Yeni bir ben :)

Birde şişlikler için özel bir şey yaptın mı daha hızlı iyileşmesi için

Annem sağolsun her zaman söylüyorum ki refakatçi çok önemli annem gece hiç uyumadı 10 dakikada bir buz koyuyordu yüzüme onun çok etkisi var onun dışında herhangi bir şey yapılmadı biraz da cildin yapısıyla ilgili :)

Banada çok fahiş fiyatlar verenler oldu :) hatta bir ara ikna olmuştum gün bile aldım ama içime sinmedi vazgeçtim.

Kime olmustunuz ameliyatıınızı ? harika olmus :)

çok çok yakışmış guzelliğin ortaya çıkmış

mükemmel güle güle kullan kıskandım

2000 tl ye yapılan burunla 7000 tl ye yapılan burunlar arasında pek fark göremiyorum...peki tl arası neden bu kadar farklı..2000 tl lik burun 2 yıl garantili de 7000 tl lik burunlar ömür boyu mu garantili...?????

merhaba, öncelikle burnun çok hoş olmuş. bende 2 buçuk ay önce Hasan Hüseyin Ceylan'a ameliyat oldum, kendisi mükemmel bir doktor, çok cana yakın ve ilgili, siz ameliyat olalı ne kadar süre geçti, birde burun ucu şişliğim hala devam ediyor,sizde de öyle mi? şimdiden tşkler.

çok güzel olmuş ve çok yakışmış güle güle kullanın

gerçekten yüzünün ifadesi çok değişmiş....bende burun ve kepçe kulak estetiği yaptırmak isterdim....

yeni sen olmuşsun umarım bende yeni ben olabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…