Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen sibelcimmm iyi yapmışsın ben sinir oluyorum hele kaynnanama deli oluyorum coucuga bişey vwrmyee yapmaya kalkıyo elini kolunu kıracak cocugun yapma dedm gorumcemde ole adam akıllı tutmuyo bende sölüorum valla yoksa neler yapacaklarrrr bebek olunca hiçbişey gozu gormuyo insanınnn

somadakilere çok uzuldum ya bakamıyorum o kadar kişi öldüüü ağla ağla çok cnm sıkıldı moralim sıfırrr birsürü eve ateş düştüü allah sabır versinnn

bana burdaki bir arkadaş soguk hava depolarındaki ölen insanların resimleri gönderdi ben merak ettim diye çok kötü oldum dünden beri başımıın agrısından duramıyorum

benım kaynana görumce hıç karışmaz belkı yuz bulsalar karışacaklarda bulamıyolar

bana burdaki bir arkadaş soguk hava depolarındaki ölen insanların resimleri gönderdi ben merak ettim diye çok kötü oldum dünden beri başımıın agrısından duramıyorum

kız nasıl bakıyon oyle şeylere.gecen gun bı salak facde şu olen çoçuk Gızemın cesedının resmını paylaşmış nasıl kötu oldum nasıl kavga etcektım nerdeyse paylaştı dıyede sustum

merak ettim sonrada bütün gece uyuyamadım çok etkilendim ya aglaya aglaya bi hal oldum

gunaydın ısyannnnnn senden baska yok sabah sabah bide ben kızı sallıyorummmmmmm suan uyusun işler beni beklerrrr

sibel gecen geldiklrinde bide baktım benin gorumce mercimek corbası tutuyo napıyosun sen dedim hıc yıyebilirmi couk mercimek verme bişey dedimmm

evet canım burayı ben açıyorummm bizim kızlar daha gelemedi..
EFLİNAM nerde yaaa:44::44:

günaydın bayanlar sabah sabah gene geldik işin başına koyuldukk ne vardı şöle evimde bacaklarımı uzatıp rahat rahat dinlenseydim ya bunada şükür ama işimiz var gücümüz var
siz ne yapıyosunuz

senin görümce biraz tuhaf mış ufacık cocuk nasıl yesin mercimek corbasını küçük mü yoksa görümcen

evet canım burayı ben açıyorummm bizim kızlar daha gelemedi..
EFLİNAM nerde yaaa:44::44:

bilmyorum cnm yaa gezmeye gtmiştir bizim kız yineee evi pkkkkk goturuyo bebeklede olmuyo napcam ben yaaa isyan tadını cıkar anacım iki dk dursa ağlıyo yaaaaaaa hep kucakta şimdi uyuttum dusa gırcem yatak odasını topluyum mutfak camları silebilirsem silcemmm sonra utu varrrr

kız ben şimdiden yetiştiremiom vallahiii ya yakınında birsisi otursa annen falan gelir arada o çocuğua bakar sen işlerini halledersinn..
ben birde çalışcam nasıl yaparım bilmiorum artıkkk :44::44:
sanırım hafta içi birgün çocuğu 1-2 saay geç alırım temizlik yaparım...
c.teside babası varken ütü çamaşırı hallederim napayımmm

babalar cocukları oyalamakta cok iyi değiller ama ya inş senin koca tam tersi çıkar sevmeye gelince oh ne güzel ama aglıyosa mamasıysa annesiiiiiiiiii

babalar cocukları oyalamakta cok iyi değiller ama ya inş senin koca tam tersi çıkar sevmeye gelince oh ne güzel ama aglıyosa mamasıysa annesiiiiiiiiii

şaka yapmıstım zaten kuzum benim dertsiz tasasız buraya yazmayalı baya bir olmus hee inş bundan sonra güle güle konuscam sizlen aglaya aglaya değilde erkek annesi çalışmak sana yaradımı anlat bakam

kız benimki bebek tutmasını bile bilmiyor ama öğrencek yapacak birşeyi yok..
ben çalışıyorum ve bir şekilde yardımcı olması lazım..
zaten işe başladığımda 5-6 aylık olacak ve yaza denk geliyor alsın 1-2 saat dışarı çıkarsın dolaştırsın..yapsın birşeyler artık ne yapabilirimmm..
aman canım bundan sonra dert olmasın inşşş

benim dayımın kızı dogum yaptıgında eşim le çocuk bakmaya gitmiştik daha 40 yenimi cıkmıstı ne benim elime verdiler öpmedim uzaktan sevdim zate bebekleri yapış yağış öpenlerede sinir olurum bütün mikrop geciyo yazık yavrulara kocama al verimmi kocana dedim oturuyodu yok yok korkarım dedi tuhafıma gitti eve gittik sordum megersem zarar vermekten korkuyomus bencede 5 ay falan sen ona alıştırma süresi yap talimlere sok daha sonra sıkıntı cekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…