Yeni bir hamilelikte bhcg hormon degeri kac olmali?

Kızlar benim de adetimin ilk günlerinde gitmem gerekiyordu başka nedenden ve adet olmadığım için gebelik testi yaptırdım . 7.5 çıktı ve dr dedi ki gebelik olabilir biz 5 ten yukarısına normalde gebe diyoruz ama tabii başka nedeni yoksa dedi sonra 3 gün gecikti ve adet oldum sanırım . İnan'ın birşey anlamadım dr um çarşamba günü çağırdı beni ama çok merak ettim

Fikri olan var mı kızlar . Hamile değilim sonucunu çıkarmalıyım sanırım sizce de öyle di mi
Evet canim kimyasal gebeligin olmuş. benimde birkeresinde 9.81 cikti ertesi gune adet oldum o aşamada tutunma aşaması ve tutunamamis bu ya yumurta yada sperm.kalitesizliginden.olabiliyomuş.

Evet canim kimyasal gebeligin olmuş. benimde birkeresinde 9.81 cikti ertesi gune adet oldum o aşamada tutunma aşaması ve tutunamamis bu ya yumurta yada sperm.kalitesizliginden.olabiliyomuş.
Yani düşük mü yaptım sence önceki değerim de 13 müş sanırım canım . Dr a gitmem gerekiyor di mi hemen

Bugun beta 1914 cktı. doktor alttan muayne etti cok kucuk bisey gordugunu ama bunun saglksz bi gebelik olabilme ihtimali oldugunu soyledi. dıs gebeliktede degerler boyle yukselirmi?

Bugun beta 1914 cktı. doktor alttan muayne etti cok kucuk bisey gordugunu ama bunun saglksz bi gebelik olabilme ihtimali oldugunu soyledi. dıs gebeliktede degerler boyle yukselirmi?
Neden öyle söylemiş ki ya:/

Dis gebelik olsa hicbirsey gormezdi. Yada gordugu sey rahimde degil kanalda olurdu, kanalda bebek goren bir doktor anneyi eve gondermez diye dusunuyorum. Tehlikeli bir durum cunku. Bence bekleyin gec dollenme olabilir hemen paniklemeyin

hamilesin ama kese görülene kadar dış gebelik, kalp atışı duyulana kadarda boş gebelik şüphesi vardır. Ondandır doktorunun öylw diyişi. Umarım sağlıkla gelir bebişin

Dünyaya bak ya :) Testte çıksa kese görünmesi lazım kese görünse kalp atışı lazım ...Kimyasal gebelik ,dış gebelik ,boş gebelik
Doluyu görene kadar Allah sabır versin

Dünyaya bak ya :) Testte çıksa kese görünmesi lazım kese görünse kalp atışı lazım ...Kimyasal gebelik ,dış gebelik ,boş gebelik
Doluyu görene kadar Allah sabır versin
aynen canim walla bin turlu sey, biz kadinlarda detayciyiz, zor gecio o bekleme surecleri, bekleyen herkese allah sabir ve saglikli gebelikler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…