- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.301
gnydın kızlar
mousenın yazdıgını okur okumaz mıllıyetı bı actım Yuce Tanrım olu sayısı 205.iki kuruş ekmek parası içinALLAHım aileleirne sabır versın.eşimın duyumuna göre toplam 400 kişi var dıyorlarmış çok çok acı....
efulım haklısın aslında birde hayırlı evlat olsun muhım olan o.
krızantem bebek duşunme bu halde cnm.sakın ha.
kızlar dün eşimin bı akrabası memleketten gelmış onlara gıttık hşgeldıne.orda bı akrabası daha var kaynanamlarla samımı baya.gecenlerde kızımın agzına çıkolata sokarken gördumsakın verme bı daha dedım bebek o daha dedım.aman bışey olmaz dedı.olsun verme aman ha dıye uusulunce soyledım.koskoca kadın sonuçta.dün gıttık bunlara o akraba bunlardaydı.herkes orda kaynanam kaynatam 20 kişiyiz belkı.gıtıgımızdde sofra kuruluydu.bu kadın kalktı hemen kızım halasısnın kucagındaydı almış koca yemek kaşığını elıne kızıma doğru yuruyorduki ben bır fırladım görmenız lazım bı ayaga kalktım yenge napıyosun sen ya dedım herkes şok ne o dedım yoğurt dedı.hayır hıçbırşey verme dedım. onun yoğurdunu ben mayalıyorum hazır tuketmıyoruz cok kuçuk dedım. tatsın dedımdi dedı.hayır tatmayacak dedım.tamam canım vermemde hıçmı yemıcek dedı "en az 1-2 sene boyle yemeyecek"dedıım.oturdu.bende oturdum ortam buz gbı oldu.sonra bu kadının gelınının kucagındaydı kızım.çoçuklar ıstedı kızımı. gelın benden korkusuna benden ıstemeyın korkarım Sibelden ısteyın dedı ver bırşey olmaz buyudu dedım.sanırım terör estırdım orda
oh canıma degsın.benım senınle ne samımıyetım varda bana sormadan bebegıme bırşey vermeye kalkıyorsun ya kımsın sen....bir daha veremez oh
size durumu abarttıgım gbı gelebılır ama bebegı olan cıtl,semıks,bayanakllı benı anlar.sizde ilerde anlayacaksınız kızlar
aynen sibelcimmm iyi yapmışsın ben sinir oluyorum hele kaynnanama deli oluyorum coucuga bişey vwrmyee yapmaya kalkıyo elini kolunu kıracak cocugun yapma dedm gorumcemde ole adam akıllı tutmuyo bende sölüorum valla yoksa neler yapacaklarrrr bebek olunca hiçbişey gozu gormuyo insanınnn
somadakilere çok uzuldum ya bakamıyorum o kadar kişi öldüüü ağla ağla çok cnm sıkıldı moralim sıfırrr birsürü eve ateş düştüü allah sabır versinnn
bana burdaki bir arkadaş soguk hava depolarındaki ölen insanların resimleri gönderdi ben merak ettim diye çok kötü oldum dünden beri başımıın agrısından duramıyorum
benım kaynana görumce hıç karışmaz belkı yuz bulsalar karışacaklarda bulamıyolar
kız nasıl bakıyon oyle şeylere.gecen gun bı salak facde şu olen çoçuk Gızemın cesedının resmını paylaşmış nasıl kötu oldum nasıl kavga etcektım nerdeyse paylaştı dıyede sustum
gunaydın ısyannnnnn senden baska yok sabah sabah bide ben kızı sallıyorummmmmmm suan uyusun işler beni beklerrrr
sibel gecen geldiklrinde bide baktım benin gorumce mercimek corbası tutuyo napıyosun sen dedim hıc yıyebilirmi couk mercimek verme bişey dedimmm
evet canım burayı ben açıyorummmbizim kızlar daha gelemedi..
EFLİNAM nerde yaaa:44::44:
gunaydın ısyannnnnn senden baska yok sabah sabah bide ben kızı sallıyorummmmmmm suan uyusun işler beni beklerrrr
sibel gecen geldiklrinde bide baktım benin gorumce mercimek corbası tutuyo napıyosun sen dedim hıc yıyebilirmi couk mercimek verme bişey dedimmm
evet canım burayı ben açıyorummmbizim kızlar daha gelemedi..
EFLİNAM nerde yaaa:44::44:
ama ben geldimmben sizin kızlardan olmuyomuyum yoksa
senin görümce biraz tuhaf mış ufacık cocuk nasıl yesin mercimek corbasını küçük mü yoksa görümcen
bilmyorum cnm yaa gezmeye gtmiştir bizim kız yineeeevi pkkkkk goturuyo bebeklede olmuyo napcam ben yaaa isyan tadını cıkar anacım iki dk dursa ağlıyo yaaaaaaa hep kucakta şimdi uyuttum dusa gırcem yatak odasını topluyum mutfak camları silebilirsem silcemmm sonra utu varrrr
kız saçmalama olurmu öle şey...sende bazen geç geliosun ondan dediydimmmm
kız ben şimdiden yetiştiremiom vallahiiiya yakınında birsisi otursa annen falan gelir arada o çocuğua bakar sen işlerini halledersinn..
ben birde çalışcam nasıl yaparım bilmiorum artıkkk :44::44:
sanırım hafta içi birgün çocuğu 1-2 saay geç alırım temizlik yaparım...
c.teside babası varken ütü çamaşırı hallederim napayımmm
babalar cocukları oyalamakta cok iyi değiller ama ya inş senin koca tam tersi çıkar sevmeye gelince oh ne güzel ama aglıyosa mamasıysa annesiiiiiiiiii
şaka yapmıstım zaten kuzum benim dertsiz tasasız buraya yazmayalı baya bir olmus heeinş bundan sonra güle güle konuscam sizlen aglaya aglaya değilde erkek annesi çalışmak sana yaradımı anlat bakam
kız benimki bebek tutmasını bile bilmiyor ama öğrencek yapacak birşeyi yok..
ben çalışıyorum ve bir şekilde yardımcı olması lazım..
zaten işe başladığımda 5-6 aylık olacak ve yaza denk geliyor alsın 1-2 saat dışarı çıkarsın dolaştırsın..yapsın birşeyler artık ne yapabilirimmm..
aman canım bundan sonra dert olmasın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?