Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
esmerşirina canım snein nikin sana çok uyutyor esmer hatun seni maaşallah sana
eğlenceli canım sende hiçe vli gibi değilsin valla sanada maaşallah
turkuaz balım yalnız bu arada peeek şıkız anacım kemerler,çizmeler falan bilmiyorum yani

yok canım hiç komadım bu bilgisayarda yok zaten

Ay evet yani pek şık hatunsun turkuazcım maşallah hiç yaşını göstermiyosun nazar değmesin üçünüze de

saol cnımm iş arkadaşlarımın bile bi çoğu çok sonra anlamışlar evli olduğumuuu dedim yüzüğümedemi bakmadınız hiç evli olduğumu duyan bıkere dah asoruyoo gerçektenmi diee:)))

sen bide beni bugün gör nasıl afettttiimmmmmmmmmm
şıkım sorma, utanmasam picamamla gelcektim o kadar şıkım
kuzu bu arada ben genelde bakımlı giyerim sürekli makyaj yapmam ama.
giyinmeyi seviyom. haaa bide kilo aldım ya pantolanların içine giremiyom elbiselere anca oluyom ben

hiçbişi anlamadım sanırım izlemedim izlesem anlardım isimlerini

muhakkak izle yavruu...süper film 3 idiots...diğerlerinide izlediğimde sölerimm..3 idiotsu izle...bugüne kadar beğenmeyen yok..hocalara önerdim..izlemişler bayıldılar..konusu çok güzell

turkuazımmm yavrumm tarzını sevdimm..fiziğin falan müthiş yakıoo
esmerşirineee sana sölemiştim zatenn
eğlencelii tam eğşenceli tipindesinn...hiç şaşırmadımm

tamam yavruuuuuuuuuuuuuuuu
saol yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yenidendoğdum nerde yavruuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????

tsk ederim sana eflinam senide görsek keske :)

tşk canım :)evettttt ben seviyorum gülmeyiiiii :))

Son düzenleme:
kızlar beni gördünüz
sizde danışayım bana çikolata kahve denen renk olur mu.
bide saçım kestane rengi koyu ile orta kestane arası. (koyu kestanenin akmış hali)
tutar mı acaba iyi olur mu ne dersiniz.

pırasa yemeğini nasıl yapıcamm

pırasayı sevmem ama pşirmesini bilirimm önce pırasayı halka halka dogra kalınlıgı sana kalmış havuçları küp küp doğra önce tenceredee yağ ile havucları bıorazcık kavurduktan sonra salçasını pul biberini koy peşinden pırasıyı
koy ve üzerini geçecek kadar suyunuda koyduktan sonraaa pırasanın mıktarına gore pırınc yıka ve onuda koy tencereye tuznuda ekle pişmeye yakında yrım limon sık içinee altını kapaa :) afiyet olsun

kızlar beni gördünüz
sizde danışayım bana çikolata kahve denen renk olur mu.
bide saçım kestane rengi koyu ile orta kestane arası. (koyu kestanenin akmış hali)
tutar mı acaba iyi olur mu ne dersiniz.

bence güzel olur canım..ben çok seviyorum çikolata kahbeyi..tutmazsa 2 kez boyarsın illakii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…