Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

benimde işte aşağıda durunca batıo canım kuzeninde öyledir çok yürüyemiodur..
ya su azlığı benide korkutuo açıkçası..
hayırlı doğumlar eylesin Rabbim hepimize..
slayttan bende hiç anlamam canım..
o zaman sende pastayı cuma günü al o gün kutla şekerimm nolcaakki..

hastaneye para ödüon mu peki sen

hayır canım ödemiyorum..tıp fakültesindeyim zaten devlet yani

kizlar babami dun gece acile goturduler 4 kez yogun bi sekilde burnu kanamais.. sicaktan tansiyonu cikmis.. yaslandilar iyice annemle babam (

mouussseeee canim hadi hayirli olsun insaAllah saglikli sihatli rahat bir gebelik gecirirsin bak yarinda mubarek kandil gunu cok guzel bir mucize bu :) cok sevindim senin adina darisi tum isteyenlerin basina..

pes pese doguracagiz kizlar :)

isyan canim bende iyi tarafindan bakiyorum 5 aylik henuz zorlanmazsin bencede bende annemlerde olacagim ramazanda ayni sebeblerden dolayi.. git dene duramiyorsan evine gelirsin..

CANIM çok geçmiş olsun inşş bir daha yaşşamaz baban bu durumu kuzucum..aslında sana haber vermeseler böyle şeyleri..sonuçta uzaktalar ve aklın orada kalıo stres yapıp üzülüosun buda seni ve bebeği geriyor..

canım bende öyle düşünüyorum hem 1 neki hemen geçer yaa

oylede annem babam sonucta canim Allah korusun ama bisey olsa mutlaka duymak isterim oylede boylede aklim hep onlarda zaten diyorum kendi kendime evin en kucuk kizi bendim ben bile anne oluyorum gercekten yaslandilar artik :/ Allahim hayirli saglikli uzun omurler versin insaAllah..

aynen canim.. bende bayrama bir hafta kala donucem.. ondan sonra gidince de zaten doguma kadar ordayim esimde gelecek.. zaman su gibi akip gidiyor fark etmesekte..

aynen canım valla ne çabuk geçti diyorum 17 hafta yani.
eşinin izni baya varmı canım ne güzel yaa hamilelikte vakit geçirceksiniz beraber..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun..
çok şükür rabbim bizede nasip etti canım

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bu tansyion
başa bela annemde de var hipertansiyon hiç dikkat
etmio ama oda burun kanaması ii ama yoksa beyin kanaması oluomuş
inş.birdaha olmaz sende takma kafana.

napıonn kızz hamişşşşş bugün ilk fotonu çek..sonra ayda 1 çek farkı gör tmm şekerimmm

kızım bende zaten şu anda göbek var. 70 kiloyum beennnn ilk ağlama seansımı atlattım. sigarayıda bıraktım doğal olarak burda biriyle girdik birbirimize doğuma kadar topaç gibi olucam

kızım bende zaten şu anda göbek var. 70 kiloyum beennnn ilk ağlama seansımı atlattım. sigarayıda bıraktım doğal olarak burda biriyle girdik birbirimize doğuma kadar topaç gibi olucam

eee tabi sigaraya naş naş artıkkk
kız 70 oldunmu sennn ben 64 le kaldım 60 a düştüm şimdi 62 olmuşumm
kimle tartıştınn abowww daha şimdidenn dur bakımm

aynen canım valla ne çabuk geçti diyorum 17 hafta yani.
eşinin izni baya varmı canım ne güzel yaa hamilelikte vakit geçirceksiniz beraber..

Dimi daha dun hamile oldugumuzu ogrenmistik :)
Var canim 4-5 hafta kalabilecrk bizimle insaAllah :) gecen sene bilerek senelik izninin sadece yarisini kullanmistik bayrama da denk gelmisti iki hafta annemlerdeydik.. bu sene baya var o yuzden..

canım çok geçmiş olsun..
çok şükür rabbim bizede nasip etti canım

cok sükür canim cok mutlu oldun darisi eflinamin basina insaAllah..

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bu tansyion
başa bela annemde de var hipertansiyon hiç dikkat
etmio ama oda burun kanaması ii ama yoksa beyin kanaması oluomuş
inş.birdaha olmaz sende takma kafana.

