Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Penelope_Lalilop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
914
1.173
35
Merhaba kızlar!

Önce kendimi tanıtmaca:

-Yaş: 26 (Çeyrek asırı geçtik hala şişkoyuz! Ama seneye işler değişecek! :KK66: )
-Medeni durum: Bekar (Bütün arkadaşlar evleniyor ama! Her gün düğün facebook'ta : ( )
-Boy: 1.68 (Yaa 2 santim kalmış 1.70'e, 1.70 olaymış daha havalı olurmuş, neyse: D)
-Kilo: Ta ta ta tammmmm... Tahmin??

-Kilo geçmişim: Bi alıp veremediğim var : )))
Son durum bu!! Öncesinde de alma-vermeydi; stresli durumlarda alma, sonra verme, ve genel olarak bulunduğum kilo bi balıketli kilo idi, ergenlikten itibaren....

Şimdi diyorum ki; BEN BU OYUNU BOZARIM!

e100kilo2.jpg

Soldaki benim... Tahminleri aldıktan sonra uyguladığım diyetimi, planımı, motivasyonumu her şeyi yazacağım....

:KK200::KK73::KK200:

BU GÜNLÜKTE NELER BULABİLİRSİNİZ:

-Yediğim içtiğim ve tabii ki tavsiyeler.

-Ne kadar hareket ettiğim, yaptığım egzersizler.

-Zaman zaman tartı fotoları.... (İnişe geçince!!)

-Vücudumun fotoları

-Bazen kilomu kamufle etmek için ne giydiğimin fotosu

-Hedef fotoğraflar...

-Motivasyon sözleri, resimleri...

*-*-*

Bu arada, 102 kiloyum. :cool:

1.5 sene öncesine kadar 70'tim. Çok aldım, ama şimdi çok vereceğim, ve 70'ken balıketliydim, bu program sonrasında ince/fit olacağım. Çünkü fit olmak sağlık demek, mutluluk demek, daha çok özgüven demek, yeni bir ben demek!... :KK73:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar!

Önce kendimi tanıtmaca:

-Yaş: 26 (Çeyrek asırı geçtik hala şişkoyuz! Ama seneye işler değişecek! :KK66: )
-Medeni durum: Bekar (Bütün arkadaşlar evleniyor ama! Her gün düğün facebook'ta : ( )
-Boy: 1.68 (Yaa 2 santim kalmış 1.70'e, 1.70 olaymış daha havalı olurmuş, neyse: D)
-Kilo: Ta ta ta tammmmm... Tahmin??

-Kilo geçmişim: Bi alıp veremediğim var : )))
Son durum bu!! Öncesinde de alma-vermeydi; stresli durumlarda alma, sonra verme, ve genel olarak bulunduğum kilo bi balıketli kilo idi, ergenlikten itibaren....

Şimdi diyorum ki; BEN BU OYUNU BOZARIM!

Eki Görüntüle 1568855

Soldaki benim... Tahminleri aldıktan sonra uyguladığım diyetimi, planımı, motivasyonumu her şeyi yazacağım....

:KK200::KK73::KK200:

inşallah çok uçmamışımdır ama 85 mi ?

Hayır... Kesinlikle çok uçmadın... Fazla uzatmadan söyleyeyim... Tam 102 kiloyum!!!!

tahmin edememişim :KK43: olsun ama baya az gösteriyorsun gerçekten boyuna göre . Baya uzun yolun var inşallah verirsin kilolarını herşey kafada bitiyor canımm .
bende 20 yaşındayım 7 aylık evliyim 77 kiloyum 175 boyum da . 81.200 ile 16 gün önce başladım diyete hedef 68 :)
Yürüyüş yapıyorum her gün 5 km hızlı tempoda 30 40 dakika evde egzersiz yapıyorum .
Zumba dansı baya iyi bak deneyebilrsin . baya terletiyor . 50 dakikalı video açıyorum 20 dakka yapıyorum daha fazla yapamıyorum baya yorucu :)
yeşil çay içeblrsin ben içemiyorum kanda pıhtılaşma vs. var corasprin kullandığım için içmiyorum ama o da faydalı diyorlar . doğadan 7 otlu vs. işe yarıyormuş .
kahvaltıda 1 dilm kepek ekmeği 1 haşlanmş yumurta tarzı ye öğlen 4 addet ızgara köfte ya da 100 gram haşlanmş tavuk vs. tarzı akşamda sebze yemekleri ye . Bir de unutma kilosu çok olan daha çok kalori yakar . yürüyüş mükemmel işe yarıyor .
ben 2014 eylülde 76 dan 69 a inmiştim 3 haftada hemde . şimdi geri aldım yine uğraşıyorum o zamanda yürüyüşle vermiştim yürüyüş mükemmel cidden sana en iyi tavsiyem bu

Canım 102 durmuyorsun emin misinn:)

Yemin ederim 102 kiloyum... Diyetisyende tartıldım. Hatta 107'ydim biraz verdim. Ama göstermediğime sevindim!! Gerçekten çok sevindim şu an.

