- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.221
oyyy maşallah size emiiiiçok güzel hiç kilo almıyosun canım güzel hamilelik geçiriyosun valla ne güzel hem merak edersin tabi artık içindeki bildiğin bebiş
valla süper maşallah sanacanım hamile kaldığımda 64 kiloydum..
kustum ettim 6 oldum..
şimdi 65 oldum toplamda 5 kilo aldım ama baştaki kiloma göre 2 kilo aldım
kesinlikle ver canım..valla süper maşallah sanaben hamile kalınca 2 kilo almıştım son kontrolümde öyleydi kürtajdan sonra o kilolar şişlik gitti varmış bi aksilik demekki karnım kocaman şişti zaten gören şaşırıyodu. şimdi en az 5 kilo versem süper olucak
kesinlikle ver canım..
hamilikte ne kadar zayıfsan kadar rahatsın kuzum..
ben senin yanında konuşuom bebişi ama üzmüom demi seni
yok canım olurmu öyle şey yeğenim o benimm üzülürmüyüm hiç
rabbim hayırlısıyla bizede nasip eder inşşş
kızlar bu üst kat komşum beni deli edecek
dün oruç ağzımla beni sinir ettiler dilerim kör şeytanlaından bulsunlar
biz bunlarla zaten konuşmuyoruz kavga ettik bir süre önce anlattım
dün evi temizledim balkonumu sildim hava çok sıcak dilim damağım kurudu
abdest aldım balkona geçtim kuran okucam tam
yıukardaki cüce seslendi işte biz halı silkelicez bende sandım ki ufak yollukları silkelicekelr
neyse girdim içeri
anammm bunalr evin tüm halılarını silkelediler
balkona bir çıktım kzılar
inanrı mısınız kadının saçşarı,ekmek kırıkları,halının tüyleri,adamın kısa tüyleri,iplikler pislikler balkonda rüzgarda dönüyorlar
açınca içeride girdi kapıyı ben hemen durun balkona çok kötü oldu dedim balkondan
anam bunalr karıkoca terbizyesizler diyorki ne var bir kova suya bakar büyütme diyor kadın işte sende terbiye olsa erkekler böle konuşmassın diyor
ben bir sinirlerdim ilk defa beddua etiim dedim oruç ağzımla beni sinir ettiniz kör şeytanınzıdan bulun dedim
kadın diyoki ayda yılda bir silkeledim geçen ay yine silekedei tam yemek yicekken sinirden elim ayağım titredi eşimi aradım dedim katil oalcam ben
ahlaksın/kültürsüz seviyesiz cagil insanlar
bana diyoki kadın ne var sil işin ne ben bunu duyunca çıldırdım diğer evlerden bir kaç kişi dışarı çıktı
deidm bir daha sillkelyin ban ben ne yapocam
oruç ağzımla tekrar sildim balkonu yemin ediyorum çıakn pisliği görseniz saçlar remen toöar olmuş halı tüyleri ile
eşim dediki neden gidip kapılarına atmadın zili çalıp alın bunalr sizn pisliğiniz temizleyin demedin dedi
hiç aklıma gelmedi ki benim o an sonra içim içmii yedi neden öyle yapmadım diye ama iş iten geçti
eşim bğırana kadar dedi toplasa idin pislikleri zili çalıp atsa idin dedi ir daha yapmazlar dedi
ahlaksınz kadın halıyı süpürmeden silkeliyor çünkü gün içinde süpğrge sesi gelmnedi silkeldikten sonra ses geldi ve yerde halı oladığı için aşırı bir ses yapıyor zeminde tabiki olduğu gibi pisliği ile silkeleidler yani bende şu an halılarımı süpürdüm silkelesem bir tane pislik düşmez çünkü süpürdüm temiz
yasni dün mübarek gün çok beddua ettim inş rabbim görür
hakkımı helel etmiyorum szie dedim diyorki kocası senin ne haskkın var deidm işte bunun için etmiyorum dedim
dün gecem çok kötü geçti allah9ım nasıl biliyorsa öyle yapsın inş
oha yani koca halıyı nasıl sirkelediler yahu..
bizde yasak canım..
ben mesela yatak odamdaki postları bile silekelemeden önce bir süpürürümki orada yemek falan yenmez ama olsun..
o koca halı nasıl kalkar yahuuu
bunlar tam edepsizmiş...
için rahat olsun canım hep iyi ol isterim hiçte üzülmüyorum seninle konuşurken. dualarında olduğumu kalbini biliyorum kuzucum o yüzden çok seviyorum seniolsun şekerim benim içim rahat etsin..
eğerki üzüyorsamda lütfen söyle bidenemm..
duamdasın canım en yakınzamanda sağlıklı bebek sahibi olacaksın inşşş
canım evet yapılan hoş olmamış ama sende çok byütmüşsün sanki. bu jadar sinirlenme. oruçlu halinde sinirlerde gergin oluyo tabi normaldir. alt katta olmak çok zor maalesef. bende yaşıyorum bunları süpürge sesi çocuk sesleri ve balkon leş gibi oluyo hep ama bu kadar ağız dalaşına girmene gerek yoktu bence. yöneticiniz yokmu gidip ona söylesene..evet isyanım sorma kuzum
tam edepsiz ve ahlaksızlar
kocası ile beraber silkeliyorlar
terbiyesiz ve namussuz olmaslaar
o adam eşini gecenin bir yarısı ilişki anında bangır bangır bağırtmaz
kaç kere uykumdan uyandım yazıdm zıaten burdada düşün yani sesin yüksekliğini
g
için rahat olsun canım hep iyi ol isterim hiçte üzülmüyorum seninle konuşurken. dualarında olduğumu kalbini biliyorum kuzucum o yüzden çok seviyorum seni
canım evet yapılan hoş olmamış ama sende çok byütmüşsün sanki. bu jadar sinirlenme. oruçlu halinde sinirlerde gergin oluyo tabi normaldir. alt katta olmak çok zor maalesef. bende yaşıyorum bunları süpürge sesi çocuk sesleri ve balkon leş gibi oluyo hep ama bu kadar ağız dalaşına girmene gerek yoktu bence. yöneticiniz yokmu gidip ona söylesene..
bende seni çok seviyorumm güzel arkadaşımm benimmm
Rabbimde o güzel gönlüne göre verecek biliyorummm
kızlarrrrkardeşimin askerliği belli olduuuu
kısa dönem...
acemi birliği burdur
usta birliği edirneymişşş
günaydın canım hadi gözünüz aydın hayırlısıyla gider gelir inşşş
için rahat olsun canım hep iyi ol isterim hiçte üzülmüyorum seninle konuşurken. dualarında olduğumu kalbini biliyorum kuzucum o yüzden çok seviyorum seni
canım evet yapılan hoş olmamış ama sende çok byütmüşsün sanki. bu jadar sinirlenme. oruçlu halinde sinirlerde gergin oluyo tabi normaldir. alt katta olmak çok zor maalesef. bende yaşıyorum bunları süpürge sesi çocuk sesleri ve balkon leş gibi oluyo hep ama bu kadar ağız dalaşına girmene gerek yoktu bence. yöneticiniz yokmu gidip ona söylesene..
kızlarrrrkardeşimin askerliği belli olduuuu
kısa dönem...
acemi birliği burdur
usta birliği edirneymişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?