmuş,güle güle kullan ve geçmiş olsun.
Şu doktorlardan bir tane de Bursa 'da olsa

teşekkür ederim bilgilendirme için fiyat çok uygun,işçilik da harika olmuş ucu biraz şiş o da kısa sürede iner tekrardan geçmiş olsun güle güle kullan

yüzüne gidebilecek en güzel burnu yapmış doktorun doğal olmuş çok şanslısın bide o şişlerin indiği zaman daha da güzel olacak hayırlı olsun yeni burnun :))

Çok güzel görünüyor burnunuz umarım bundan sonra da bir aksilik yaşamazsınız yeni burnunuzla güzel günler dilerim. Doktorunuz harikalar yaratmış:)

Slm ben esra grupta yeniyim reaim falan goriyorum bende ameliyat oldum sirular aoruo bilgi almak istiyorum benide eklermisiniz

teşekkür ederim bilgilendirme için fiyat çok uygun,işçilik da harika olmuş ucu biraz şiş o da kısa sürede iner tekrardan geçmiş olsun güle güle kullan
Çok teşekkür ederim sadece ucu değil önden bayağı şiş hala yüzüm ama bende kesinlikle morarma falan olmadı çok şanslıyım o yüzden şişlerim insin önden de paylaşıcam fotograflarımı :)

Son düzenleme:
Ne yapmaliyim resimleri gormek icin arkadas ekliyorum kimse kabul etmiyo benim burnum bir aylik fakat dogal olsun istedim duz bir burun oldu bide onden yamukluk var sag taraf cokuk gibi ters yonden masaj yapiyorum doktorumun uyarisi ile sizce duzelrimi yamukmu kalicak bide hala buyuk gozukuyo sisler indikce kuculurmu dersiniz

Ben kabul ettim canim arkadaslik istegini canim benimkide 16.gunluk bir ay gecti diye tam yerine oturdu sanma burnun tam seklini almasi 6 ay suruyor o çöküklük dediklerin aslinda ödemini inen yerler diger taraf hala şişse sana öyle geliyordur suan banada öyle geliyor sisler indikce elbette burnun kucukulucek telas yapma lutfen az sabir gerekiyor bekle biraz bakalim en azindan bi 4 ay gecsin eger hala memnun degilsen o zaman tekrar ele alinir bu konu :)

değişiminiz çok güzel olmuşş:)) inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan yılları devirirsiniz güzel burnunuzlaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…