Yeni bir hamilelikte bhcg hormon degeri kac olmali?

Merhabalar. benim beta 3 gün önce 0.100 cıkmıştı. Hala regly olmayınca dün doktora gittim tekrar betaya bakıldı ve 45.5 çıktı. fakat doktorum gebe diyemem haftaya tekrar gel dedi. sizce gebelik varmıdır
Yuh nasıl gebelik var diyemezmiş. Benim 29 du gayette gebelik teşhisi kondu

Kızlar keseyi tam olarak ne zaman görebiliriz alttan muayenede daha erken görünür mü? Adetim geçeli 3 gün oldu. 2 gün önce değerim 132 idi. Cumartesiye randevu aldım. Muhtemelen bu gittiğimde hiç bir şey görünmeyecek haftaya gel diyecek.

Forumun diğer sayfalarında okuduğum kadarıyla 1500 lü değerlerde 5-6. haftalarda görülüyormuş. Ben de randevumu önümüzdeki hafta almaya karar verdim. İki kere muayene olmaktansa gittiğimde keseyi falan görebilelim istiyorum. Haftaya cumartesi tahmini değerim 4000 lerde olmalı (2 kat 2 kat hesapladığımda). Hem adetimin üstünden de 12 gün geçmiş olacak.

Benim adetten üç gün önce yaptırdığımda negatif çıktı.adetim iki gün gecikince baktırdığımda da 232 çıkmıştı. Ultrasona da ilk olarak doktor 6 haftalıkken çağırmıştı hem kalp atımı hem de keseyi görmek için...

Teşekkürler, randevumu önümüzdeki haftaya ertelettim. Bu akşam da bhcg baktıracağım. Haftaya inş kesin sonucu öğrenmiş oluruz =)

Teşekkürler, randevumu önümüzdeki haftaya ertelettim. Bu akşam da bhcg baktıracağım. Haftaya inş kesin sonucu öğrenmiş oluruz =)

292 olmuş kızlar 2 gün önce 132 ydi :) bugün göğüslerimde hafif sızlamalar hissettim ara ara iğne batar gibi oluyor.

Adetime 1 gün kala kan testi 232 çıktı iki gün sonra 630 3 gün sonra 1997 çıktı yani günüm 5 gün geçince 1997 idrar testinde de adetime 5 gün kala pozitif çıktı sizce ikiz olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…