- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Merhaba kızlar!
Önce kendimi tanıtmaca:
-Yaş: 26 (Çeyrek asırı geçtik hala şişkoyuz! Ama seneye işler değişecek! )
-Medeni durum: Bekar (Bütün arkadaşlar evleniyor ama! Her gün düğün facebook'ta : ( )
-Boy: 1.68 (Yaa 2 santim kalmış 1.70'e, 1.70 olaymış daha havalı olurmuş, neyse: D)
-Kilo: Ta ta ta tammmmm... Tahmin??
-Kilo geçmişim: Bi alıp veremediğim var : )))
Son durum bu!! Öncesinde de alma-vermeydi; stresli durumlarda alma, sonra verme, ve genel olarak bulunduğum kilo bi balıketli kilo idi, ergenlikten itibaren....
Şimdi diyorum ki; BEN BU OYUNU BOZARIM!
Soldaki benim... Tahminleri aldıktan sonra uyguladığım diyetimi, planımı, motivasyonumu her şeyi yazacağım....
BU GÜNLÜKTE NELER BULABİLİRSİNİZ:
-Yediğim içtiğim ve tabii ki tavsiyeler.
-Ne kadar hareket ettiğim, yaptığım egzersizler.
-Zaman zaman tartı fotoları.... (İnişe geçince!!)
-Vücudumun fotoları
-Bazen kilomu kamufle etmek için ne giydiğimin fotosu
-Hedef fotoğraflar...
-Motivasyon sözleri, resimleri...
*-*-*
Bu arada, 102 kiloyum.
1.5 sene öncesine kadar 70'tim. Çok aldım, ama şimdi çok vereceğim, ve 70'ken balıketliydim, bu program sonrasında ince/fit olacağım. Çünkü fit olmak sağlık demek, mutluluk demek, daha çok özgüven demek, yeni bir ben demek!...
Önce kendimi tanıtmaca:
-Yaş: 26 (Çeyrek asırı geçtik hala şişkoyuz! Ama seneye işler değişecek! )
-Medeni durum: Bekar (Bütün arkadaşlar evleniyor ama! Her gün düğün facebook'ta : ( )
-Boy: 1.68 (Yaa 2 santim kalmış 1.70'e, 1.70 olaymış daha havalı olurmuş, neyse: D)
-Kilo: Ta ta ta tammmmm... Tahmin??
-Kilo geçmişim: Bi alıp veremediğim var : )))
Son durum bu!! Öncesinde de alma-vermeydi; stresli durumlarda alma, sonra verme, ve genel olarak bulunduğum kilo bi balıketli kilo idi, ergenlikten itibaren....
Şimdi diyorum ki; BEN BU OYUNU BOZARIM!
Soldaki benim... Tahminleri aldıktan sonra uyguladığım diyetimi, planımı, motivasyonumu her şeyi yazacağım....
BU GÜNLÜKTE NELER BULABİLİRSİNİZ:
-Yediğim içtiğim ve tabii ki tavsiyeler.
-Ne kadar hareket ettiğim, yaptığım egzersizler.
-Zaman zaman tartı fotoları.... (İnişe geçince!!)
-Vücudumun fotoları
-Bazen kilomu kamufle etmek için ne giydiğimin fotosu
-Hedef fotoğraflar...
-Motivasyon sözleri, resimleri...
*-*-*
Bu arada, 102 kiloyum.
1.5 sene öncesine kadar 70'tim. Çok aldım, ama şimdi çok vereceğim, ve 70'ken balıketliydim, bu program sonrasında ince/fit olacağım. Çünkü fit olmak sağlık demek, mutluluk demek, daha çok özgüven demek, yeni bir ben demek!...
Son düzenleme: