- 21 Kasım 2016
- 24
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi DerdiminDermani
-
Nasıl gebelik var diyemem ? Bal gibi hamilesiniz hayırlı olsun. Sadece üzüm gebelik boş gebelik dış gebelik vs olabilşr diye değeriniz düzenli artacakmı diye hafta gel demiştir hayırlısı olsun canım :)Merhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır
canım 5 e kadar gebelik yok. O değer değişken, hem kişiden kişiye hemde dönemlere görede değişiyo.Arkadaşımda gebeliği yokken 1.2 çıkmıştı.Bugun kan testi yaptirdim kizlar adet tarihime 3 gun var. Sonuc 0,83 cikti bir bayan hemsire bakti yeni gebelik var gibi dedi doktor bakti yok dedi birde size sorayim dedim. Internetten baktigim kadariyla bayanlarda bhcg hormonu 0,10 oluyormus hamilelik basladiginda artiyormus. Kafam karisti yardimci olun lutfen
Hayirli olsun canimm bal gibi hamissin iste:)Merhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır
hamilesin ama kese görülene kadar dış gebelik, kalp atışı duyulana kadarda boş gebelik şüphesi vardır. Ondandır doktorunun öylw diyişi. Umarım sağlıkla gelir bebişinMerhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır
Çok tşkederim. inşallah bebişim olurNasıl gebelik var diyemem ? Bal gibi hamilesiniz hayırlı olsun. Sadece üzüm gebelik boş gebelik dış gebelik vs olabilşr diye değeriniz düzenli artacakmı diye hafta gel demiştir hayırlısı olsun canım :)
İnşallahh tşkederimmhamilesin ama kese görülene kadar dış gebelik, kalp atışı duyulana kadarda boş gebelik şüphesi vardır. Ondandır doktorunun öylw diyişi. Umarım sağlıkla gelir bebişin
Ayy inşallahh çok tşkederimmHayirli olsun canimm bal gibi hamissin iste:)
Tesekkur ederim canim hayirlisi olsun ne diyelim:)Benim 81.87 çıkmıştı yine de net konuşamayız artışı takip edelim demişti doktor. Bence sonuç negatif üzgünüm ama
canım ne alakası var sende, benim 54 çıkmjştı ilk öğrendiğimde. Bişeye dayanmadan moral bozmayın.Benim 81.87 çıkmıştı yine de net konuşamayız artışı takip edelim demişti doktor. Bence sonuç negatif üzgünüm ama
Canim ben bugun doktoruma gttim ki benm doktor uma şehrin yarısı taniyordur çok ünlü benim degerim bugün 36.7 çıktı ona bile tebrik ederim gebesin dedi 10 gün sonra gel kesesi görelim dedi.sen doktoru değiştir benceMerhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır
5 ve altı hamile değilsin anlamına geliyor. Siz hamile değilsiniz maalesef.Bugun kan testi yaptirdim kizlar adet tarihime 3 gun var. Sonuc 0,83 cikti bir bayan hemsire bakti yeni gebelik var gibi dedi doktor bakti yok dedi birde size sorayim dedim. Internetten baktigim kadariyla bayanlarda bhcg hormonu 0,10 oluyormus hamilelik basladiginda artiyormus. Kafam karisti yardimci olun lutfen
Canim bnm.ilk degerm9.81 idi doktor daha yeni yakalamissin dedi 3 gunluk falan anca dedi . O dustu. bu hamileligimdi 39,39 10 gunluk dendi anlayacagin 5 ustu pozitif diyorlar 4 olaa bile.negatif cnm.benimİnşallahh tşkederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?