- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #30.521
aynennn konyayadaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ondan olabiliruykusuzluk, yorgunluktandırrr![]()
alice ookuyorum yazamıyorum
wc kırmızı banyoya sıyah fayans sectım ama senın gosterdıgın gıbı olacak yanı agırlık bembeyaz olacak
ama suan kararsızım ama ınan umurumda degıl suanda :S
ege seramıktı bızımkıler
canım seramikleri seçtiyseniz süper ege seramik güzeldir bende cuma adana'ya gidiyorum alt kattaki wc nin seramiklerini alıcaz nişanlımda ege seramikte güzel modeller gelmiş bir bakalım dedi...canım geçmiş olsun bence durman hata orada git izin al bende bir keresinde düşmüştüm topuğum çatlamıştı işe gitmiştim ağrıya dayanamayıp izin almıştım doktor rapor verdiydi canın daha önemli git izin al bence...
çelammmmmmmmmmm bayanlarrrr
gelinim hayırlı olsun eviniz inşallah canım...
bizim ev bitmek bilmiyor mayısa yetişemeyeceğiz nişanlım ve ben strest olduk uzak olduğumuz için sürtüşmeler başladıcuma'ya uçak bileti alıcam sana gel bir yanıma ifadeni alayım dedi
![]()
Günaydın kızlarr
yenidendoğdum geçmiş olsun balım
isyan eski evlerde rutubet oluyor belki tavan buhardan filan yapmıştır
duşakabin tavana kadar ise yapıyor
sibel canm sen izmirde mi oturuyordun??
evet ondan olabilir
dün kız kardeşime bana çizme al dedim oda almış çok merak ediyorum nası bişey aldı acaba zevkine çok güvenirim onun..
çizme konusunda çok zevkli değilim bu zamana kadar aldıklarımı pek beğenen çıkmadı..bende bu yola başvurdum
beraber çıkacaktık ama malum dün temizlik kocaya hizmet derken gün bitti..
akşama anneme gidicince alırım çizmemi
vayyy hamarat hatun seniiiben egeye kıtap okurken dıkkatı dagılıyor ve uyarmak ıcın dınlıyorsun dımıs oru sorucam dıyorum
ha bırde ben ogretmen o ogrencı oluyor dersını yap cabuk dıyorum bu onu epey oyalıyor
boyama yapıyor kıtabı gıttı hepsını boyadı
yenısını alıcam bırde defter alıcaz cızgı cekıtyoruz yatay yatay cunku
ha bırde arada muzık acıp oynuyoruz ama enelde o kucuk sandalye cekınce o oturuyor ve alkıs yapıyor :S
ben odadan cıkıp mp 3 takıyorumkulaklarına bı yarım saat kendısı oynuyor
ama bunların hepsını ard ardarda yapmıyoruz ama oyle yapmaya karar verdım halıyle ege benı cok asırı yoruyor cumartesı aksam ev supurup sıldım halı fılan kaldırdım ege uyuyunca esımde ıse gıtmıstı ıs bıttı ellerım nasıl agrıdı :S
buaarda türlü yaptım anam masallah ne bereketlı 1,5 patlıcan 2 kırmızı bıber 3 yesıl bıber 3 patates oyle guzel yemek oldukı masallah
nohut yaptım etlı (turlu gıtmeden yemıcez ama kalıyor yaızk gunah bu ahfatada bıseyer bakarız yemeksız olmayalım dıye yaptım erkenden)pilav yaparuım tursuyla yerız
ha bırde peynırlı ğpgca yaptım cok guzel oldu ama ılk kez yaptım uclarını bastırmamısım kabak gıbı acıldı masallah pekde sıstıler harıyadı basıt bı tarıftı
bıde tuzu azdı o kadar
evım tostoplu :)
mutfak camı sıldım cumartesı
cıfle hemen
artık dahada sılmem esım ocak 2.haftasu tasıancagımızı soyluyor
içeir camasır sermeye cok karısıyım ısyan seınkını bılemıyormda mouuse sızın bına cok yenı ıse yanı kurumamıs ıse yenı bınalarında ılk baharda bıtırılmıs ya zboyunca kurumus olanı makbul o sebebten nem rutubet yapmıs olabılır
bızımevde dus telefonu kırıldıbı kapı kolu kırıldı
duvarlarda hasar var :) bakalım bakalımmm buarada ayın 5 kıramız o zamana kadar cıkmıs olsak 500+150 lıra alcagımız var
boyacagıya vbır el gecırıtırz ev sahıbı ısterse hadı hasarlar ıınde 150 bıraksan depozitoyu dırek alırız kendısınden
vayyy hamarat hatun seniii![]()
o oğluşunuda yerim ben ama çok tatlıdır pislik
canım ben içeri çamaşır sermezsem olmaz ama çünkü balkonlarım açık hafta sonu yağmur yoktu balkona koydum 1 günde kurudu çamaşırlar daha çok işime gelir aslında ama işte açık balkon olunca olmuyo![]()
yetişir kuzum yetişir herşey hiç meram etme sen..zaman azaldıkça insan o şekilde düşünmeye başlıyor...bir bakmışsın biz gibi 4 aylık evlisinnn![]()
