Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım seni zaten 5 yada 6 dkkadan başlatırlar vücüdun alışsın diye ama bırakır düğün zamanı girersen ilk girdiğinde de 5 dkkadan başlatırlar bence bekle düğün zamanı başlarsın 1 hafta 1er gün arayla gitsen 5 dk dan başlasan daha sonra yükseltiyorlar daha iyi olur senin için
ucuz olduğunu senden duydum canım eğer üyeliğin varsa uygun fiyat uyguluyorlar. tabut gibi geliyor başta ama zamanla alışıyorsun tamamen kapatmıyorsun kapısını hafif açık bırakıyorsun
bikininle girebilirsin tatlım ama bikini izi hoş durmaz gelinliğinde ben çıplak giriyorum senin tercihin bu

3 yıl once vefat ettı kızlar

düşünmek zorundayız tabi canım bu kadar sene babasıyla birlikte oturmak için beklemedim sonuçta kendi yuvamızı kurmak istiyoruz ki ben yapamam yani büyük konuşmak istemiyorum ama evimde çok rahatım ben şortlar askılılar evlenincede öyle olucam babası gelirse olmaz rahat olamam. Hayırlısı canım anlaşamadıktan sonra zaman geçmez haklarında ve hakkımızda hayırlısı olsun

çiğdemcim başın sağlosun canım rabbim yerinde dinlendirsin ordan dualarınyla senin yanında zaten bu mutluluğuna annende tanık oluyordur.

bunlardageçer gel bak şöle bi uygulama yapalım tatlım nikahı veya kınası gelen yaklasanlar bir gün önce veya aksamında sana msj atsınlar bölece sende unutmus olamazsın cünkü kaç kişi olursak olalaım bütün gün topikleri takip ederek kimin kınası yaklastı diye takip edemezsiniz ben önceden öle yapıyodum yaklasınca bana haber veriyolardı bende kutlama düzenliyordum sende dene istersen msj hakkın doluysa sana ulasabilecek yakınen birisine yollasınlar bölece kimse darılmıs üzülmüş olmaz gene secim sizin kızlar sanada yazık kuzum bütün gün topikle ilgilenemezsin seninde sorumlulukların var

Düğünden sonra balayı programı olan vamı?
Biz gidiyoruz canım antalyayaa
Cornelia deluxe oteldeyizzz
ayyy uyurlarmı fırsat ellerine geçmişşşşşşş tavşan kaç tazı tut evde oynacağızzz

Canım kış yaz farketmez muhakkak antalyaya gidin derim özellikle de beleğe gidin

haha yalnz benmkide hep başını söylüyodu biz yeni tanıştğmzda

şansım varsa ben ona talibimmmm bi gel dese kapının önündeyim...

şimdi sonuna terfi ettik gel gel gel güzelimmm

tamamlıcakmısın kaldı gıttımı dugun sonrasınamı kaldı
olsun be canım kalan kalsın artık yanı

ekmeklıgı tupperdan almayı dusunen varmıı cok pahalı deıglmı ya 90 lıra
Tupper ürünlerini ben de çok merak ediyorum ama ekmeklik bana da çok geldi ya 90 ne demek

okurken gülmekten ağrı girdi karnıma
size söliyeyim
uyumazlarrrrrr

valla evli biri olarak good heart doğru sölüyooo su uyur kociş uyumazzz

Aaaa çiğdem gelmişşş
Vallaha dün akşam aklımdan geçirdim bu kız nerelerde diye vay bee bendeki 6. his kimsede yok haa
Nasılsın cnm yaa

o en yakınını kaybetmenın acısı ustunden yıllar gecsede taptaze kalıyor cnm. zaman buna care malesef kı olamıyor. her sanıye aklına gelıyor her attıgın adımda yanında olsun ıstıyorsun yoklugu her gecen gun kat be kat artıyo. aklına geldıkce yuregın burkulup burnunun dıregı sızlıyor ama alan allah olunca yanına sozun bıttıgı yere gelınıyo. yuregının sesı her gecen gun artsada mantıgınla susuturmaya calısıyorsun.

saol cnm , ıns tatlım

ıyıyım tatlım sen nasılsın?
gıremedım buraya sızlerı cok ozledım valla ya
once fınallerım vardı sonra ceyız alındı yerlestırıldı derken nerdeyse ıkı hafta gectı
ama aklımdaydınız hep ben cok yoruldum ama degdı
evımın son halını gorunce yorgunlugum akıp gıttı
sımdı dugun ıcın safak sayıyorum 9 10 gunum kaldı bakalım
hayırlısıyla gecıcek ıns bu gunlerde

isyan yok hala:44::44::44:

daha gelmedi demek benimde aklım onda nasıl ki dayısı

prenses : Gecmıte yazmıstım yemek tarıfı ıstıyorum canımm
köfteli bı tarıf olabılır
bırde mercımek
yesıl veyahut kırmızı ha?
prensens aşçı yardımcım haydi bakalım iş başınaaaa, nerdesin.

yemekteyımm
cabuk yıyoz bı 20 dakkıda cayır cımende oturcazz

afiyet olsun ...

benimde stresden aşamayacağımız bir sorun değil ama çok yıprattı bizi bu fikir ayrılıkları

her ilişkide oluyor canım bunlar bizde de var,illaki aynı insanalr değiliz sonuçta öğreniyoruz birbirimizi.fazla takma boşver.dişin nasıl oldu. Dgidecekmsn doktora yazım ama cevap verdin mi okuyamadım kuzum.

