Yeni bir ben :)

Geçmiş olsun canım benide eklermisin bende gormek istiyorum fikir olmasi acisindan bir de sgk karsiliyor mu tam olarak hastane Nerede

cok guzel olmus bende yaptırıcam doktor guzel yapmış hemen randevu verıyor mu okul sebebıyle hemen yaptırmam lazım :))))))))))))))))))

Merhaba ben bogazıcı tıp merkezınde olacaktım ama doktorun guzel yapmış tam adres verırımısın gorusecegım hafta sonu ve hemen randevu verır mı acaba pazartesi .. Cunku okulum acılıyor aceleye geldı 2.000 nakıt cok ıyı geldi

Mikememmelll güle güle kullan

canım çok beğendim burnuşunu:) ben de hüseyin beyle görüştüm gerçekten dediğin gibi. tavsiyen için teşekkürler. şu anda nasıl burnun? bi sorun var mı?

cok guzel olmus bende yaptırıcam doktor guzel yapmış hemen randevu verıyor mu okul sebebıyle hemen yaptırmam lazım :))))))))))))))))))

canım ne zamana randevu verir bilemiyorum ama ben 19unda ameliyat olmuştum 10 gün önceden gitmiştim randevu almaya bana 13ünde yapalım demişti tarih bana uygun olmadığı için ben 19unu istemiştim

canım çok beğendim burnuşunu:) ben de hüseyin beyle görüştüm gerçekten dediğin gibi. tavsiyen için teşekkürler. şu anda nasıl burnun? bi sorun var mı?

Evet bir sorun vardı :) fakat sorun benden kaynaklandı kullandığım antibiyotiklerin birinden alerji oldum ve burnum reaksiyon gösterdi enfeksiyon kaptı ama hasan beyi aradım hemen gelmemi söyledi gittim ve sorunu hemen halletti şuanda çok iyiyim çok şükür sanki ameliyat olmamış gibiyim :)

Benim amcamın eşide boğaziçi tıp merkezinde oldu ona da yaklaşık o civarda bir fiyat vermişlerdi fakat 2 sene öncesiydi sanırım.Gidip konuşabilirsin randevu işini tam olarak bilmiyorum ama hergün ameliyata giren bir doktor haftaiçi saat 4 e kadar ameliyatta olur 4 ten sonra kendi tıp merkezi var kocamustafapasa da ceylan tıp merkezi oraya gidersen randevu işini konuşabilirsin :)

Geçmiş olsun canım benide eklermisin bende gormek istiyorum fikir olmasi acisindan bir de sgk karsiliyor mu tam olarak hastane Nerede
Ekledim :) Sgk karşılıyor mu orasını tam bilmiyorum peşin 2.000 lira verdik ameliyatlarını yaptığı hastane Bakırköy Yaşar Hastanesi fakat randevu almak için Ceylan Tıp Merkezine gitmelisiniz özel sorularınız varsa cevaplayabilirim özel mesajlardan :)

Kızlar bunlarda yeni fotoğraflar yüzüm hala şiş ama inanın masaj gerçekten çok işe yarıyor yaptırırsanız burnunuzu masaj yapmayı sakın ihmal etmeyin günden güne şişlerin indiğini hissedebiliyorum ama en son burun ucunda ki şişlik iniyormuş en çokta o rahatsız ediyor zaten ama halime binlerce kez şükürler olsun :)

Eklentiler

• $IMG_9280.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 162
  • $IMG_9282.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 160

Cok degismissiniz ve cok guzel olmussunuz gercekten!!

Yardim kutfen ameliyat olali 36 gun oldu doktorun dedii masaji yapiyorum fakat birden sol goz hizama
Yakin yerde kemik cikintisi olustu elimede geliyor dikkatli bakinca fark ediliyor gecicimi kalicimi yardim lutfen

Yardim kutfen ameliyat olali 36 gun oldu doktorun dedii masaji yapiyorum fakat birden sol goz hizama
Yakin yerde kemik cikintisi olustu elimede geliyor dikkatli bakinca fark ediliyor gecicimi kalicimi yardim lutfen

bunu doktorunuza sormanız gerekir biz bilemeyiz bişey diyemeyiz

yani gerçekten harika olmuş :)

çok güzel olmuş. doktorunuza 100 üzerinden 100+

gerçekten değişim muhteşem olmuş. ben emre ilhan ile görüştüm daha önce 7000 tl dedi. kara kara düşünüyordum aaba ne kadar zamanda biriktiririm diye ama 2000 tl gerçekten çok uygun bi fiyatmış. çok sevindim bunu duyunca. sizi takip etmeye devam edicem inşallah bi an önce bende yeni burnuma kavuşurum. yeni burnunuz hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…