• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir hayat...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Selamlar,
Eşiyle ayrılmış ve çocuklarıyla beraber büyükşehirden ayrılıp kıyı kesimlerde başka şehire yerleşmiş olanınız var mı? Süreç nasıl işliyor, pişman mısınız veya iyi ki yapmışım mı diyorsunuz? Önce ev mi buldunuz yoksa önce iş mi buldunuz? İşi nasıl buldunuz? İnternet üzerinden dönüş alamıyorum çünkü:)
Önlisans mezunuyum ve bölümüm harici işler de bakıyorum açıkçası ama yok.Burada olsa referansla vs.bulmak daha kolay ama başka şehir olunca kafam durdu düşünemiyorum. Bunları öğrenebileceğim,fikir alabileceğim tecrübe etmiş kimse var mı kızlar?

canim bir bilgim yok,
ama dilerim ki hayirlisi olur senin icin.

Mumkun ise tabi, en iyisi su donemde, bu tarz degisiklikleri ertelemek olacaktir.

Hayirlisi olsun hakkinda
Ben esimden ayrilip oglumla beraber Bodrum'a yerlesmistim bundan tam 10 sene once
Ben isimde tayin isteyerek gittim , once evimi kiralayip yerlestim evimi yerlestirip ise basladim , cok da guzel bir hayatim oldu , oglumla beraber eski gunleri hep sevgiyle anariz

Bizim de aklımızda olan bir şey bu. Yorumları takipteyim. En zoru iş bulmak işte.

Kaç çocuk olduğuna vede yaşlarına bağlı 😕

Hayirlisi olsun hakkinda
Ben esimden ayrilip oglumla beraber Bodrum'a yerlesmistim bundan tam 10 sene once
Ben isimde tayin isteyerek gittim , once evimi kiralayip yerlestim evimi yerlestirip ise basladim , cok da guzel bir hayatim oldu , oglumla beraber eski gunleri hep sevgiyle anariz
Amin sağolasın. Şu an hala oradasınız doğru mu milana? Kısmetin nereden geleceği belli olmaz, bir iş imkanı olursa aklında olayım olur mu?:)

Siz ise gittiginizde kim bakacak okul sorunu var 3 yas çok küçük bilmiyorum umarım herşey güzel olur sizin için 😕😕
Yazın gitsek eylülde kreş düşünüyorum. Bu kadar insan nasıl yapabiliyor diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum sanırım.

Yazın gitsek eylülde kreş düşünüyorum. Bu kadar insan nasıl yapabiliyor diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum sanırım.
Bende çok düşündüm bunu ama cesaret edemedim benimde oğlum 5 kızım 3 yaşın da hamile kalınca tabi kaldı öyle bir düşüncem inşallah sen yaparsın ❤

Umarım hayalindeki hayatı kurarsın. Etrafta çook kötü insan var. Sen işe girdiğinde çocuklarına göz kulak olacak sana yardım edecek annen falan olsa yaparsınız aslında. Ama lütfen çocukları komşuya bile emanet etme 2 dakikalığına bile olsa. Hem çalışırım, hem de çocukları yalnız bırakmam diyorsan yani öyle dengeli bi iş bulabilirsen herşeyi yapabilirsin. Yeterki iste

Yazın gitsek eylülde kreş düşünüyorum. Bu kadar insan nasıl yapıyor
Bu kadar insan yapıyor ama en azından kendisini bi kaç ay idare edecek birikimi kenara koyuyor. Siz de öyle yapın. Hem ev bulmak hem iş aramak çocukların ihtiyaçları bunlar hep para. O yüzden sağlam planlar yapın bu yola girecekseniz

Bu kadar insan yapıyor ama en azından kendisini bi kaç ay idare edecek birikimi kenara koyuyor. Siz de öyle yapın. Hem ev bulmak hem iş aramak çocukların ihtiyaçları bunlar hep para. O yüzden sağlam planlar yapın bu yola girecekseniz
Kenarda param var, hiç çalışmasam bile taşınma masrafları vs hariç 1 yıl idare edebilirim ama sonrası sıkıntı.

Back
X