- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.361
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmıvalla iyi gibiyim şekerimmm sen nasılsınnn
o zaman bende sana ne diyeyimmm :44::44::44::44::44:hep aklıma tatlı isimleri geliyor...tatlı normalde hiç sevmem ama bugünlerde ye ye doymuyorum...nişanlımada akşam lokumum demişim şaşırdı
hah buldum sana bademim diyeceğim...bademmmm
dayım aynı kuzucum tedaviviye devammmdün ilk kez oturumuna getirttirdi doktor ve şükür bişey olmadı sadece sol gözü bulanık görüyor daha doğrusu sol tarafı bulanıl görüyor ama bunada şükür :26::26:
Günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepimize....
Kocam yıne sabaha kadar oturdu saat 6 da uyandım dedım 7 ye kadar yatıcam sen kahvaltıyı hazırlayana kadar dedım geldı benı uyutmadı on dakıka felan yaa askım uyuyamıyorum sen oaya gıt dedım hayy demez olaydım o saate kadar uyumadı askım canım ben odaya gonderınce yıne uyuya kalmıs yaa,aç kaldım,anneme giderim demiştim yok bu sefer kesın hazırlıycam dedı hıc uyumadı garibim gelirken üstünü örttüm geldim ,yolda annem aradı kahvaltıya beklemıs ben yaptım dedim anneciğim bari üzülmesin dedim ne komik seyler yasıyorum bılsenız gülmekten ölürsünüz valla
77bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş:119:
çok güldüm yaaa
kıs yine hazırlayalamdıı
bişeyler atıştırdınmı kuzum aç bırakma kendini
yeni gelin hep hasta olur derler gerçektende doğruu
ayy o uyutmama işi bizdede varr eşim uyanıksa kesinlikle benide uyutmuyoo
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmı
sanırım bı dahakıhafta sonu basaracak kahvaltı hazırlamayıııı
77
kıs sen konusurmuydunnn yaa
neye guldunn soyle bakalım
geçer kuzum merak etme69 gün kaldı geçmiyooo yaaa valla geçmiyooo
annemın b oregınden getırdım yedım bıraz canım,
sorma yahuu benı hıc rahat bırakmıyo tamam yenı evlıyız ama ıkı dakıka dııznde rahat yatayım dıyorum yok gercı garıbım balayı haftasından berı gun sayıyo,hastaydım zaten koyde yattım bı gun aksama kadar sonra da malum
annemın b oregınden getırdım yedım bıraz canım,
sorma yahuu benı hıc rahat bırakmıyo tamam yenı evlıyız ama ıkı dakıka dııznde rahat yatayım dıyorum yok gercı garıbım balayı haftasından berı gun sayıyo,hastaydım zaten koyde yattım bı gun aksama kadar sonra da malum
annemın boregınden getırdım yedım bıraz canım,
Kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,
Masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,
Prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,
Trianka ben göremedim resimlerini sildinmi yoksa...
Bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:
kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,
masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,
prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,
trianka ben göremedim resimlerini sildinmi yoksa...
bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:
valla iyi gibiyim şekerimmm sen nasılsınnn
O zaman bende sana ne diyeyimmm :44::44::44::44::44:Hep aklıma tatlı isimleri geliyor...tatlı normalde hiç sevmem ama bugünlerde ye ye doymuyorum...nişanlımada akşam lokumum demişim şaşırdı
Hah buldum sana bademim diyeceğim...bademmmm
Dayım aynı kuzucum tedaviviye devammmDün ilk kez oturumuna getirttirdi doktor ve şükür bişey olmadı Sadece sol gözü bulanık görüyor daha doğrusu sol tarafı bulanıl görüyor ama bunada şükür :26::26:
kızlar iki rakama düştümmmmmm son 99 güüünnnnnnnnnn
