yeni bir gelişme var

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi nişanlım aldatmıştı yüzükleri geri verip ayrılmıştım ama sonra bir sürü plan yapmıştım onu pişman etmek için çok soru sorup araştırmıştım her defasında bana boşver dediniz pişman olsun istedim aradan tam iki ay geçti dün akşam beni onun arkadaşı aradı neden hiç aramıyorsun sormuyorsun bizi dedi eski nişanlımın da yanında olduğunu söyledi yarın mutlaka benim cafeme gel dedi sürekli eski nişanlımdan bahsetti beni çağırdı gelemem dedim bu hafta müsait değilim hayır dedi mutlaka bu hafta gel falan dedieski ortak espirilerimizi falan yaptı eskisi gibi konulşar açtı güldü falan kapattı sizce eski nişanlım mı arattı dinledi mi konuşmaları yada cafeye o mu çağırtıyor

Sen bu adamı affetmek için yer arıyorsun bence diyelim ki eski nişanlın arattı evet seni çok özlemiş pişmanmış bla bla bla eeee sen daha nisanliyken aldatan adama bu merak neden anlamıyorum ben boş vaktin mi çok ne var bu adamda evlensen ne olucak seni bu kadar çeken ne merak içindeyim pes etmedin gitti illa evlenecem diyosan sen bilirsin

Eski nişanlınız yanındaysa , o aratmıştır yada arayalım dediğinde benden bahset bakalım ne diyecek demiştir olabilir. Ama kendi niye hiçbir hareket yapmıyor anlamıyorum. Halbuki çok özür dilerim fln filan birkaç güzel söz söylese barışacaksınız.

Diyelimki o arattırdı ne fark edecekki. Adam aldatmış yüzükleri vermişsiniz sizi atamamış bile. Pişman olsaydı sizi gerçekten evdeydi kapınızda köpek olurdu. Yalvar yakar kendini affettirmeye çalışırdı. Ama adam yemek yese, su içse ölmüyo yiyo içiyo bana mı bişey ima etmeye çalışıyo diyeceksiniz.

Neyse bence adam sizi parmağında oynatıyor resmen. Umrunda bile değilsiniz.

Ya off kadınlarımız neden bu kadar güçsüz. Neden kendi yolunuza bakmıyorsunuz. Yatın kalkın şükredin

Geçen konuya da yazdım sanırım. Bu adam seni seviyor olsa aldatmaz zaten. Ortada ne özür var ne bir şey, yetmez gibi yoklama çekmek için arkadaşına aratıyor. Nasıl çirkin bir oyunun içinde olduğunun farkına varamıyorsun. Canın yanıyordur haklısın ama bu kişiyle ortak arkadaşlar dahil tüm iletişim yollarını kapat.

O pişman olsun sürünsün de sen gidersen yumuşarsın gibi geliyor bana. Aldatmış adam seni. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Bir de nasılsa affediyor der daha rahat rahat yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…