- Konu Sahibi morlale2121
-
Birde şişlikler için özel bir şey yaptın mı daha hızlı iyileşmesi için
gerçekten değişim muhteşem olmuş. ben emre ilhan ile görüştüm daha önce 7000 tl dedi. kara kara düşünüyordum aaba ne kadar zamanda biriktiririm diye ama 2000 tl gerçekten çok uygun bi fiyatmış. çok sevindim bunu duyunca. sizi takip etmeye devam edicem inşallah bi an önce bende yeni burnuma kavuşurum. yeni burnunuz hayırlı olsun :)
Banada çok fahiş fiyatlar verenler oldu :) hatta bir ara ikna olmuştum gün bile aldım ama içime sinmedi vazgeçtim.
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
Kime olmustunuz ameliyatıınızı ? harika olmus :)
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
cok tesekkur edeerım :)çok çok yakışmış guzelliğin ortaya çıkmış
Kızlar bunlarda yeni fotoğraflar yüzüm hala şiş ama inanın masaj gerçekten çok işe yarıyor yaptırırsanız burnunuzu masaj yapmayı sakın ihmal etmeyin günden güne şişlerin indiğini hissedebiliyorum ama en son burun ucunda ki şişlik iniyormuş en çokta o rahatsız ediyor zaten ama halime binlerce kez şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?