yenı bır doktor ve tecrubeler :)

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
merhaba kızlarr Ankarada benden hbr bekleyen cok ınsan var msjlarınızdanda gordugum gıbı demekkı guvenmıssınız bana tskler :) her neyse malumunuz Mehmet akgune gıdıyordum yıllardır fakat hıc memnun kalamadığım ıcın bıraktım..yenı bır doktor kesfettımm Basak kandı adı cukurambarda kendısı..cok tatlı cok seker hanım hanımcık bırı..henüz ben ıslem yaptırmadım ama kuzenım botox ve ıple cene asma yaptırdıkıı fıyatlara ve alınan sonucaa ınanamadım..megerkı yıllarca dolgulara vs 900 tl vererek ıple germeye 5 katı fıyatlar verilerek nasıl kazıklanmışım....resmen kız bı haftada 10 yas genclestıkı zaten 29 yasında ıple cene asma korkunç bısey sanıyodumkı 5 dk lık bır ıslemmıs yanımda yaptı ve ınanamayacaksınız amaa 500 tl gıbı bı rakama malum sahsın 900 ıstedıgı 2 yıl kalıcı dolguda 600 tl.....................valla en kısa zamanda çeneme v seklı vermek ıcın ıp yontemını deneyip foto atacağım....

evet :) vede kadın medıkal estetısyen deıl plastık cerrah lıv hospıtal gıbı yerlerde görev yapmıs

Bende merak ettim iple yuz germeyi istanbuldada boyle fiyat bulmak mumkunmu

Başak Kandi plastik cerrah değil ki dermatolog, ben onu Dışkapı'da biliyorum 3 -4 yıl önce sivilce tedavisine gitmiştim.

Prof dr en azindan ben plastk cerrah demism oyle bahsetmislerdi neyse sonuc olarak muthis is cikardi ip olayi inanilmaz etkiledi ayrica bazi doktor diye gecinen sapkinlar gibi deil lafimj anlayan anlar !!!

Valla arkadaşım ben onu bunu bilmem de prof mu doç mu ona bakmam işi nasıl yaptığına bakarım. Mesela ip tedavisini araştırdım İstanbul'da Nezih Karaca diye bi doktor var uzman, en iyi o yapıyomuş, bütün eğitimleri de o veriyomuş ama prof değil dermatolog ama uzman.

Bu arada bu ip işlemi çok ağrılı bir şey mi? Ne bileyim yine de cildinin altına bi şey yerleştiriyolar, sonrasında ağrısı falan oldu mu kuzeninin?

Hic acimamis diyo foto koyucam kizlar yarin ozelden yazanlar ada burdanda gosterrm ozel dende

Başak kandi'ye ben de gittim ve hiç memnun kalmadım. Fiyatları daha uygundu ve prof diye güvendim ama paramı resmen çöpe atmışım. Alın ve kaş arasına botox yaptırdım. Daha bir ay geçmesine rağmen kaşlarımı gayet iyi çatabiliyorum. Kontrol muayenesinde de kaş arasına pek etki etmediğini söylemiştim ama normal falan diyerek geçiştirdi. Dudak kenarında çizgilerim var. Onlar için de dolgu yaptırdım güya ama inanın bir fark yok. Tüm çizgiler yerli yerinde. Kontrol muayenesinde bunu belirttim. O zaman da yeni dolgu parası isteyerek geçiştirdi. Yanaklarıma yaptığı dolgu da bir ay içinde yok oldu. Yaklaşık bin beş yüz lira harcadım ve hepsi heba oldu. Keşke biraz daha biriktirip doğru düzgün birine gitseymişim.

Ben başak kandiyle geçen yıl taniştim göz altim roaccutane sonucu çökmüştü göz altına dolgu yaptırdım isteyen arkadaşa özelden gözsterebilirim bir yıl geçmesine rağmen çok iyi durumda 2. Olarak ağız kenarımda çizgiler için gittim ondanda çok memnunum son olarak yazın botoks denemiştim çok korkmuştum bön bön bakmaktan oda çok başarılı geçti ben burada ki yorumları samimi bulmadım göz altı dolgumdan bir tarafı biraz şiş gibiydi indirdi geri gittim birdaha dolgu yaptı hiç bir zamanda Yen'i dolgu parası falan istemedi kontrol süreci geçmemişti 10 gün sonra geldi dedi gittim ayrıca 2dolgu 1botoks uygulaması var isteyen varsa bölüşüp gidebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…