Yeni bir hamilelikte bhcg hormon degeri kac olmali?

DerdiminDermani

Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
24
22
3
30
Bugun kan testi yaptirdim kizlar adet tarihime 3 gun var. Sonuc 0,83 cikti bir bayan hemsire bakti yeni gebelik var gibi dedi doktor bakti yok dedi birde size sorayim dedim. Internetten baktigim kadariyla bayanlarda bhcg hormonu 0,10 oluyormus hamilelik basladiginda artiyormus. Kafam karisti yardimci olun lutfen

Hayır benim 0.100 dü negatif 5 ve yukarısı icin takip 10 ve yukarısına gebelik var derler yani 5 ve yukarısı gebelikten sayılabir. Sonucunuz malesef negatif hayırlısı

benım adetıme 5 gun varken 11 cıkmıstı 0 ıle 10 arası hamıle degılsın demek. 11 çıkınca bu değere bıle net konuşmadılar, adete 2 kala değer 55 cıktı ondan sonra olumlu konuştular, senın 0,83 inşallah değerin güzel artış gosterır adetınden sonra güzel haberı alırsın ama su an cok erken bence

Merhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır

Merhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır
Nasıl gebelik var diyemem ? Bal gibi hamilesiniz hayırlı olsun. Sadece üzüm gebelik boş gebelik dış gebelik vs olabilşr diye değeriniz düzenli artacakmı diye hafta gel demiştir hayırlısı olsun canım :)

canım 5 e kadar gebelik yok. O değer değişken, hem kişiden kişiye hemde dönemlere görede değişiyo.Arkadaşımda gebeliği yokken 1.2 çıkmıştı.
Yani maalesef testin negatif. Tabi erken yaptıysan daha kana yansımadıysa o başka :) umarım öyle birşey olmuştur

hamilesin ama kese görülene kadar dış gebelik, kalp atışı duyulana kadarda boş gebelik şüphesi vardır. Ondandır doktorunun öylw diyişi. Umarım sağlıkla gelir bebişin

Benim 81.87 çıkmıştı yine de net konuşamayız artışı takip edelim demişti doktor. Bence sonuç negatif üzgünüm ama

Canim ben bugun doktoruma gttim ki benm doktor uma şehrin yarısı taniyordur çok ünlü benim degerim bugün 36.7 çıktı ona bile tebrik ederim gebesin dedi 10 gün sonra gel kesesi görelim dedi.sen doktoru değiştir bence

5 ve altı hamile değilsin anlamına geliyor. Siz hamile değilsiniz maalesef.

Benimde adetten gecikmesinden bi gün sonra 35.45 cikti.. Şimdi iki gün sonra yani yarin tekrarlicam önemli olan 2 katina cikmasi değerin inşallah benimki de cikacak sende tekrarla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…