- Konu Sahibi morlale2121
-
Sakınca yok tabi 2000 tl ye yaptırdım kızlar gidip ameliyat icin gün aldım ameliyat günü belirlendi cizim falan yapılmadı zaten bir cerrah buruna bakınca seklinde ki genel sorunları anlıyor benim hem nefes almada sorunum vardı hemde dıs gorunus olarak goruldugu uzere kemik vardi on taraftanda kemik sola dogru egrilmisti bakar bakmaz direk yamuklugu duzeltir kemigi aliriz sinüzlerinide bi guzel temizleriz dedi istege bagli olarak soruyor kaldiriyim mi şöyle olsun mu böyle olsun mu diye ama ben dogal olmasını istedigim icin fazla estetik istemedim.Ameliyati Bakirkoy Yasar Hastanesinde oldum 1 gece kaldım 25 yataklı kucuk bir ozel hastane parayı pesin ödedik baska sorularınız varsa yanıtlarim yorumlarınız icinde cok tesekkurler sislerim indikten sonra onden de paylasicam fotograf
bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
Bu anı çok bekledim öncesi sonrası fotograflara bakarken çok özeniyodum ama beklediğime değdi sanırım kızlar :)
Bugün ameliyat olalı tam 15 gün oldu morarma meselesine gelirsek ben ameliyat sonrasında da hiç morarmadım fakat şişlikler elbette hala var ama inanın şuan için bunu hiç dert etmiyorum sonuç olarak geçicek kızlar lütfen sizde dert etmeyin burun estetiği kolay bir ameliyat değil sonuçta ve gelelim fotografa önden fotograf paylaşmak istemedim yüzümde ki şişler inmediği için ama arada ki farkı elbette görüceksiniz
cok guzel olmus bende yaptırıcam doktor guzel yapmış hemen randevu verıyor mu okul sebebıyle hemen yaptırmam lazım :))))))))))))))))))
canım çok beğendim burnuşunu:) ben de hüseyin beyle görüştüm gerçekten dediğin gibi. tavsiyen için teşekkürler. şu anda nasıl burnun? bi sorun var mı?
Merhaba ben bogazıcı tıp merkezınde olacaktım ama doktorun guzel yapmış tam adres verırımısın gorusecegım hafta sonu ve hemen randevu verır mı acaba pazartesi .. Cunku okulum acılıyor aceleye geldı 2.000 nakıt cok ıyı geldi
Ekledim :) Sgk karşılıyor mu orasını tam bilmiyorum peşin 2.000 lira verdik ameliyatlarını yaptığı hastane Bakırköy Yaşar Hastanesi fakat randevu almak için Ceylan Tıp Merkezine gitmelisiniz özel sorularınız varsa cevaplayabilirim özel mesajlardan :)Geçmiş olsun canım benide eklermisin bende gormek istiyorum fikir olmasi acisindan bir de sgk karsiliyor mu tam olarak hastane Nerede
Yardim kutfen ameliyat olali 36 gun oldu doktorun dedii masaji yapiyorum fakat birden sol goz hizama
Yakin yerde kemik cikintisi olustu elimede geliyor dikkatli bakinca fark ediliyor gecicimi kalicimi yardim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?