Tebrikler canımGünaydın arkadaşlar tartı gününün ilk kilosunu bildiriyorum
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu
SağolasınTebrikler canım
Hayır canım sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi oldu bendenormal doğum mu yaptın canım?
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...Hayır canım sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi oldu bende
büyük ihtimal ödem atmışşın gülüm devam et aynı şekilde kilo vermek gerçekten işe yarıyor senin için dua edicem inşallah olumlu sonuç alırsın yavrun tutunur sanaÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...
BEN DE AŞILAMA OLACAĞIM DİYETTEYİM ŞİMDİ 5 GÜN OLDU 2.5 KİLO VERDM
eşimle sıkıntımız oldu bir süre o yüzden konsantre olamicağım için diyete girmedim ama şimdi iyiyim şükür bir diş yine tuttu beni yemekte kırıldı dünGunaydin asyacim sen yoksun kuzum.
Hayirdir insallah?
Yaa öyle deme.neyse şimdi başla.olacak Allahın izniyle. Ben 2 gündür süper yalnız spor yok oda olacak insallah.kız millet diyette hep yaz geliyorAmann asya bu hafta suoerdi menulerim +1 cikti hic modum da kalmadi yaa
87 ydi en Son pazartesi bakalım kaç cikicamSuan kacsin asya. Veririsinn insallah ben azmimi kaybettim inancimida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?