Telefonum bozuldu tamir olunca hatta tartıda foto çekip koyucam... O zamana 100'e filan düşmüş olabilirim ama 100-102 civarıyım yani. Sağlık için üst sınır kabul edilen kilodan(boyla aynı rakam olan) 34 kilo falan fazlam var.... :110: :KK15:

tahmin edememişim :KK43: olsun ama baya az gösteriyorsun gerçekten boyuna göre . Baya uzun yolun var inşallah verirsin kilolarını herşey kafada bitiyor canımm .
bende 20 yaşındayım 7 aylık evliyim 77 kiloyum 175 boyum da . 81.200 ile 16 gün önce başladım diyete hedef 68 :)
Yürüyüş yapıyorum her gün 5 km hızlı tempoda 30 40 dakika evde egzersiz yapıyorum .
Zumba dansı baya iyi bak deneyebilrsin . baya terletiyor . 50 dakikalı video açıyorum 20 dakka yapıyorum daha fazla yapamıyorum baya yorucu :)
yeşil çay içeblrsin ben içemiyorum kanda pıhtılaşma vs. var corasprin kullandığım için içmiyorum ama o da faydalı diyorlar . doğadan 7 otlu vs. işe yarıyormuş .
kahvaltıda 1 dilm kepek ekmeği 1 haşlanmş yumurta tarzı ye öğlen 4 addet ızgara köfte ya da 100 gram haşlanmş tavuk vs. tarzı akşamda sebze yemekleri ye . Bir de unutma kilosu çok olan daha çok kalori yakar . yürüyüş mükemmel işe yarıyor .
ben 2014 eylülde 76 dan 69 a inmiştim 3 haftada hemde . şimdi geri aldım yine uğraşıyorum o zamanda yürüyüşle vermiştim yürüyüş mükemmel cidden sana en iyi tavsiyem bu

Evet, ilk büyük etap için 7 ay diyete devam edeceğim. Sonra balıketli kiloya inmiş oluyorum, sonrasında da ideal fit kilo için uğraşacağım... Hızlı vermekten kaçınıyorum, hedefim ayda 5'er. Çünkü daha önce hızlıyı da denedim kesinlikle geri alınıyor hemen. Hem de sağlığa zararlı, saçlardan tırnaklara, her şeyi kötüleştiriyor, gereğinden az besin alındığı için...

Tam balıketli kilodaymışsın. Ama süper, balıketlide kalma, normal kiloya in!! Ben de evde zumba deneyeceğim... Eğlenceli olur : )) :KK49: Bir de yürüyüş yapmaya başladım ben, 45 dakika falan... Bir sporcu arkadaşım dedi ki karnın açken yap yürüyüşünü daha çok kalori yakar.. Faydalı bi tavsiye olabilir diye buraya da yazayım dedim.

Yeşil çay zayıflatıyor mu??

Ben bir de içeceklere tarçın atmak zayıflatır diye duydum....

Yemin ederim 102 kiloyum... Diyetisyende tartıldım. Hatta 107'ydim biraz verdim. Ama göstermediğime sevindim!! Gerçekten çok sevindim şu an.

Telefonum bozuldu tamir olunca hatta tartıda foto çekip koyucam... O zamana 100'e filan düşmüş olabilirim ama 100-102 civarıyım yani. Sağlık için üst sınır kabul edilen kilodan(boyla aynı rakam olan) 34 kilo falan fazlam var.... :110: :KK15:
Canım yarın hemen youtubeye 40 dakikada 500 kalori yaziyosun
1.5 saatlik bi video cikicak karşına bi bayan bi de siyahi bi erkek. Hepsi spor değil 1.5 saatin:)
O videoyu dayanabildigin kadar yapiyosunnn

Evet, ilk büyük etap için 7 ay diyete devam edeceğim. Sonra balıketli kiloya inmiş oluyorum, sonrasında da ideal fit kilo için uğraşacağım... Hızlı vermekten kaçınıyorum, hedefim ayda 5'er. Çünkü daha önce hızlıyı da denedim kesinlikle geri alınıyor hemen. Hem de sağlığa zararlı, saçlardan tırnaklara, her şeyi kötüleştiriyor, gereğinden az besin alındığı için...

Tam balıketli kilodaymışsın. Ama süper, balıketlide kalma, normal kiloya in!! Ben de evde zumba deneyeceğim... Eğlenceli olur : )) :KK49: Bir de yürüyüş yapmaya başladım ben, 45 dakika falan... Bir sporcu arkadaşım dedi ki karnın açken yap yürüyüşünü daha çok kalori yakar.. Faydalı bi tavsiye olabilir diye buraya da yazayım dedim.