inşallah canım ya şimdi badana başlıycak sonra merdiven korkuluğu sonra parke,evin iç ve dış kapıları alt kattaki banyooooo
daha mobilyası var ben nişanlıma dedimki oturma odasını almayalım sonra alırız dedim çünkü orayı nasıl dekore edeceğime daha karar veremedim nişanlımda boş kalsa şimdilik olurmu dedi zaten çocuk odasıda boş kalıcak bir şeylerden kısmam gerekiyor ki düğüne masraf kalsındaha düğün mekanı,gelinlik,davetiye,kına malzemeleri,bindallı cart curt benim gelinliğimin provasına şubatta falan başlar birde annemle konuştum kınayı biz yapalım dedi kına organizasyon şirketiyle anlaşırız dedi birde mekan buluruz dedi sanırım öyle olur ...bzim kayınvalide öyyyle izlesin uzaktan
düğündede oturtucam onu hiç dolanmasın ortalıkta biz düğün yapıyoruz diye
boşver dolanmasınlarrr...sen tadını çıkar..bunlar için falanda hiç sıkma canını kuzum...ben sıktığıma binpişmanın..herşeyi gönlünce yap nişanlınla..annenlerdende destek al tamamdırrr...bunlar en güzel, en heyecanlı günlerinizz...rezil olmasına izin vermeyinnninşallah canım ya şimdi badana başlıycak sonra merdiven korkuluğu sonra parke,evin iç ve dış kapıları alt kattaki banyooooo
daha mobilyası var ben nişanlıma dedimki oturma odasını almayalım sonra alırız dedim çünkü orayı nasıl dekore edeceğime daha karar veremedim nişanlımda boş kalsa şimdilik olurmu dedi zaten çocuk odasıda boş kalıcak bir şeylerden kısmam gerekiyor ki düğüne masraf kalsındaha düğün mekanı,gelinlik,davetiye,kına malzemeleri,bindallı cart curt benim gelinliğimin provasına şubatta falan başlar birde annemle konuştum kınayı biz yapalım dedi kına organizasyon şirketiyle anlaşırız dedi birde mekan buluruz dedi sanırım öyle olur ...bzim kayınvalide öyyyle izlesin uzaktan
düğündede oturtucam onu hiç dolanmasın ortalıkta biz düğün yapıyoruz diye
sen çok yoruluyorsun Allah sabır versin sana dğün yaklaştıkca hem zevkli hem yorucu günler sni beklyor ama varsın yorgunluk bu sebepden olsun![]()
boşver dolanmasınlarrr...sen tadını çıkar..bunlar için falanda hiç sıkma canını kuzum...ben sıktığıma binpişmanın..herşeyi gönlünce yap nişanlınla..annenlerdende destek al tamamdırrr...bunlar en güzel, en heyecanlı günlerinizz...rezil olmasına izin vermeyinnn
hepsi yetişecek gör bak...gelinlik, kına kıyafet, kına malzemeleri onlar 1 günlük iş..saymana bile değmez..anında oluğ biter...evinde tadilatı yeiştiği kadar yetişir..inşaat olan kısımları yetişsin gerisi yavaş yavaş sonrada olur hiç sıkma canını kuzucummm
aklına takılan ne olursa sor bize![]()
sorma canım ya git gel istanbul-adana arası mekik dokuyorum çokta yorucu oluyor...bu ev bizi çok yordu kızmıyorum değil bu kadar masrafa sıfır ev alınırdı dedim bana alınırdı ama adana'dan değil çukurova ve turgut özel bulvarından dedi ama sende oralarda yapamazdın dedi bir markete gitmek için dolmuşa binmen gerekirdi dedi ayrıca benimde iş yerime uzak olurduk dedi ama sen yat kalk dua et istanbul'un nişantaşı,bağdat caddesi nasıl meşhursa adana'da gazipaşa meşhur öyle bir yerde oturcan marketler tam karşında yürüyerek git gel dedi hakikaten evin karşısında carrefour falan var cadde boyu mağazalar var zaten mango,tommy,home store falan ama ne bilim ev mahvetti bizi birde bizim strestimiz çok
evet cnm İzmirdeyım
canım seramikleri seçtiyseniz süper ege seramik güzeldir bende cuma adana'ya gidiyorum alt kattaki wc nin seramiklerini alıcaz nişanlımda ege seramikte güzel modeller gelmiş bir bakalım dedi...canım geçmiş olsun bence durman hata orada git izin al bende bir keresinde düşmüştüm topuğum çatlamıştı işe gitmiştim ağrıya dayanamayıp izin almıştım doktor rapor verdiydi canın daha önemli git izin al bence...
çelammmmmmmmmmm bayanlarrrr
gelinim hayırlı olsun eviniz inşallah canım...
bizim ev bitmek bilmiyor mayısa yetişemeyeceğiz nişanlım ve ben strest olduk uzak olduğumuz için sürtüşmeler başladıcuma'ya uçak bileti alıcam sana gel bir yanıma ifadeni alayım dedi
![]()
tamam canım yarın eklerim fotosunubende merak ettim çizmeni....fotosunu çek akşamda görelimmm![]()