- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #1.101
e fotografçıya giderken nolcak kızlar sahte takıylamı çekilcezay bilemedim napcağımı ya. bende sahte inci alayım takıda çıkarırım diyorum ama işte fotografçıya gidilcek ya o düşündürüyo beni
hakikaten haaaaa ben bunu hiç düşünmemiştim
offffffffffffff o kadar alıntı yaptım kayboldu gitti netimde sorun var
masatakvimi bende görmek istiyorum albümü...
myeverything bugün kınası var sanırım hadi bakalım oturmaya gelmedik....alın mumları elinize kınayı getir aneyyy diyelim...
bu arada neden gergin herkes burda geçmişi okurken gördüm bazı arkadaşlar bir daha topiğe gelmek istemiyormuş aşkolsun kızlar burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyor güzel güzel paylaşımlar yapıyoruz bazen hepimizin kafası dalgın olup bazı şeyleri istemeden unutabiliyoruz ben çoğu arkadaşın anlattıklarını strestlerini unutuyorum insanlık hali yani açık söylemek gerekiirse zaten gerçek hayatta yeterince strest yaşıyoruz bari net ortamında strest yaşamayalım kimse kızmasın bana o zaman bende hiç gelmeyeyim topiğe bazen benim sorduğum sorularda atlanıyor ama sıkıntı yapmıyorum olabilir yani böyle şeyler. adanaya gittim 1 hafta yoktum kimse sormamış beni
bağlocolanki vay bohça götürcen demek hadi bakalım allah rast getirsin canım...
Troubledoll357357 bence hiç erken değil canım gelinlik için anca kafanda oluşuyor canım içine sinen model ne kadar çok zaman o kadar iyi karar...
isyan123 canım süt iç sıcaklar çok fena o dokunmuştur canım yediklerine dikkat et dışardan yemek yediysen o dokunmuştur canım geçmiş olsun...
good_heart canım sakin olmak iyidir ama bende senin gibiyim fakatttt an geliyor bomba gibi patlıyorum çok kırıcı oluyorum bende
citl canım bu ara her çift tartışıyor düğün yada nişan strestindenmidir nedir...