- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.201
az tabı cnm 250 haftalık alıyorum
banane ben ısterımmmmmmmmm daha evlı olarak gecıreceğimiz ilk sevgılıler gununde ınsan karısını mutlu etmek ıstemez mı. tamam sağolsun hedıyemı aldı ama çiçek ayrı ...her kadın ıster her kadın bekler.bılıyorum parası yok ama isterse bulur onuda bılıyorum. nişanlıken çok yaptı ama evlenene kadar olsun ıstemıyorum
kızlar sevgililer gününüz ktlu olsun
herkes sürpriz derdine düşmüşvalla kocacımın cebinde parası yok o yüzden bişey beklemiyorum kutlaması yeter. çiçek böcek zatene çok alışkın değlim yani.
işler çok yoğun dün akşam mesaiye kaldım. bugün işe bırakırken bu akşam sakın kalma dedi ama amacı neydi bilmiyorum.
inş gönlünüze gre geçer arkadaşlar. bence kocam yanımda olduğu müddetçe bana hergün sevgililer günü
kızlar sevgililer gününüz ktlu olsun
herkes sürpriz derdine düşmüşvalla kocacımın cebinde parası yok o yüzden bişey beklemiyorum kutlaması yeter. çiçek böcek zatene çok alışkın değlim yani.
işler çok yoğun dün akşam mesaiye kaldım. bugün işe bırakırken bu akşam sakın kalma dedi ama amacı neydi bilmiyorum.
inş gönlünüze gre geçer arkadaşlar. bence kocam yanımda olduğu müddetçe bana hergün sevgililer günü
ben ısyerıne cıcek gelmesını beklemıyorumherkes beklemedesaatda 11 oldu:44:
herkes beklemedeSaatda 11 oldu:44:
ben ısyerıne cıcek gelmesını beklemıyorum
buda hey allahım cıcek koparsa getırse olurmu ıllada cıcekmı gondercek :S kızdım sana
mouusem
oyle deme ya eskı turk fılmı agzıyla konusma masallah bende kendı adıma hzuurum yerımde eksıklerımıze ragmen bırardayız ve keyıflıyız
ama ınsan bı cıcek beklıyor
ama adamın cebınde olur 50 lıra baskada para yoktuır sans yoktur ne yapsın adam dogrudur
bıze hergun sevgılıler gunu degıl
analar gunu var
babalar guu var
anadaların dogumg unlerı
babaların dogum gunlerı
neden sevgılıler gunu essssssssss
kabul edemem
valla kızlar siz bekleyin ben beklemem kutlaması yeterli çiçek zaten pek sevmem bana güzel bi cümlesi bile yeter. türkfilm varideğil canım hayatın gerçekleri. ben beklesem adam alamadımı ne olucak üzülücem. şuncacık şey içinde kendimi üzemem.
heee olursa sevinirmiyim tabiki çok sevinirim ama olmassa da üzülmem. tabi hiç kutlamassa da o odunluktur kavga çıkartırım
kocacımın aksatacağını düşnmüyorum hiç aksatmadık ama bakalım
bırıbırımızın sevgılıler gununu kutluyoz ancak
bakalım ilk kim sevinecekkkbenimki 2 kez aradı normal muhabbet sohbet...umudum bitiyor anlaşıldı benimkinde yok tık
benım ozel gunlerde sabah engec onda ofıse gelırdı cıcekler. saat 11 oldu
valla bana bır kamyon çıçek gelse "nıye bukadar para verdın "demem. o derece severım çiçekleri. mumkunse gül lutfenbakın orkıde demıyorum okadarda ıyı nıyetlıyım
avucumumu yalayacağım acaba bugun:44:
benımkı aradı kutladı çokda guzel bır mesajda attı ama yettı mı bana hayıııııııııırrrrrrrrrrrrrben çiçek istiyorum çiçek verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?