Yeni bir hamilelikte bhcg hormon degeri kac olmali?

Canim bnm.ilk degerm9.81 idi doktor daha yeni yakalamissin dedi 3 gunluk falan anca dedi . O dustu. bu hamileligimdi 39,39 10 gunluk dendi anlayacagin 5 ustu pozitif diyorlar 4 olaa bile.negatif cnm.benim
Tatlim senin adet gecikincemi baktirdinda değer 39.39 cikti

Canim senin değerin adet gecikincemi boyle cikti

Benim 4-5 gündür kasıklarımda sancım var kramp giriyo sanki. bunun sebebi gebe olma ihtimalimden mi kaynaklanıyor ?

Benim 4-5 gündür kasıklarımda sancım var kramp giriyo sanki. bunun sebebi gebe olma ihtimalimden mi kaynaklanıyor ?
Evet canim benimde kasiklarim çok agriyo ssenin değerin adet gecikincemi belli oldu benim adetten 1 gün sonra 35.45 cikti sence normalmi

Benim 81.87 çıkmıştı yine de net konuşamayız artışı takip edelim demişti doktor. Bence sonuç negatif üzgünüm ama
81.87 de mi net degil benim bu degerle hamileligim tespit edildi benim ki daha dusuk degil mi

Eklentiler

• IMG_20161123_175555.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 67
canım ne alakası var sende, benim 54 çıkmjştı ilk öğrendiğimde. Bişeye dayanmadan moral bozmayın.
0.... değerlerin neresi gebelik pardon? 5 ve yukarı yazıyor kağıtta ki doktorlar ona bile ihtimal vermiyor 2 gün sonra tekrar gel diyor.

0.... değerlerin neresi gebelik pardon? 5 ve yukarı yazıyor kağıtta ki doktorlar ona bile ihtimal vermiyor 2 gün sonra tekrar gel diyor.
aynı kişiden mi bahsediyoruz anlamadım, önce 0.01 sonra tekrar bakıldı, 45.5 cıktı demiş _tuce_
0 lı deger daha kana düşmeden önce bakıldığı içindir. Sonuçta her gebe liğin bir başlangıcı var değilmi ama :)) daha kana düşmwden bakılmıştır o 0 lı teste. Ama kanda hcg yükselmesi tabikide sağlıklı bir gebelik için tek şart değil, çünkü kimyasal, boş ve dış gwbelik riskleri var.önce kesenin ve daha sonra kalp atışlarının duyulması lazım. Bunları görmeden bazı doktorlar gebelik teşhisi koymazlar..
Ben sadece 45.5 çıkan bir sonuca negatif yorumu anlamadım. Bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…