Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
OWNER canim doydum diycem ama cokta iyi bi ev hanimi oldugumu dusunmuyorum : ))

Hmm evet ben o zaman aramalara baslayim. Hayirlisi insaAllah bir ekmek kapisi da bana acilir.

gözünüz aysın canım

sizinde bişey kalmamış ödersiniz nisana kadar belki mayıs
hem arabada aldınız bizde oda yok..

o zaman çalışman mantıklı canım
ev hanımlığına doyduysan başvur bazı yerlere inşallah hakkında hayırlısı olur

öderiz inş canım yaaa :31::31:

keşke hemen araba almsaydınız yaaaaaa nie araba alma kararı aldınız cnm biraz bekleseydiniz keşkeya ummadık bişey çıkıyo işte 5000 az değilmiş yaaaaaaaaaa
.. altınları bozdurduk..borçları ödeyelim dedik...5000 borcumu vardı... 15000 tl para vardı elimizde...eşim arabayı çok istiyordu çünkü işine çok tersti bizim ev otobüs yok dolmuş yok..çok uzun yürüyüp biniyordu..annemlerle falan konuştuk.. araba alalım dedik..
beğendik bir araba aldık..10000'e ertesi sabah telefom gelmiş okuldan..alttan 1 dersi kaldığı için burs düşmüş 1 dönem ve 5000 tl borcunu var dediler..mahvolduk o anda ama olan olmuştu :14::14::14:
şimdi annemde diyor..eğer arabayı almasaydınız gidip o 5 bini okula geri kalan altınlarıda borca verecektiniz elinizde bişi kalmıcaktı diyor..yavaş yavaş ödeyin borcunuzu diyor...birde babam ve eşimin arkadaşına borçluyuz..annemede hal veriyorum aslında belki Rabbim böle istedi bilmiyorumm..ama arabayı almamış olsaydık aynen annemin dediği olurdu..alırdım 5000 i okula..geri kalan altınlarıda borca verirdim..elimizde bişi kalmazdı..hazır parada bitiyor zaten para biriktirmekte zor olurdu..araba falan alamazdık :31::31::31:

Son düzenleme:
kocasızım bu akşam başımı hangi taşlara vuram yaaaa
kalplerasi kader arkadaşım nerdesinnnn
yaa kızlar valla gözlerim gidip geliyo yaa bayılırsam yine
2 senede iş yerinde 2 bayılma 1 merdivenlerden yuvarlanma vaakasına imzasını çakmış karıyım evelallah:1:

senin dediğin 16 yaşından küçükleri kapsıyor tatlım
brüt 940 tl
net 740 tl
80-100 asgari geçim indirimi
30-50 arasıda biz kendi personellerimize veriyoruz..bizde durum bu

bizde firmadaasgari ücretle çalışan yok zatende
ne biliyim bordraya baktım
yanlış baktım sanırım
olabilir ben mesela 70 tl agi alıyorum
ama patronum sağolsun onuda bir ay verir 3 ay vermes

öderiz inş canım yaaa :31::31:

.. altınları bozdurduk..borçları ödeyelim dedik...5000 borcumu vardı... 15000 tl para vardı elimizde...eşim arabayı çok istiyordu çünkü işine çok tersti bizim ev otobüs yok dolmuş yok..çok uzun yürüyüp biniyordu..annemlerle falan konuştuk.. araba alalım dedik..
beğendik bir araba aldık..10000'e ertesi sabah telefom gelmiş okuldan..alttan 1 dersi kaldığı için burs düşmüş 1 dönem ve 5000 tl borcunu var dediler..mahvolduk o anda ama olan olmuştu :14::14::14:
şimdi annemde diyor..eğer arabayı almasaydınız gidip o 5 bini okula geri kalan altınlarıda borca verecektiniz elinizde bişi kalmıcaktı diyor..yavaş yavaş ödeyin borcunuzu diyor...birde babam ve eşimin arkadaşına borçluyuz..annemede hal veriyorum aslında belki Rabbim böle istedi bilmiyorumm..ama arabayı almamış olsaydık aynen annemin dediği olurdu..alırdım 5000 i okula..geri kalan altınlarıda borca verirdim..elimizde bişi kalmazdı..hazır parada bitiyor zaten para biriktirmekte zor olurdu..araba falan alamazdık :31::31::31:

doğru sölemiş annen ya elinde bişey kalmıycaktı .okul olayı olmsaydı çok iyiydi neyse çalışır ödersiniz idareli olmak lazım yaaaaaaa yapck bişey yokborçta bitiyoo:19::19::19::19:

bizim idarede departmanında çalışan personeller asgari ücretli çalışmıyorlar
asgari üzret üzeri yani
belli maaş günüde yok
herkesin kotası belli lazım oldukça alıyoruz hesabımıza geçiliyo işte
ben mesela bu ay azıcık fazla çektim..
aralık sonuna kadar kendimi kontrol etmeliyim uçamamak için..
onuda alıncaaa hoop borcaa zati :1:
yinede az kaldı diye musmutluyum

