- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
- Konu Sahibi DerdiminDermani
-
Tatlim senin adet gecikincemi baktirdinda değer 39.39 ciktiCanim bnm.ilk degerm9.81 idi doktor daha yeni yakalamissin dedi 3 gunluk falan anca dedi . O dustu. bu hamileligimdi 39,39 10 gunluk dendi anlayacagin 5 ustu pozitif diyorlar 4 olaa bile.negatif cnm.benim
Canim senin değerin adet gecikincemi boyle ciktiCanim ben bugun doktoruma gttim ki benm doktor uma şehrin yarısı taniyordur çok ünlü benim degerim bugün 36.7 çıktı ona bile tebrik ederim gebesin dedi 10 gün sonra gel kesesi görelim dedi.sen doktoru değiştir bence
Evet canim benimde kasiklarim çok agriyo ssenin değerin adet gecikincemi belli oldu benim adetten 1 gün sonra 35.45 cikti sence normalmiBenim 4-5 gündür kasıklarımda sancım var kramp giriyo sanki. bunun sebebi gebe olma ihtimalimden mi kaynaklanıyor ?
Doktorun demesine gore gittigimde adetim 3 gun gecmisti daha erken dedi ve kan testi yaptı 45.5 cıktı.Evet canim benimde kasiklarim çok agriyo ssenin değerin adet gecikincemi belli oldu benim adetten 1 gün sonra 35.45 cikti sence normalmi
Şuan ne kadar oldu tatlim tekrarladinmi testiDoktorun demesine gore gittigimde adetim 3 gun gecmisti daha erken dedi ve kan testi yaptı 45.5 cıktı.
Doktora dün gittim canım. haftaya salı cağırdı tekrar.Şuan ne kadar oldu tatlim tekrarladinmi testi
Adetin ne kadar gecti suanDoktora dün gittim canım. haftaya salı cağırdı tekrar.
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun yaBenimde adetten gecikmesinden bi gün sonra 35.45 cikti.. Şimdi iki gün sonra yani yarin tekrarlicam önemli olan 2 katina cikmasi değerin inşallah benimki de cikacak sende tekrarla bence
İnşallah tatlimInsallah canim hakkimizda hayirlisi olsun ya
Benim hesabıma göre 1 hafta gecti ama doktor hayır 3 gün gecmis diyo.Adetin ne kadar gecti suan
Anladim cabim hayirli haberler alalim inşallahBenim hesabıma göre 1 hafta gecti ama doktor hayır 3 gün gecmis diyo.
81.87 de mi net degil benim bu degerle hamileligim tespit edildi benim ki daha dusuk degil miBenim 81.87 çıkmıştı yine de net konuşamayız artışı takip edelim demişti doktor. Bence sonuç negatif üzgünüm ama
An
Anladim cabim hayirli haberler alalim inşallah
Evet canimTatlim senin adet gecikincemi baktirdinda değer 39.39 cikti
canım ne alakası var sende, benim 54 çıkmjştı ilk öğrendiğimde. Bişeye dayanmadan moral bozmayın.
81.87 de mi net degil benim bu degerle hamileligim tespit edildi benim ki daha dusuk degil mi
Ayyy benimki de oyle olabilir miDış gebelik ya da kimyasal olabilir demek istedi doktorum bana değer düşük olduğu in artışı takip edelim dedi gebe değilsin demedi canım.
aynı kişiden mi bahsediyoruz anlamadım, önce 0.01 sonra tekrar bakıldı, 45.5 cıktı demiş _tuce_0.... değerlerin neresi gebelik pardon? 5 ve yukarı yazıyor kağıtta ki doktorlar ona bile ihtimal vermiyor 2 gün sonra tekrar gel diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?