kızlar yaa dün akşam nişanlım geldi babam kardeşm nişanlım ben ok oynadık geceye kadar oturduk. Sonra nişanlımı arabaya kadar yolculadım ne yaptı dersinizArabayla yavaşça yanıma geldi camı açtı aşkım dedi efendim dememe kalmadan şişeden suyu bir fırlattı üstüm sırılsıklam oldu Dün nişanlım beni gerçekten ıslattı anlıcanız kızlar
bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş:119:
Kızlar 1 ay 2 hafta 2 günlük evliyim
Kırkım çıkmışşşş
geçer kuzum merak etme
Kıs sen bizimle nie sohbet etmiyodun
bende balayımın 2. Günü oldum
Kırkım çıkmışşşş
Kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,
Masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,
Prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,
Bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:
gorumcen degıl kaynanan o gece odaya gelıp altınları almaya calısmadımı canımmannemın boregınden getırdım yedım bıraz canım,
ANNENnmı canım
anladım canım ınsallah en kısa zamanda ıyılesır tatlımevet tatlım kanama sol lobda olduğu içinde sol taraf bulanık görüyor...sola döndüğünde görüntü bulanıklanıyormuş..ama normalmiş zamanla düzelecekmiş inş :26::26::26:
dun konusmaya geldı baya konsutu hanı neden boyle oluyoruz bız ne gunler gecırdık boyle olmadık sımdı en guzel gunlerımızı zehır edıyoruz falan fılan dıyeyenidendoğdum bi gelişme varmı canm nişanlınla nasıl durumlar:44:
Kırkım çıkmışşşş
benmde şafakk 15 günüm kalmışşşdün akşam gelinliğimi giydim kızlarrrrrrrrrrrrrrr fotolarda nişanlımdaaaaaaaaaaaaa msj attım aşkım atarmıısn die size göstercemmm
Kırkım çıkmışşşş
benmde şafakk 15 günüm kalmışşşdün akşam gelinliğimi giydim kızlarrrrrrrrrrrrrrr fotolarda nişanlımdaaaaaaaaaaaaa msj attım aşkım atarmıısn die size göstercemmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: DARISI BAŞIMIZAAAA
tatlım bitkisel boyayla boyandı zor dönmedik ama sarılarım biraz belli oldu tam kapanmadı onlarda ışıltılı durdu hoş oldu ama bugün tekrar gidicem işte yaa albüm yapmaya çalışıyorum ama hem nişandan resim koyucam hemde sarı ve bu halimi komak istiyorum ama ekleyemiyorum acaba bu sayfadan yüklesem sonra silebilir miyim kızlarBENDE COK MERAk ettım canım
rofleden kaestaneye zormu dondunuz benım cok zor dondu kızıl boyadılar alt uclarıda sarı kusmasın dıye
beklıyorumm
CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE HAVALARDANDIR BENDE DE KEYİFSİZLİK VAR BU GÜN
ÜZÜLME ŞEKER HERŞEY DÜZENEN GİRECEK İYİCE HASTA EDECEKSİN KENDİNİ YAA, AL KARŞINA KONUŞ EŞİNLE. ANLASIN DURUMUNU.
KISS MOONLİGHT NE GÜZEL GİFLER BULUYON SENEMEĞİNE SAĞLIK...
TRİANKAM GÜNAYDIN
GÜNAYDIN CANIM... KLİMADAN OLMUŞTUR CANIM DİKKAT ET KENDİNE , BU KLİMALAR ÇOK FENA
BEN ÇOK BEĞENDİM ŞEKER, ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN HALAN 18 LİK ÇITIRSIN VALLA MAŞALLAH
GÜNAYDIN ZUZUM O KADAR ISLATTIK SENİ HALA MI UYANMADIN YAFFF
GÜNAYDIN MASATAKVİMİM KONUŞMAN ÇOK İYİ OLMUŞ, ODA ANLASIN HATASINI , ÇOK FENASIN KISSS AMA HAKEDENE TABİ, BENDE ÖYLEYİM ÇOK SABREDERİM AMA DAMARIMA BASARLARSA TAM BASARIM
BU GÜN ÇOK NEŞELİ OLDUĞUN BELLİ ALLAHIM BOZMASIN
GÜNAYDIN CANIM. HALA MI YATMADI YAAAA NE SİNİR BOZUCUUU
CANIM NASILSIN BAKALIM..
SEN EŞİN İÇİN GİT BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYOR GOOD_HEART . BAK NASIL SEVİYOR SENİ.
ONLARIN YAPTIKLARI YANLARINA KALSIN BOŞVER, İYİLİK SENDE KALSIN GİT MESAFE KOYARSIN. AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE BU DURUMLARI İDARE ETMEK LAZIM.
OOO MAŞALLAH KUZUMA,
Eki Görüntüle 449636
TRİANKANIN 50 GÜN OLMUŞ YAAA İNANAMADIM, ONADA MAŞALLAH...
ANAM 15 GÜN MÜÜ NE ÇABUKKK,,,
ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNDUR EMİNİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?