Allah razi olsun canim.. 10 sene once rahmetli anneannemo kaybettik annem o zaman ayni seyi yasadi hastaneye gittik burnu kanamasaydi beyin kanamasi gecirecekti dediler.. sonra ilaclar haplar hala devam.. 65 yasindalar ikiside.. artik eskisi gibi degiller.. babamda da simdi yine beyin kanamaso riski diyecekler diye cok korktuk.. tabii ki olume inaniyoruz ama kimse anasina babasina kiyamaz.. yaslari ilerledikce en ufak bir nezlede bile insan korkuyor iste

bosveeeer en cok 'kilo' son 2 ayda aliniyormus oda vucut su tooladigi icin.. normal dogumda yaparsan insaAllah kilolalarin cogu dogumda gidecek.. bebegin saglikli olsun sen saglikli ol inan ki kilonun hic onemi yok.. ben suan keske daha fazla kilo alsaydim diyorum baska keske daha az alsaydim diyor ama inan ki cok onemsiz.. sen anne olacaksin en buyuk duan gerceklesecek.. 3 kilo olsun 10 kilo olsun dogumdan sonra verilir

eee tabi sigaraya naş naş artıkkk
kız 70 oldunmu sennn ben 64 le kaldım 60 a düştüm şimdi 62 olmuşumm
kimle tartıştınn abowww daha şimdidenn dur bakımm
canım sigaranın etkiside var ama haksız değildim laf dalaşına girdik biraz

valla canım hiç önemi yok 70 le kaldım 90 95 olurum sanırım sigara faktörüde vardı çünkü onuda bıraktım ama 100 kilo alsamda önemli değil. ennn kötü aç kalırm yemem zayıflarım ama bebişi her zaman bulamammmm

hadii bakalımmm kaçar kilo alıcazz ben 2 kilo aldım bak 17+5 iz bugünn...
ilk 6 ayda 6 kiloadan fazla olmamalıymış şekerimm...
kız 20-25 kiloda almazsın sanırımm yahuu..

aynen oyle caniiimm..

kilosu fazla olan ille de otomatik fazla kilo alacak diye bir seyde yok neticede..

benim ablamda kilou hamile kaldi yemeden icmeden de kesmedi kendini ama en fazla 12 kilo aldi.. dogumda da bi cogu gitti zaten..

hamileliginin keyfini cikar

ailelerinize soylediniz mi bile?

bende supriz yapmayi istedim ama yapamadim hic sen bari cinsiyeti i ogrenince supriz yap

ayy aynen yaa ben hönk diye söyledimmm..bencede en azından cinsiyet süpriz yap..tabi dayanabilirseeee
efulim kaç kilo aldın canım..
ben 4 kilo vermiştim 2 sini geri almışımm

ayy aynen yaa ben hönk diye söyledimmm..bencede en azından cinsiyet süpriz yap..tabi dayanabilirseeee
efulim kaç kilo aldın canım..
ben 4 kilo vermiştim 2 sini geri almışımm
bizimde bekleme surecinde oldugu icin sabah eve geldi soyledim cinsiyetinide bebegimizin saglik durumuyla ilgili korkuttular diye o ara farkinda olmadan soyledim

ikinciye oyle yapmayiz arik

4 kilo aldim canim 58 le hamile kaldim en son doktorda 62 cikti kiyafetlerle filan.. kizim buyusunde ben daha fazla kilo almaya raziyim

alırsın canım merak etme senin haftana gelinceye kadar bende 2 daha alırım sanırımmm..
büyüsün göbüşler büyüsün bebişlerrr

hadii bakalımmm kaçar kilo alıcazz ben 2 kilo aldım bak 17+5 iz bugünn...
ilk 6 ayda 6 kiloadan fazla olmamalıymış şekerimm...
kız 20-25 kiloda almazsın sanırımm yahuu..

bende de ne düşünceler vardı ama olmadı maalesef. eşim eve geldi sarıldım öptüm falan dedim doğum gününe daha çok var ama ben hediyeni aldım vermek istiyorum dedim. oda etrafa bakınmaya başladı ver ver dedi bende cebimden testi çıkardım eline alınca bi zıpladı zaten inananamadı. takribi 10 dk daha fazla belki evin içinde döndü geldi beni öptü bi daha döndü. hazmedince biraz işte hastaneye gidelim dedik kan verdik sonra herkese haber verdik zaten

alırsın canım merak etme senin haftana gelinceye kadar bende 2 daha alırım sanırımmm..
büyüsün göbüşler büyüsün bebişlerrr

ilk zamanlarda kilo alimi seydenmis kan orani yukseliyor vucutta plasenta suyu vs bunlar buyudukce agirlik yapiyor ilerleyen aylarda da su topluyoruz iste.. olabilir canim alabilirsin ama olmayadabilir herkeste farkli oluyo :))

eveeet yus yuvarlak top gibi yuvarlanmak istiyorum ama gobegimin o kadar buyuyeceginden supheliyim suan.. 7-8-9 aylik halimi coook merak ediyorum

bundan sonra yeni bir hayat - annelik diye bi topci acabiliriz :d

Son düzenleme:

olsun canim onlarin gozlerinde ki o mutluluk bile yeter..

ilk torun mu olacak ailelerinizde? benim annemlerin 12 numara kv delerin 1 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…