- 9 Ocak 2012
- 15.559
- 30.177
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Yok evlilik düşünmüyorum. Yavrumun birisi kız ve daha mahremiyet kavramı yok.Eski ilişkiye duygu bitmişse isterse boşanmanin ertesi gunu bile yeni bir ilişki yaşayabilir bir insan.Bana göre bir zamani yok ama siz direkt evlilik gozuyle mi bakiyorsunuz bu kişiye? Yani cok anlam yuklerseniz uzulebilirsiniz belki.
Adamin ne umurundaki boşanma nedeninizi vs sorup kafasini şişirsin. Daha ortada bir şey yok, belki biraz takilmak istiyor sadece.
Şu an için aşk diyebilirim. Evlilik düşünmüyorum. O hiç evlenmemiş atlamışım orayı. Çok kişiyle tanıştırdılar beni ama olmadı yani dedi.İlişkiyi neden istediğinize göre degisir.Ask için mi yoksa tek başına olmak zor sorunlulugu paylaşmak için mi ?Onun çocukları var mı?Evlilik amaçlı mi goruseceksiniz?
Evet bana da garip geldi. Aslında laf arasında sordum. Seni rahatsız etmemek için gibi birşeyler dedi. Bu arada bütün iletişim bilgilerim onun sisteminde mevcut orası da ayrıNumaranızı istememesi bana garip geldi 3 ay olmus neticede. Altından bir sey çıkmasında.
Umarım anlarımBence once yemege çıkın. Orada niyetini anlarsiniz
Yani şu an için diyorum. Uzun vadede evlilik olursa olur. Acelem yok yaniErken degilde ben seyi anlamadim hem cinsellik hem evlilik olmicak diyorsunuz o nasil olacak
Umarım anlarımÇünkü Müge’ye katılan biri diyordu ya erkekler konusunda IQ zayıf o benim vücut bulmuş halim
Mevcut olabilir gayet normal ama telefon özel bir alan yani bir seyleri acık acık konuşmak paylaşmak icin aradaki bagı ileriye tasımak icin gerekli bir iletisim aracıdır. Benim telefon numaramı alamayan erkek arkadaslarım kafayı yiyordu ama istemeyen erkek bilemedim simdi. Ben sizin temkinli olmanızdan yanayım.Evet bana da garip geldi. Aslında laf arasında sordum. Seni rahatsız etmemek için gibi birşeyler dedi. Bu arada bütün iletişim bilgilerim onun sisteminde mevcut orası da ayrı
Bence bu kisiye cok anlam yüklemeyin, temkinli olun derim.
Telefon numarasi istememek, sık sık yazmamak ilgi duymanin tersi belirtiler. Iliskinin basinda duyulan heyecanla iletisim sıklığı daha fazla oluyor. Insanin sacmaligi, tatli utanclarin yasandigi donem flort dönemi. Biseyler rayına oturdukca iletisim azaliyor zaten.
Hah işte bende sanırım bu konuda biraz tedirgin oldum doğru söylüyorsunuz.Mevcut olabilir gayet normal ama telefon özel bir alan yani bir seyleri acık acık konuşmak paylaşmak icin aradaki bagı ileriye tasımak icin gerekli bir iletisim aracıdır. Benim telefon numaramı alamayan erkek arkadaslarım kafayı yiyordu ama istemeyen erkek bilemedim simdi. Ben sizin temkinli olmanızdan yanayım.
Adam bana ıssız adam rolleri gibi geldi.
Yok evlilik düşünmüyorum. Yavrumun birisi kız ve daha mahremiyet kavramı yok.
Bunlar benim için önemli. Ben kızımı babasına bile güvenemiyorum. Sadece duygusal bir birliktelik olarak bakıyorum olaya. Sevip sevilmek gibi.
Bilmiyorum yazmışsınız cocuklariniz daha çok küçükmus .Sana ve çocuklarına karşı anlayışlı olmak zorunda sonuçta sen annesin görüşme saatleriniz ona ayırdığın zaman yapacağınız etkinlikler hep sana ve çocuklarına göre ayarlanacak.Senin bu birlikteliği yaşarken çocuklarını birakacagin güvenilir biri var mı?sonuçta sizinde bir özeliniz olacak. Bunlari ayarlamak sabır ve anlayış gerektirir.Bastan kabul edilen şeyler sonradan yük gibi gelebilir.Ben çocuklarımın biraz daha büyümelerini beklerdim heralde. Hayatımdaki insan evime geldiğinde cocugumun kendini ifade edecek yaşta olmasını tercih ederdim.Bu adam illaki yatılı olmasa bile yemeye icemeye öyle arada gelecek .Siz ne kadar mesafe koysanizda samimiyet artıkça aradaki sinir kalkacak.Şu an için aşk diyebilirim. Evlilik düşünmüyorum. O hiç evlenmemiş atlamışım orayı. Çok kişiyle tanıştırdılar beni ama olmadı yani dedi.
Üstelik merak etmemesi bile tuhaf erkekleri ayakta tutan sey meraktır merak eden erkek kafasında soru işaretleri gezen erkek kadının pesinde pervane olur. Cünkü merak heyecan uyandırır hisleri ve duyguları olusan erkekler genelde merak ediyorlar. Odun diyeceğim ama sizinki odunda degil sık yazmıyormus hiç olumlu enerji alamadım.Hah işte bende sanırım bu konuda biraz tedirgin oldum doğru söylüyorsunuz.
Çocuklarımın babasını düşündüm de yani tam tersiydi. O nedenle kafam karıştı herhalde. Birkaç gün daha değerlendireyim olmazsa yavaş yavaş iletişimi selam vermeli arkadaşlığa çeviririm.
Yıllarca olmaz zaten ama aylarca beklemeliO zaman sorun olmaz ama belli yaştaki "saglikli" insanlar cinsellik illa ki bekler aylar yillarca liseli gibi cafede oturup el ele tutuşmayla da ilişki yurumez cogunlukla.
(Cinsellik muhabbeti acmadi hoşlanmiyorum dediniz diye yazayim dedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?