• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir gelişme var

O pişman olsun sürünsün de sen gidersen yumuşarsın gibi geliyor bana. Aldatmış adam seni. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Bir de nasılsa affediyor der daha rahat rahat yapar.
affetmeyecem ki ama sadece çok fazla içimde çok gitmek istiyorum

Sadece işinize gelen mesajlara cevap vermişsiniz.
işime gelene cevap vermedim sadece bazıları anlayamıyor yanlış konuşuyor benim yerimde olsalar anlarlar nasıl bir acı aldatanaldatır bende biliyorum aldatan aldatır ben çok mu istiyorum ama elimde değil bunun için soruyorum size ama bazıları o kadar acımasız konuşuyor ki

affetmeyecem ki ama sadece çok fazla içimde çok gitmek istiyorum
İlle gidecem diyorsan barışma fikrini tamamen at aklında. Süslen püslen git gül eğlen. Barışmaya kalkarsa da kısa ve öz bir şekilde artık herşeyin bittiğini geri dönüşü olmayacağını söyler kapatırsın konuyu. Ama sonrasında da kesinlikle muhatap olma

Cafe deyince hatırladım eski konunu:KK70: ne cafeymis arkadaş.. Git de kurtul diycem de kıyamıyorum, insanın aklına binbir türlü şey geliyor. Gitme kimsenin ayağına sakın. Ne münasebet bitmiş gitmiş. Özleyen pişman olan kendi arasın bu ne böyle iddiaya girmişler gibi Cafe de cafe

İlle gidecem diyorsan barışma fikrini tamamen at aklında. Süslen püslen git gül eğlen. Barışmaya kalkarsa da kısa ve öz bir şekilde artık herşeyin bittiğini geri dönüşü olmayacağını söyler kapatırsın konuyu. Ama sonrasında da kesinlikle muhatap olma
orada nasıl davranmalıyım peki

işime gelene cevap vermedim sadece bazıları anlayamıyor yanlış konuşuyor benim yerimde olsalar anlarlar nasıl bir acı aldatanaldatır bende biliyorum aldatan aldatır ben çok mu istiyorum ama elimde değil bunun için soruyorum size ama bazıları o kadar acımasız konuşuyor ki
Canınızın acısını anlayamayız haklısınız ama doğruyu söylüyorlar. Siz affetmek için bahane arıyorsunuz. O kadar belliki arkadaşına sizi arattığı. Barışmak isteyecek sizde kabul edeceksiniz. Kendinizi kandırmayın affetmem diye. Hakkınızda hayırlısı olsun ama barışırsanız çok daha büyük hayal kırıklıkları bekliyor sizi.

Adamdan bir adım gelsin diye can atıyorsunuz ya. Yapmayın. Adam aldatmış sizi. Soğumak için illa evlenip tekrar tekrar aldatılmayı mı bekleyeceksiniz?

Canınızın acısını anlayamayız haklısınız ama doğruyu söylüyorlar. Siz affetmek için bahane arıyorsunuz. O kadar belliki arkadaşına sizi arattığı. Barışmak isteyecek sizde kabul edeceksiniz. Kendinizi kandırmayın affetmem diye. Hakkınızda hayırlısı olsun ama barışırsanız çok daha büyük hayal kırıklıkları bekliyor sizi.
barışmayacam ki ama sanırım onu son defa görmek istiyorum beni de son defa görsün istiyorum

Bu acının bitmesini istiyorsan bu adamla ilgili her şeyi unutman, düşünmemen gerekiyor. Gitsen, adam gelse konuşsa ne fark edecek? Senin oraya gitmem sadece gururunu ayaklar altına aldığını gösterir. Adam pişman değil ki, en fazla seninle barışmak istiyordur.
Gidersen barışırsın bunu çok iyi biliyorsun ve istiyorsun da. Adam ayaklarına da kapansa, ölüp bitse de yaptığı şeyi değiştirmez. İnsan sevdiği birine bunu yaşatmaz.
Gidersen, birkaç yıl sonra bebeğim çok küçük, eşim aldatıyor, yavrumun babasız kalmasını istemiyorum diye konu açarsın...

Kızmaca darilmaca yok ama bu cafeye gidene kadar bir psikoloğa gitsen bacım senin için daha makbul olur.yoksa gidişat kötü görünüyor.

Back
X