Ben geçen sene bu zamanlar harıl harıl hazırlıklar içindeydim... eşya gelinlik ıvır zıvır sinir stresss :)))
5 mayıs da evlendim canım neredeyse senem geliyor...
maalesef ki çalışıyorum tatlım, evlilik + çalışma biraz zor gibi ama alışınca ve herşeyi planlı yapınca oooo bi dünya da akşam zaman kalıyor.
ben ki, bekarken mutfaga sadece ne yemek var diye bakmaya giren bi kızdım... şimdi çorbasındn et yemeğine zeytinyağlısından tatlısına bi kerede yemek yapıp çıkan biri oluverdim :)
Allah razı olsun eşim inanılmaz yardımcı bana, sofrayı ben hazırlıyorsam o toplar ben çorba karıştırırken o salatayı yapar ben silerken o süpürür... çok şükür. Hep böyle devam eder inşalllah...
27 yaşında evlendim ( 85 doğumluym ) ama evlendikten sonra anladım ki, evlenmek için ideal yaş 25.. 1 - 2 sene evliliğe alışma birlikte zaman geçirme dönemi akabinde hayırlısı ile çocuk...
ama ben

çocuk olana kadar 30 olucam....
ne yapalım hayırlısı böyleymiş.. Allah can sağlıı mutluluk ve en önemlsii huzur versin arkadaşlar...
ve evlilik hazırlığında olan arkadaşlara tavsiyem... " elalem " için eşya şu bu almayın..çok çok masrafa girmeyin.. kapınızı kapattığınızda eşinizle kalıyosunuz, ha 1 koltuk eksik ha fazla onların çok bi önemi olmuyo..
sırf almak için aldığım bi kaç eşyayı maalesef ki değiştirdim

acele ile karar verdiğim içime sinmeyen bi tv ünitesiyedi.. şimdi istediğim gibi benm zevkime göre yaptırdım ... millet ister beğensin ister beğenmesin umrum değil....