- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.281
hatunlar bu arada dövcemsizi ya ben hiçbirinizim fotosunu görmedimkoyuyonuz sonrada kaldırıyonuz albüm yapın albüm gizli olsun orda kalsın zaten sadece arkadaşlarınız görüyo ben albüm yaptım kaldırmıyorum...
hatunlar bu arada dövcemsizi ya ben hiçbirinizim fotosunu görmedimkoyuyonuz sonrada kaldırıyonuz albüm yapın albüm gizli olsun orda kalsın zaten sadece arkadaşlarınız görüyo ben albüm yaptım kaldırmıyorum...
Tamam Canim herkes burdayken koyarım resimleri mutlaka
Gördüm ama kina resmini gördüm bı yavruagri rengi bı abiye resmini gördüm düğün resmini koyduysan görmedim :26:
Günaydın güzel gelinlerrr
Kandiliniz mübarek olsun.
Bol bol dua edelim inş. herşey çok güzel olur
Beni dövemezsin msn de bütün resimlerimi gördün hatta ilk sen gördün
banane banane düğünü görmedim ( kına fotolarını ilk gördüm burda bide hava attım ) aramızda kalsın canım
günaydın canım seninde kandilin mübarekolsun inş gecemizi güzel geçiririz bu arada 1 saat sonra kardeşimde sınava girecek kasıldımresmen kaç yıllık emeği inşallah güzel geçer....
kızlar albüm hazırrr
İlk ben baktım sanırım
Cok beğendim harika olmuşsun Canim hep mutlu olun cok beğendim seni
canımmmm ya ne kadar güzel olmuşsun ya maşallah 2012 gelinleri birbirinden güzel
Allah razıolsun canım :)Saol cnm.
İnş. emeğinin karşılığını alır Allah yardımcısı olsun bu mübarek günde kardeşine.
kızlar albüm hazırrr
hepinize çok çok çok çok çok teşekkür ederim rabbim herkese hayırlı bir eş hayırlı bir evlat hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin
bunlar sadece teferruat:13::13:
Allah razıolsun canım :)
maşallah tatlımyüzünde kalbin kadar güzel gelinliğin bindallın şahane hepsi ....
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrr
saol canım allah razı olsun darısı sizlere inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?