Yeşil çay zayıflatıyor mu??

Ben bir de içeceklere tarçın atmak zayıflatır diye duydum....
İçeceklere tarçın atmak zayıflatır tabiki
Şimdi kalkıp bi Sürahi suyun içine nane doğra, elma doğrayıp at salatalık doğrayıp at ve limon kes içine at
1 gün dolapta bekliycek bu su
Daha sonra bu suyu normal su yerine iciceksin, tabi hem bu hem normal su da icebilirsin..
Onun dışında spora başlamadan söyle yarım saat önce falan
1 kase yogurt evde varsa eğer 1 er çay kaşığı zencefil tarçın toz kırmızı biber atiyosun ve yiyosun afiyetle :)

İçeceklere tarçın atmak zayıflatır tabiki
Şimdi kalkıp bi Sürahi suyun içine nane doğra, elma doğrayıp at salatalık doğrayıp at ve limon kes içine at
1 gün dolapta bekliycek bu su
Daha sonra bu suyu normal su yerine iciceksin, tabi hem bu hem normal su da icebilirsin..
Onun dışında spora başlamadan söyle yarım saat önce falan
1 kase yogurt evde varsa eğer 1 er çay kaşığı zencefil tarçın toz kırmızı biber atiyosun ve yiyosun afiyetle :)

Ooooo müthiş tavsiyeler!! Yaşasın yaşasın!! : ) :KK73:

Çok mersi!!! ( : :*

*-*-*-*-

Şimdi bu arada ilk büyük etabım için şu resmi motivasyon fotosu belirledim...

İlk büyük etabımın sonunda... Şubat başında 67 kiloya ulaşmayı planlıyorum. Boyum 1.68 olduğu için bu balıketli bir kilo. Şu kız gibi sanırım... Hafif göbüşlü falan, ama kilolu değil...

ilk hedef.jpg

Hesaplarım tutarsa aynı zamanda şubatta yurtdışına taşınma ihtimalim var. Bu kiloya inmiş olursam fıstık gibi olur, moralim de süper bir şekilde yeni şehir, yeni düzene başlarım. :KK73:

İLK ADIM

29 HAZİRAN 2015

DİYETİN İLK GÜNÜ

SABAH: YOK (Geç kalktım)
ÖĞLEN: et sote, salata, 3 dilim kepek ekmek (Saat: 15.00)
AKŞAM: tavuk şiş, yoğurt, ayran, salata (ekmek yok!) (Saat 18.30)
.......................45 dk yürüyüş.....................
Sonra 1-2 saat uyudum
ARA ÖĞÜN: 2 erik, bir avuç leblebi (Saat 22.30)

Bugünü başarıyla tamamladık çok şükür. :-) +1

start-diet-today-note-pink-dumbbells-measuring-tape-49674161.jpg

İLK ADIM

29 HAZİRAN 2015

DİYETİN İLK GÜNÜ

SABAH: YOK (Geç kalktım)
ÖĞLEN: et sote, salata, 3 dilim kepek ekmek (Saat: 15.00)
AKŞAM: tavuk şiş, yoğurt, ayran, salata (ekmek yok!) (Saat 18.30)
.......................45 dk yürüyüş.....................
Sonra 1-2 saat uyudum
ARA ÖĞÜN: 2 erik, bir avuç leblebi (Saat 22.30)

Bugünü başarıyla tamamladık çok şükür. :-) +1

Eki Görüntüle 1569161
Öğlen ve akşam gayet güzel
Ama tatlım Üzgünüm ki sabah kahvaltı yapmak zorundasinnn:KK43:
Çok mu geç kalıyorsun
O zaman yapıcagin tek şey uyaninca hemen ocağa yumurtayi koymak
Giyinip hazirlanana kadar o zaten kaynar
Evden cikmadan da hemen soyup yemek

Ha onuda mi yapamadin
1 kase yogurt

Hadi onu da yapamadin
1 bardak süt :)

Öğlen ve akşam gayet güzel
Ama tatlım Üzgünüm ki sabah kahvaltı yapmak zorundasinnn:KK43:
Çok mu geç kalıyorsun
O zaman yapıcagin tek şey uyaninca hemen ocağa yumurtayi koymak
Giyinip hazirlanana kadar o zaten kaynar
Evden cikmadan da hemen soyup yemek

Ha onuda mi yapamadin
1 kase yogurt

Hadi onu da yapamadin
1 bardak süt :)

Tamam... Yarın kahvaltı yapacağım... Sonra yine yediklerimi yazacağım:-) Kalkınca da kalkar kalkmaz 2 bardak su içeceğim bi de. Bi de dediklerini yapacağım ^^ :anneadayı:

X