Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Aksiliğe bak. Neyse ne yapıcan artık oralarda oyalanıcam cnm

ben anadolu yakasındayım gel kuzummmm

yaaaaaaaaaaaaa ben görmedimmm bebegimmm yaaaaaaaaaaaaa ben geldim bu arada canlarımmmmmmmmmmmmmmm kulaklarım cınladı koyda bende bakım

hoşgeldin kuzum hemen senin için birdaha

Hepimizin Kandili Mübarek olsun güzel gelinler...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Güzelliklerle kuralım yuvamızı...

amin inşşşş

kızlar dün gelinlikçiye gittik kaç gündür boleroyu arıyolarmışşşşşş bide ispanyıol kol yapmışlar benmmedim dedim tmm yaptırcak dediler paartesi alcmmm

Hepimizin Kandili Mübarek olsun güzel gelinler...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Güzelliklerle kuralım yuvamızı...

Amin cnm hepimizin inş.

öyle yapıom canım napim neyse ki pc nin şarjı 5 saat dayanıyo ama ben otele gitmek istiyorummmm hamam sauna :) sahilde yüriim aboooooooooooo yanıma terlik almadımiyimi tabi akşam 5 dk da çanta hazırlayınca

cnm sen İst. mı gelin gidiyorsun?

ben anadolu yakasındayım gel kuzummmm

hoşgeldin kuzum hemen senin için birdaha

amin inşşşş

insan daha erken söylemezmi be tatlım walla patladım yapışıp kaldım koltuğa neredesin çok yol bilirim ya uçarak geliim :)bu tarafta sadece kadıköy sahil fener kalamış ve bağdat caddesini biliyom marinalar vardı falan oda 2-3 defa tek gitmişimdir başka yeride hiçbilmem .... ablam acaba uykuda kaldı uçağımı kaçırdı hala yatıyoolabilirmi ki telefon kapalı 2.5 saattir uçak yok ortada 1 saatlik mesafe

Çok ilginç .

CNm hangi firmaysa gidip sorsana uçak kalkmış mı kalkmamış mı bende merak ettim

kalpler asiii cm napıyosunnnn nerelerdesin sen bakımmmmmmmmmmmmm

baktım senden hayır yok aynı ilde senibigöremicem bari istanbula gidimde good heartımı görimdedim 1 günlük tatile geldim canım istaqnbuldayım veeeee sonunda1.5 saatlik rötarla ablamın uçağıda inmiş bulunuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…