Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmı

sanırım bı dahakıhafta sonu basaracak kahvaltı hazırlamayıııı
bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş :119:
77
çok güldüm yaaa

kıs sen konusurmuydunnn yaa
neye guldunn soyle bakalım

annemın boregınden getırdım yedım bıraz canım,

sorma yahuu benı hıc rahat bırakmıyo tamam yenı evlıyız ama ıkı dakıka dııznde rahat yatayım dıyorum yok gercı garıbım balayı haftasından berı gun sayıyo,hastaydım zaten koyde yattım bı gun aksama kadar sonra da malum

Kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,

Masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,

Prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,

Trianka ben göremedim resimlerini sildinmi yoksa...

Bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:

Son düzenleme:
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmı

sanırım bı dahakıhafta sonu basaracak kahvaltı hazırlamayıııı

77

kıs sen konusurmuydunnn yaa
neye guldunn soyle bakalım

evet tatlım kanama sol lobda olduğu içinde sol taraf bulanık görüyor...sola döndüğünde görüntü bulanıklanıyormuş..ama normalmiş zamanla düzelecekmiş inş :26::26::26:

69 gün kaldı geçmiyooo yaaa valla geçmiyooo
geçer kuzum merak etme
Kıs sen bizimle nie sohbet etmiyodun

bende balayımın 2. Günü oldum

ee garibim beklemişşş

cnm sende mi ankaradasın yoksaa

canım eşin için git boşver önemli olan eşin kırılmasın ama söyle senin için die yoksa benim pek gitmek isteğim yok dersin anlar eşinde

kızz tatlı mı aşeriyorsunuz yoksam sizin bebekler daha erken gelecek Daha evlenmeden aşeriyonuz yaff

isyanım dayın yavaş yavaş iyi olacak inşallah. Daha çok yeni tabi. Sabır ve zaman gerekiyor

kızlar iki rakama düştümmmmmm son 99 güüünnnnnnnnnn

canım hoşeldin seni de ısladık biz gördün dimi.

hahahah süper yaaa koptum gülmekten tam zamanında ıslatmış

bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş :119:

yaşasın yuppi yupiii,
Eki Görüntüle 449626
bir zamanlar 190 lardaydık dimi kuzum. Nasıl geçmiş zaman....

Kızlar 1 ay 2 hafta 2 günlük evliyim

Kırkım çıkmışşşş

benmde şafakk 15 günüm kalmışşş dün akşam gelinliğimi giydim kızlarrrrrrrrrrrrrrr fotolarda nişanlımdaaaaaaaaaaaaa msj attım aşkım atarmıısn die size göstercemmm

Son düzenleme:

sağol canım sen hoş gelmişin ne zaman geldin senle hiç denk gelmedik foto istiyorum havadis istiyorum neler yaptın ettin sadece düğün gününde olan bazı sıkıntıları okuyabildim burdan eşinle nasıl gidiyo hele anlat bakim :)

gorumcen degıl kaynanan o gece odaya gelıp altınları almaya calısmadımı canımm
evet tatlım kanama sol lobda olduğu içinde sol taraf bulanık görüyor...sola döndüğünde görüntü bulanıklanıyormuş..ama normalmiş zamanla düzelecekmiş inş :26::26::26:
anladım canım ınsallah en kısa zamanda ıyılesır tatlım
yenidendoğdum bi gelişme varmı canm nişanlınla nasıl durumlar:44:
dun konusmaya geldı baya konsutu hanı neden boyle oluyoruz bız ne gunler gecırdık boyle olmadık sımdı en guzel gunlerımızı zehır edıyoruz falan fılan dıye
bende uzakta durmaya karar verdım kendımce
umarım hersey guzel olurzaman gosterecek bakalım

Kırkım çıkmışşşş

ana kırklanman lazımmm senın
bızde gelın kırklanırr
ama nasıl bılmıyorum

CANIM NASILSIN BAKALIM..
SEN EŞİN İÇİN GİT BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYOR GOOD_HEART . BAK NASIL SEVİYOR SENİ.
ONLARIN YAPTIKLARI YANLARINA KALSIN BOŞVER, İYİLİK SENDE KALSIN GİT MESAFE KOYARSIN. AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE BU DURUMLARI İDARE ETMEK LAZIM.

Kırkım çıkmışşşş

OOO MAŞALLAH KUZUMA,

TRİANKANIN 50 GÜN OLMUŞ YAAA İNANAMADIM, ONADA MAŞALLAH...

benmde şafakk 15 günüm kalmışşş dün akşam gelinliğimi giydim kızlarrrrrrrrrrrrrrr fotolarda nişanlımdaaaaaaaaaaaaa msj attım aşkım atarmıısn die size göstercemmm

ANAM 15 GÜN MÜÜ NE ÇABUKKK,,,

ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNDUR EMİNİM.

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: DARISI BAŞIMIZAAAA

:119::119::119::119::119::123::124::124::124::124::124:
RABBİM HERKESE NASİP ETSİNN BEKLİYORUZ RESİMLERİ

BENDE COK MERAk ettım canım
rofleden kaestaneye zormu dondunuz benım cok zor dondu kızıl boyadılar alt uclarıda sarı kusmasın dıye

beklıyorumm
tatlım bitkisel boyayla boyandı zor dönmedik ama sarılarım biraz belli oldu tam kapanmadı onlarda ışıltılı durdu hoş oldu ama bugün tekrar gidicem işte yaa albüm yapmaya çalışıyorum ama hem nişandan resim koyucam hemde sarı ve bu halimi komak istiyorum ama ekleyemiyorum acaba bu sayfadan yüklesem sonra silebilir miyim kızlar

evet tatlım çok sinir bozucu malesef yatmadıı

cnm eşin için gitmelisin wewolonnnnnn adını da yazamadımmm bence gitt baş bi karısınıda getiremedi de git sen otur yapacağını yap gel güzelceee koycmmm kocişim arasındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…