- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
Teşekkür ederim canım . İnş. başarırım ama şu an kendime güvenim o kadar yokki. umarım yarın daha moralli olurum.noluyo bakimm ne bu karamsarlık .. az kilomu vericeksin hepimizin kilo verimi duruyo zaman zaman bak bende 4 gün olcak nerdeyse gram kıpırdamadım .. ama bu kumpir yememe nedenmi yada yılmama .. daha yolun başındayız.. böle en başından yapma lütfen..amam hızlı vermek istiyosun ama randomlife metabolizması farklı seninki farklı ilkbaşta kendi vücuduna yönel doğrularını hatalarını yaz bir kağıda .. ben hep diyorum önemli olan sağlıklı beslenmek sen rejime odaklanmışsın mahşallah 300 gram verip kaç kilo aldın kim bilir şimdi.. yazık değilmi o midene.. hemen toparlan git sıcak limonlu bir su iç ve bugünün üstüne bir sünger çek yarın kaldığın yerden devam hadi bakim yoksa kızarım ...
kelebekçim okulda zayıf görünmek istiyosun gayet farkındayım ama sen en ufak 300 gram için bu kadar gerilip yemeğe yönelirsen okulda bişeye kızsan neler yaparsın şimdi dur kendine gel silkelen lütfen..
aynen canım bak ne güzel söylemişssin biz bu kiloları 2 günde almadıkki 2 günde istediğimiz kiloya inelim.. sabır ve AZMETMEK.. iradelerimiz güçleniyo valla bu beslenme şekliyle.. ama bir süre sonra midemiz alışıcak..![]()