Yeni bir ilişki için erken mi?

Ha yok evime gelemez. Yetiştirilme tarzımı biliyor. Dışarıda görüşebiliriz. Annem var çocuklarımı bırakabileceğim ama o da hep olmuyor tabi. Daha henüz dışarıda görüşemedik bile. Haftasonu için talep etti ama çocuklar var olmaz dedim. Haftaiçi görüşelim dedim. Haklısın sen bir annesin herşeyden önce dedi. Bilmiyorum tırstım şimdi böyle konuştukça. Hop diye de evlenecek biri değilim. Ben birkaç gün daha düşüneyim sonra netleştireyim en iyisi. Macera çağımı geçtim mantıklı olmalıyım

Yıllarca olmaz zaten ama aylarca beklemeli yoksa da kısmet. Çünkü evlilik dışı cinselliğe sağlıklı bakmıyorum.

Evlenmeyi dusunmuyorum dediniz. Sene dolmadan aylar sonra evlenecek misiniz bu durumda?
Evlilik dusunmuyorum ve evlilik disi ilişki de dusunmuyorum diyen biri direkt baştan evlilik niyetiyle gorustugunu bildirirler karsilikli olarak benim bildigim yani mantikli olan o.

Aksi halde adam belki cinsellik yasariz beklentisiyle devam edecek, siz de belki evlilik olur diye devam edeceksiniz ve iki tarafta birbirinin vaktini çaliyor olabilir boş yere.
Hayirlisi. İkinizden birinin beklentisi olacak.

Haha sizde haklısınız. Ben berbat bir evlilikten çıktım. O nedenle evlilik öcü gibi geliyor. Sanki kabusun içi gibi.
Ama yetiştirilme tarzım ve hayat görüşümde evlilik dışı cinsellik doğru değil.
Neyse işte ilk etapta sevmek sevilmek niyetim. Ama baktım ilişki iyi ikimizde mutluyuz evlilikle bağlanır olmazsa da ayrılırız. Hani direkt evlilik için tanışan görüşen bir çift olmak istemiyorum. Anlatabildim mi bilemedim. Birkaç görüşmede cinsellik ya da evlilik düşünen biri değilim yani

Hiç evlenmemiş biriyle bence hiç başlama.
2 tane çocuğun var yanlış anlama benim kafama göre olur neden olmasın.
Ama erkeklere güven yok.
Dertsiz başına hiç dert alma
İnsanların ne niyetle yaklaştığını bilemezsin.
Şu an evlilik istemiyorum diyorsun ama bu adamla ilişki yaşasan bağlansan ilerde istersin
Nereye kadar gider zaten illa ki bir yerde muhabbet oraya gelicek.
Adam hiç evlenmemiş çocuğu yok.senş ne kadar anlayabilir
Yani tabi olmaz diye bir şey yok olan örnekler var ama zor bir ilişki türü.

Adam da daha önceden evlilik yaptıysa düşünebilirsiniz. Tanıma aşamasına girin ama öncelik tabi ki evlatlarımızın güvenliği sağlığı.

Adam da daha önceden evlilik yaptıysa düşünebilirsiniz. Tanıma aşamasına girin ama öncelik tabi ki evlatlarımızın güvenliği sağlığı.
Cık o evlenmemiş hiç. Boşanmış olsa bir dert olmasa bir dert. Ben birkaç gün gözlemleyip duruma göre bir karar vereceğim ama olumsuza yakınım şu an

Yerinizde olsam yemege cikip nabiz olcerdim. Aradiginiz "takilmak, guzel vakit gecirmek" ise devam edebilirsiniz. Ancak ilerleyen vakitlerde evlilik dusunmeye baslarsaniz bu kisiyle olabileceginizi sanmiyorum acikcasi

Yerinizde olsam yemege cikip nabiz olcerdim. Aradiginiz "takilmak, guzel vakit gecirmek" ise devam edebilirsiniz. Ancak ilerleyen vakitlerde evlilik dusunmeye baslarsaniz bu kisiyle olabileceginizi sanmiyorum acikcasi
Tam olarak öyle yapacağım. Hafta içi bir yemek olacak sonra kararımı vereceğim. Ama dediğim gibi olumsuza yakınım şu an. Yorumlardan sonra bira daha aydınlandım teşekkürler

