- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.301
amin inşallah :) walla kınama 10 günkaldı benim kafambimilyon çok hassaslaşmışım herşey ağır gerliyoçok alınganım duygusalım fenayım ya .....2.5 saattir havaalanındayım 40 tane uçak indi ablam hala ortada yokavrupa yakası olsa 10 tane akraba var yolumu bulurumda anadolu yakasında hiçbir yeride bilmem hapsoldumhavaalanına :) sanki chat yapmaya geldimistanbula halime gülüyom çay içmekten midemkalktı :)
günaydın canım
ayyyyy bu arada kızlar cilt yine göremedi resimleri:18::18::18::18::18::18:
Aksiliğe bak. Neyse ne yapıcan artık oralarda oyalanıcam cnm
amin inşallah :) walla kınama 10 günkaldı benim kafambimilyon çok hassaslaşmışım herşey ağır gerliyoçok alınganım duygusalım fenayım ya .....2.5 saattir havaalanındayım 40 tane uçak indi ablam hala ortada yokavrupa yakası olsa 10 tane akraba var yolumu bulurumda anadolu yakasında hiçbir yeride bilmem hapsoldumhavaalanına :) sanki chat yapmaya geldimistanbula halime gülüyom çay içmekten midemkalktı :)
yaaaaaaaaaaaaa ben görmedimmm bebegimmm yaaaaaaaaaaaaa ben geldim bu arada canlarımmmmmmmmmmmmmmm kulaklarım cınladı koyda bende bakım
Hepimizin Kandili Mübarek olsun güzel gelinler...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Güzelliklerle kuralım yuvamızı...
ben anadolu yakasındayım gel kuzummmm
hoşgeldin kuzum hemen senin için birdaha
cnmmmm benimmmmmmmmmmmmm
Hepimizin Kandili Mübarek olsun güzel gelinler...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Güzelliklerle kuralım yuvamızı...
öyle yapıom canım napim neyse ki pc nin şarjı 5 saat dayanıyoama ben otele gitmek istiyorummmm hamam sauna :) sahilde yüriim aboooooooooooo yanıma terlik almadımiyimi tabi akşam 5 dk da çanta hazırlayınca
kızlar nişan kıyafetimide ekledimalbüme
ben anadolu yakasındayım gel kuzummmm
hoşgeldin kuzum hemen senin için birdaha
amin inşşşş
kızlar nişan kıyafetimide ekledimalbüme
Bu renge bitiyorum cnm harika olmuşsun
good herartımm süpercimmm cnmmmm benmmmmmmmmm maşallah sana naar değmesinnnnnnnnnnn
insan daha erken söylemezmi be tatlım walla patladım yapışıp kaldım koltuğa neredesinçok yol bilirim ya uçarak geliim :)bu tarafta sadece kadıköy sahil fener kalamış ve bağdat caddesini biliyom marinalar vardı falan oda 2-3 defa tek gitmişimdir başka yeride hiçbilmem .... ablam acaba uykuda kaldı uçağımı kaçırdı hala yatıyoolabilirmi ki telefon kapalı 2.5 saattir uçak yok ortada 1 saatlik mesafe
kalpler asiii cm napıyosunnnn nerelerdesin sen bakımmmmmmmmmmmmm
baktım senden hayır yok aynı ilde senibigöremicem bari istanbula gidimde good heartımı görimdedim1 günlük tatile geldim canım istaqnbuldayım veeeee sonunda1.5 saatlik rötarla ablamın uçağıda inmiş bulunuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?