Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun inşaallah
birbirimize bol bol dua edelim
geri çevrilmez çünkü

bugün eşimde evde ve beraber niyetliyiz inş rabbim kabul eder
gece 3 te kalktım sahur hazırladım
namaz kıldık derken 5 te yattım
ama sabahta 11 de kalktık iyi geldi

aliceeee
kuzum inş tez zamanda bi bebek shibi olursunuz tüm isteyenlerle beraber

prenses
canım sende inş istediğin ve hazır olduğun zaman bebek sahibi olursun

hepınıze hayırlı kandıller kızlar.ALLAH kabul etsın cnm.aynen dualarımzda bırıbırımızı unutmayalım hepımız

slm şekerlerrrr...
kandiliniz mübarek olsun...dularımızda kavuşalım inşş canlarımmm...

alice canımm eğerçok düzensizlik varsa bir doktora görün tatlımmm..

kız ben mevlüdü yaptım kendi evimde tam annanesi öldü kandilin oldugu gün eşim beni götürmedi sen herkesi çağırdın nasılsa mevlüdü yap dedii kendi annem bile cenazeye gitti kayınvalide kendi evinde yapcak ben 45 günlük ken yaptım çok yaramaz oldu hic durmuyo isyancıkkk

gorumceme deli oluyorumm uyuzun tekiii yüz göz olmuyorum artıkkk daha dur bitmedi citl daha neler yapıckkk haspama

sen yaptısan boşver gerısını cnm...

Günaydın herkezee
valalhi tam pazartesi taklidi yapan cumadayım yanııı

su sarhos bızım arabayı yaptırmayı kabul ettı bugun tamırcıye gıdecek araba

bu ara pek heycanlıyım 10 mayısta kaynanamın koyune gıdıcez annem ege kaynanam ve kayınpederım sonrakı hafta bursaya gıdıyorum bu ay boyle yogun gececek sanırsam :)

günaydın kızlarrrr Allah cümlemizin mübarek gecede ettiği duaları mübarek cuma günü ettiği duaları kabul eder inşşş
canım bende dk hapını bıraktıığm ilk ay hastalanmadım hatta o zaman çok korkmuştum hamileyim diye sadece lekelenme olmuştu ama merak et düzene girecektir üzme kendini
slm şekerlerrrr...
kandiliniz mübarek olsun...dularımızda kavuşalım inşş canlarımmm...

alice canımm eğerçok düzensizlik varsa bir doktora görün tatlımmm..
canım nasıl oldun...
günaydın aynen bana da öyle geliyo valla. bizde yarın yada bu akşam ist gidicez ablamlara. 17-19 mayıs tarihlerinde de kocamla cundaya gidicez daha önce gitmediğim için çok mutluyum

gecen sene ayvalıga gıtmıstık cunda cok guzel bır yer ama soguk degılmıdır ya
aksamları bıle serındı yanı yazın
bu sene bızım senelık ıızn teee agustısta yoksa hazıran bası oluyor cok koca yaz bıtmıyor gıbı gelıyordu
yıne topluca cıkıcaz fab kapanacak
13 agustos 21 agustos arası rez.yaptırdık bodruma gıdıyoruz

ohh ne güzel bizim bu sene senelik iznimiz yok maalesef o yüzden hfta sonları kaçıcaz artık. sz nerde kalmıştınız canım orda. mayıs ortası olacağı için belki akşamları serin olur ama gündüz sıcak olur diye düşünüyorum

bu arada dün spora başladım iş yerinden bi arkadşaımla dua edinde yağları eritiyim biraz

otelına dını hıc hatırlamıyorummalum dolandırılmıstık baska bır otel dıye gıttık baska bır yerde kaldık allaha amenat :)
bu sene acısını cıkaracagım ama yoksa bu sene tatıle gıtmeyı dusunmezdım
gectıgımız sene hem tatıl hemde sornası zehır gıbı gectıgı ıcınnn

esıne yok dımı sneın ıznın var

Ben geldimm ulennn Çok daraldim bana tatil falan demeyin bizim yalan olacak tatil işi böle giderse..

evet canım benim iznim var ama eşimin maalesef hakedişi var ama iş yerinden 1 sene dolmadan vermiyolarmış izin. bizde bir yer beğendik bakalım zehra teyzenin evi diye civar yerlere yakın hemde zaten butik otel orda hep yani çok bişey beklememek lazım
Ben geldimm ulennn Çok daraldim bana tatil falan demeyin bizim yalan olacak tatil işi böle giderse..

sen otur oturduğun yerde göbüşünü büyüt bakimmm

ıyı barı sevındım cnm .bı daha sıze bulaşmaz ınş
ben hayatımda hıç köy görmedım ya:26: sadece hanı otobandan gecerken uzalarda görursunuzya oyle gördum.gercı ben köyde bırgun bıle yaşayamam herhalde.börtu böcekten cok korkarım oyle yeşıllık alanları çok sevsemde tırsarım
ama Bursa şahane bıryer.gezılcek yerı çok

bende gormedım aslında sıbel burası basbaya koym ımıs
elektrıgı fılan yokmus
edırnede ama nerede bılmıyorum

buarada sıbel ben dıyete basladım patates dıyetı her oglen patates haslaması yıyorum
ve karar aldım her aksam 1 saat yuruyus egeyle
bakalım yapabılecekmıyım

kızım senı döverım dıyete baslamışmış incecık hatunsun ya sen ne dıyetı de get işine
anam elektrık yoksa nasıl durcan gız ben korkarım bende bı tuhafım koca koca kopeklerden korkmam ama bı orumcek göreyım çığlık atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…