Yeni bir BENN :)

Tabiki hatırlıyorum Feyza eşimle aramda bilmiyorum hallolur inşallah bişey diyemiyorum zamana bıraktık şimdilik ama iyiyim şu anda çok şükür moral olarak çok zor dönemlerden geçtim ilaçlarla toparlandım bundan sonra üzülmek yok önüme bakıcam.Sen napıyosun sınavların ne durumda kaç senen kaldı

Merhaba kizlar Nasılsıniz? Bugün menum iyi şükür sıkıya almak lazım ya yoksa daha mutsuz oluyorum siz napiyorsunuz?daha aktif olalimki motive olalım ben oglus tan fırsat bulunca hemen giriyorum foruma.
İyi canım ne olsun kızımın 15 tatil ödevleri oğlumun yaramazlıkları ev işleri koşturup duruyorum.Geçen seneki azmimi bulamıyorum kendimde o yüzden tekrar görüşmek istedim sizlerle benim eski azimli halime dönmeme yardımcı olursunuz diye eski beni hatırlatırsınız belki bana

Canım inşallah hersey yoluna girer sebep her ne ise halledersiniz inşallah.derler ya hani dusmanlari sevindirmeyin bir an önce toparlamaya bakın. İnşallah tekrar vericez kilolari keşke sadece acikinca yemek yesek benim yeme isteğimi yüzde doksani psikolojik

Kızlar menum
Sabah
1 has yumurta Peynir salatalik çeyrek pide çay

Ara 1 portakal biraz çilek
Öğle 2 has yumurta salatalik yoğurt

Aksam 5 kasik makarna yoğurt

Su 1 lt

Şu anda ikimiz içinde yapılacak bişey yok canım biraz zaman lazım ya birbirimizin kıymetini anlıycaz yada böyle daha mutlu olucaz bilemiyorum Rabbim ikimiz içinde hayırlısını versin.

Şu anda ikimiz içinde yapılacak bişey yok canım biraz zaman lazım ya birbirimizin kıymetini anlıycaz yada böyle daha mutlu olucaz bilemiyorum Rabbim ikimiz içinde hayırlısını versin.
Aminn inşallah Canım inşallah düzelir siniz en kisa zamanda

Üzülme tabiki üç günlük dünya mutlu olmayı bilmek lazım her şartta.
Bende okuyorum son senem mezun olucam işte inşallah. Yarim dönemim kaldı canım

Kızlar menum
Sabah
1 has yumurta Peynir salatalik çeyrek pide çay

Ara 1 portakal biraz çilek
Öğle 2 has yumurta salatalik yoğurt

Aksam 5 kasik makarna yoğurt

Su 1 lt

Guzel canım memnun.

Menu veriym
Sabah yok
Oglen
Uc tane krep çok büyük değildi boyutlari
Peynir
Zeytin
Recel
Salatalik
Domates
Aksam
Iki kase corba
Su 2lt
Yatmadan da bi kase yoğurt yerim

Kızlar ben ilk kilo bildirimi mi yapiyim mi söyle diyim hamile kaldığım da 100 falandim doğum sonrası 108 dim sonra 110 oldum 4 gundur beyaz ekmehi abur cubur kestim 1 kilo verdim 109/su an yanı coookkk coookkk fazlayim

Üzüldüm canım inşallah halledebilirsiniz problemleri.

normal doğum mu yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…