- 30 Aralık 2009
- 23.402
- 92.845
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de zaten telefonla konuşurken yanındaymış zaten eski nişanlı.gelir konuşur diyosunuz yani
affetmeyecem ki ama sadece çok fazla içimde çok gitmek istiyorumO pişman olsun sürünsün de sen gidersen yumuşarsın gibi geliyor bana. Aldatmış adam seni. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Bir de nasılsa affediyor der daha rahat rahat yapar.
Yoluna güller döşeyecek. Birde kaşıkçı elması olacak elinde.gelip konuşur mu nasıl davranr pek,i
neden dalga geçiyosunuzYoluna güller döşeyecek. Birde kaşıkçı elması olacak elinde.
Demedi deme.
Bu kadar oyun çevirdiğine göre konuşur.Korkarım ki sen de affedersin.Her adımını sorguluyor,sürekli düşünüyorsun çünkü.gelip konuşur mu nasıl davranr pek,i
işime gelene cevap vermedim sadece bazıları anlayamıyor yanlış konuşuyor benim yerimde olsalar anlarlar nasıl bir acı aldatanaldatır bende biliyorum aldatan aldatır ben çok mu istiyorum ama elimde değil bunun için soruyorum size ama bazıları o kadar acımasız konuşuyor kiSadece işinize gelen mesajlara cevap vermişsiniz.
Evladım sen kendinle dalga geçiyorsun.neden dalga geçiyosunuz
İlle gidecem diyorsan barışma fikrini tamamen at aklında. Süslen püslen git gül eğlen. Barışmaya kalkarsa da kısa ve öz bir şekilde artık herşeyin bittiğini geri dönüşü olmayacağını söyler kapatırsın konuyu. Ama sonrasında da kesinlikle muhatap olmaaffetmeyecem ki ama sadece çok fazla içimde çok gitmek istiyorum
orada nasıl davranmalıyım pekiİlle gidecem diyorsan barışma fikrini tamamen at aklında. Süslen püslen git gül eğlen. Barışmaya kalkarsa da kısa ve öz bir şekilde artık herşeyin bittiğini geri dönüşü olmayacağını söyler kapatırsın konuyu. Ama sonrasında da kesinlikle muhatap olma
Seni de onu da tanımıyorum sonuçta ne desem yanlış olur. Ama doğal davran. Abartılı davranışlardan kaçın. Özgüvenli ol. Tadını çıkar :)orada nasıl davranmalıyım peki
Canınızın acısını anlayamayız haklısınız ama doğruyu söylüyorlar. Siz affetmek için bahane arıyorsunuz. O kadar belliki arkadaşına sizi arattığı. Barışmak isteyecek sizde kabul edeceksiniz. Kendinizi kandırmayın affetmem diye. Hakkınızda hayırlısı olsun ama barışırsanız çok daha büyük hayal kırıklıkları bekliyor sizi.işime gelene cevap vermedim sadece bazıları anlayamıyor yanlış konuşuyor benim yerimde olsalar anlarlar nasıl bir acı aldatanaldatır bende biliyorum aldatan aldatır ben çok mu istiyorum ama elimde değil bunun için soruyorum size ama bazıları o kadar acımasız konuşuyor ki
Seni de onu da tanımıyorum sonuçta ne desem yanlış olur. Ama doğal davran. Abartılı davranışlardan kaçın. Özgüvenli ol. Tadını çıkar :)[/QUOTçıkıp sahnede şarkı söylerse geçen defaki gibi
barışmayacam ki ama sanırım onu son defa görmek istiyorum beni de son defa görsün istiyorumCanınızın acısını anlayamayız haklısınız ama doğruyu söylüyorlar. Siz affetmek için bahane arıyorsunuz. O kadar belliki arkadaşına sizi arattığı. Barışmak isteyecek sizde kabul edeceksiniz. Kendinizi kandırmayın affetmem diye. Hakkınızda hayırlısı olsun ama barışırsanız çok daha büyük hayal kırıklıkları bekliyor sizi.
işime gelene cevap vermedim sadece bazıları anlayamıyor yanlış konuşuyor benim yerimde olsalar anlarlar nasıl bir acı aldatanaldatır bende biliyorum aldatan aldatır ben çok mu istiyorum ama elimde değil bunun için soruyorum size ama bazıları o kadar acımasız konuşuyor ki