Cık o evlenmemiş hiç. Boşanmış olsa bir dert olmasa bir dert. Ben birkaç gün gözlemleyip duruma göre bir karar vereceğim ama olumsuza yakınım şu an
Hiç evlenmemis olması sizi ve çocukları anlama konusunda bir acaba oluşturuyor. Ama bı youtuber var kadın 5 çocuklu evlendiği adam ondan yaşça küçük ve bekardi kadına çok güzel bakıyor sohbetli tarifler diye bir kanal kadın yurtdisinda yaşıyor.

o evlenmiş mi hiç
çocuğu var mı
yaşlarınız kaç

Yurtdışında sınırlama yok ya seviyorlar ya sevmiyorlar ne güzel . Biz de bin tane şart şurt var. Her konuşmada ilk çocukları soruyor. Bir kere odama geldi iş yerinde kızıma bebek getirmiş. Ama işte bunlar şov da olabilir

O evlenmemiş. Ben 34 o 35 yaşında.
yani istisnalar vardır tabi ama çocuksuz insanların çocuklu insanlarla evlenmesi bana olumsuz geliyor. bir de bu adam hiç evlenmemiş. çocuklar annedeyse daha fazla sıkıntı olabilir. bilemiyorum yine de bakın ölçün tartın ama çok sağlıklı gelmiyor bana. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çocuklarım ben de ve öncelik her zaman çocuklarım olacak. Ona göre bir karar vereceğim. Teşekkürler

Merhaba. Evli olmadığından emin miyiz? Telefon numarasını vermeyip sizden de istemeyip kaçak göçek instagramdan yazışması bir sinyal olabilir mi evli olduğuna dair?
Instagram evli erkelerin mekanı olmuş yazan yazana.Bütün kadınları radarlarına alıp eve giderken uygulamayı silip sabah yeni yükledikleri yer.
Hani eminim bu konuda diyorsanız denemekte fayda var yaşayın gitsin şartsız şurtsuz dünyaya bir kere geliyoruz.Aşksa aşk ilişki ise ilişki.
Genç bir kadınsınız neticede kim size ne der

İnstagramda tanışmadım. Aynı binada farklı kurumlarda çalışıyoruz. İkimizde birbirimizin telefonunu sistemden görebiliyoruz. Bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde aşık oldum. Evliydin hiç konuşmadım senle. Sonra ben başka bir bölgede çalışmaya başladım. Tekrar aynı binaya geldim. O da dedi ki gittin ve geldiğinde bekardın o nedenle açıldım. 11 yıldır tanıyorum kendisini. O konuda bir problem yok. Ama işte eksik birşeyler var tabi. Değerlendireceğim durumu bu hafta.

Onlar da türk hatta kadının ailesi kadınla konuşmuyor erkeğin ailesi de belli bir süre gorusmemis gerçekten şov da olabilir. Adam iyi de olabilir biraz zaman tani anlarsın zaten az çok. Hakkında hayırlısı olsun

Bu iş çok zor. Daha önce evlenmemiş bir adamın 2 çocuklu bir kadınla evlenmesi toplumda çok sıkıntı yaratır. Özellikle adamın ailesi tarafından. Muhtemelen adam da bunu bildiği için çok yaklaşmıyor olabilir. Aranızda bir şeyler de olsa, evliliği düşünmeyecek. Hatta aile baskısıyla başkası ile evlenecek büyük ihtimalle. O yüzden iyi düşünün derim.

Evet bana da garip geldi. Aslında laf arasında sordum. Seni rahatsız etmemek için gibi birşeyler dedi. Bu arada bütün iletişim bilgilerim onun sisteminde mevcut orası da ayrı

Adam gayet kibar ve efendi bence. Sapık gibi davranmıyor, rahatsız etmemek için sen telefonunu vermeden istemiyor ... valla ben çok beğendim bu adamı panpa bence mutlaka görüş bu zamanda böyle beyefendi adam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…