yanlış baktım sanırım

agiyi ben hiç görmüyorumkiiiiiiiiiiiii :1::1::1::1::1:vermezzzzzz

isyancım düğünden sonra biizmde borç vardı 5000 ödedik şuana kadar ben altın filan bozdurtmadım gider dedim öyleceee öderiz dedim çok şükür bu ay son kurtuluyos yani bozdurmadım iyikide öle yapmışım bidaha alamazdımmm

kocasızım bu akşam başımı hangi taşlara vuram yaaaa
kalplerasi kader arkadaşım nerdesinnnn
yaa kızlar valla gözlerim gidip geliyo yaa bayılırsam yine
2 senede iş yerinde 2 bayılma 1 merdivenlerden yuvarlanma vaakasına imzasını çakmış karıyım evelallah:1:
:1::1::1::1::1::1::1: ben evlendiğimdendir kocasızım gel gari yamacıma tatlım :D

isyancım düğünden sonra biizmde borç vardı 5000 ödedik şuana kadar ben altın filan bozdurtmadım gider dedim öyleceee öderiz dedim çok şükür bu ay son kurtuluyos yani bozdurmadım iyikide öle yapmışım bidaha alamazdımmm

ya sorma ciltcim bizimn patronda bir ay verir sonra 3 ay vermes
ama mesela dün içmeye gitmişler 500 tl harcamışlar
ulan 500 tl bir gecede harcarken gözüne çok gelmiyorda 70 tl mi batıyor
zaten her ay verse gözü kalır zehir olur o para bize ki
patronlar genelde böle benim eski patronda adamın yatı vardı
bodruma mavi tura gittler bir yemek fatıraları getirdi benim gözler pörtledi:53::53:
Halikarnas balıkçısı 1500 tl yemek
yok bilmem ne yemekçisi 750 tl yemek
şerefsizzzzzzzzzzzzzzzzz töbe töbe:30::30:

bodruma mavi tura gittler bir yemek fatıraları getirdi benim gözler pörtledi:53::53:

biizmkide öle yok yok derrrrrrr para yok yıllık 50 tl zam yapar bak delledim yineeeeeeeeee :1::1::1::1::1:

farkında mısın kuzum bugün sen evleneli 5 ay olmuş
tebrikler
kocalı nice aylara yılaraaaaaaaaaaaa

amaninnnnnibet yaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç ticker a bakmamıştım essahtan 5 ay dolmuş be yaaaa dur kocişime diim neden 5. ayımızı hatırlamadın çatacak yer arıodum bişi bulamıodum bulmuş oldum sayende :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

yanlış baktım sanırım
aaaa olurmu öyle şey yaa
gerizekalııımı nedirr:47::47::47:
gelde dövme yaaa:47::47::47::47:
Canim senin ki de aslinda fena bi sistem degil dimi iki sefee maas almak?

evet canım benim için iyi ama bi kira verecek için hiçde iyi olmayabiliyo canım:26:
en güzel yani elimde para kalıyoo enazındaa:34:

doğru sölemiş annen ya elinde bişey kalmıycaktı .okul olayı olmsaydı çok iyiydi neyse çalışır ödersiniz idareli olmak lazım yaaaaaaa yapck bişey yokborçta bitiyoo:19::19::19::19:

aynen öle canım...:31::31:

bizim idarede departmanında çalışan personeller asgari ücretli çalışmıyorlar
asgari üzret üzeri yani
belli maaş günüde yok
herkesin kotası belli lazım oldukça alıyoruz hesabımıza geçiliyo işte
ben mesela bu ay azıcık fazla çektim..
aralık sonuna kadar kendimi kontrol etmeliyim uçamamak için..
onuda alıncaaa hoop borcaa zati :1:
yinede az kaldı diye musmutluyum

kuzum benimde altın yerine arabamız var işte şükür..ama evde de 3 bileziğim var..takı setim, 2 künyem,1 pırlanta yüzüğüm var...bozdursam borçlar ödenir ama 5000 borç için bozdurmam..20000 bin borçtan çıkmış insanız..öderiz Allah izin verirse..1 yıl sıkıntı çekeriz..ama bu altınlarıda verirsem bir daha alamam biliyorumm:34::34:

vay adii heriff vayyyy :47::47:

amaninnnnnibet yaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç ticker a bakmamıştım essahtan 5 ay dolmuş be yaaaa dur kocişime diim neden 5. ayımızı hatırlamadın çatacak yer arıodum bişi bulamıodum bulmuş oldum sayende :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
ne fenaa olduk biz böle yaaa :1::1::1:

dün eve gittim hesaba oturdum..aşkım ev diyorum aşkım bebek diyorum...benim adamda buzün kk'dan iyi gaz almışın sen diyor..:9::9::9:

biz nisana kadar dış borçları bitiriyoruz inşallah
ondan sonrada aileme olan borçlar ödenecek
bizim adam akıllı kendimize gelebilmemiz için 1 sene ikimizinde çalışması gerekiyor ama ben eşime nisanda çıkacağımı söyledim oda kabul etti
tabi şartlara bağlı durum değişirse devam ederim yapacak bişey yok..
benimde 1 kelepçem 1 mega bileziğim 2 de yüzüğüm kaldı:43:

Back
X