benim nişanlımın ailesinde de sorunlar var boşanabilirler

hoşgeldin şeker.
Aaa bu haberler hiç iyi olmadı. Anlaşamıyorlarmı?

başın sağolsun cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin bnde babamı 6 yıl önce kaybettim

cgdm elfmm başınız sağolsun canlar

kızlar yaa bazen annemle tartıştığımda nişnalım hep bana kızar sen haklı olsan bile o annen başında olduğu için şükret der nişanlımda annesini 8 yıl önce kaybetti o kadar zor günler geçirdi ki hep destek verdim ona ama yinede mutsuzluğunu belli etmezdi. Bir gün birlikte dizi izliyoruz bir kadın vardı annesine o kadar benziyordu ki ben bişey demeden baktım gözlerinden yaşlar süzülüyor bende tutma kendini ağla dedim ama bende ağlıyorum bir yandan hıçkıra hıçkıra ağlarken ilk defa gördüm o kadar özledim ki tarif edemem sana dedi bende o kadar çok seviyordum ki çok ağlamıştım hala kendi annem gibi üzülürüm ve ben bu konularda çok gaddarım ağlayamam o duyguyu paylaşamam kimseyle.
çiğdemcim canım allahtan çok sabır diliyorum tatlım allah mekanını cennet etsin sana ve sevdiklerine de bol sabırlar versin

Yine yaparız cnm sanada yapıcaz
inşallah canım :)

neeeeeeeeeeee benim mi deme ya :) eee olmaski ben kınamda önce oynıcaktım sonra ağlıcaktım banane ben bi daha istiom :) saymam bunu walla

krizantemim sağol canım bu fikri tuttum ben
:128::128::128::128::128::128::128:
kızlar şimdi anasayfaya da ekliyorum herkes onaylıyorsaaaa

bilmiyorum, okumadım ,duymadım diyen olmasın , herkes hatırlatsın birbirine durumu.

zaten bir ara düşünmedim değil, işten çıkıpta bu topikle mi ilgilensem diye

saol cnm, gercekten öyle zaman bı tek buna care olamıyormus anladım bnde.
bnde onun sevdıgı seylerı yaparken ızlerken falan hep duygulanırım yerı gelır yaslar suzulur yerı gelır ıcım burkulur.
ve nısanlın dogru soylemıs bnde hep derım nasıl özledıgım tahmın bıle edemezsın derım hep
sözcukler yetmez ozlemı tarıf etmeye

inşallah canım :)
neeeeeeeeeeee benim mi deme ya :) eee olmaski ben kınamda önce oynıcaktım sonra ağlıcaktım banane ben bi daha istiom :) saymam bunu walla

bak geçmişi okumadın demek ahh cadı seniiikaç kere yazdık kalplerasi diye..

haydin o zaman devam ediyoruzzzzzzz kınaya kızlar..

Eki Görüntüle 447427

hımmmmm hadi öle olsun

hahahhaha son yazdığına çoookkk güldüm yahuu
bana uyar tamam canım

cok tesekkur ederım tatlım saol :)))
o senın bakan gozlerının gusellıgı
canım benimmmmm maşallah
oh ohhh ben yokkene kına varmış eylülcanın kınasınımı yapıyoruz yine eğlenceyi kaçırdım :)

bak üzülme ne güzel görmüşsün artık üzülmek yok
kıs adam arıyo nasıl duymazsın
ayrı bir ev olsa sizin için daha iyi olur kuzum
sen hep başımızsın bizim kuzum

sağol canım.

anlaşıldı tamam, ebrumm ve lovelady kınalanacak yarın.
cumada zuzu ıslanacak dimi.

ayy utandım

ben yemeğe güzeller afiyet olsun hepinizeee
afiyet olsun canım
çok güzel bir duygu hele bir evine gir otur şöyle yayıla yayıla deymesinler keyfineee
hamarat gelin senii tarifte verirmiş
kuzum mercimeğin içine havucu rendeleyip atarsan daha lezzetli oluyor
soğanıda ince ince doğra
ben patates koymadım :26:
zaten blendırdan geçiriyorsun hepsi eziliyo o yüzden daha lezzetli olur
başın saolsun kuzum rabbim sabır versin inşş
başın sağolsun cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin bnde babamı 6 yıl önce kaybettim

bence güzel bir fikir
kınası düğünü yaklaşanlar msj atsın bunlardagecere

babanında yeri başkadır ama anne bambaşka yani nasıl desem ben hep ölüm diyince annemsiz naparım der ama babam ölürsede canımdan can gider o ayrıda ama kabul etmek lazım annenin yeri bam başka

Olur böyle şeyler cnaım düzelcektir eminim

Allah sana yardımcın olsun tatlım benim yaaa benim dayımın kızının basına gelmişti zor sonradan anlastılar ama zamanla sizde asarsınız

Seni çok iyi anlıyorum o yüzden Allah sabır versin.

inş. herşey yoluna girer cnm

kızlar çok teşekkür ederim düzelicek çünkü biz birbirimize kopamayacak kadar aşığız
bu süreç sanırım biraz gergin geçecek rabbim bize huzur versin hepimize

wallahi hiç sorma canım ben öyle bir vicdan azabına girdimki anlatamam moral gitti mahvoldum o an onun nete girdiğini göründe dünyalar benim oldu walla....
bunlarda geçer bu mesaj sana tikat tikat haftaya salı kınam var cumA düğünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…