• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir sayfa için?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgılınden yenı ayrılmıssın
yıpranmışsın, yıne uzun bır ılıskı mı ıstıyorsun ?

temız defter dıyorsan bır sure baskasıyla cıkma
ama yenı uzun bır ılıskı daha ıstıyroum belkı onla da boyle ayrılırız dıyorsan yıne cık bırıyle bıraz daha secıcı ol, ama bıl kı onla da ayrılıp aynı duruma düşebılırsın.

Merhaba bayanlar..çok şükür öyle büyük b derdim yok atlattım hepsini...ama herşey daha güzel olmalı...istiyorum ki şu son 5 yıl hiç olmamış gibi olsun..o 5 yıl benden çok şey götürdü.aşık olduğum şahsiyetsiz dibe çekmişti..çok iyi olan okul hayatım berbat hale gelmişti..hala cok cok iyi sayılmaz vizelern korkusu başladı şimdiden..çevremn bana inanılmaz güveni vardı kimilernde azaldı kimilerinde yok oldu..kendime güvenim eskisi kadar değil..hakkıımda olmadık şeyler söylendi..kronik rahatsızlıklara davetiye çıkardım sağlıksızlastım..falan filan...
şimdi
mümkün mertebe aşksız ya da sağlıklı mutlu çevrece yadırganmayan imrenilecek uzun süreli b ilişkim olsun istiyorum...ders çalışma isteğim gelsin istiyorum..dumansız hava sahasını destekleyebilmek istiyorum..kendime ve çevreme azalan güvenimi geri kazanmak istiyorum...ailem zaten benmle gurur duyduklarını söylüyorlar ama biliyorum ki büyük hayal kırıklığı içersindeler..duygusal degil mantıksal davranmak istiyorum...hayır demeyi bilmek istiyorum...işin özü yeni temiz b sayfa istiyorum..nasıl düşünmeli ne yapmalıyı9m sizce..hadi diyemiyorum b anda kararlar alamıyorum...yardımlarınızı bekliyorum...sevgiler..:enbuyukkk:

canim yaa neden bu kadar kucuk yazdin:( zor okudum vallaha..mafoldumben..bence ise senden daha kotu durumdaki insanlari dusunerek baslayabilirsin,,,aslinda senin durumun biraz iradeyle ilgili..irade sahip olursan buraya yazdigin herseyi basarirsin canim...zor seyler degil...basarilar diliyorum...kaydirigubbakcemile5

yok hayır yeni ayrılma değil....en az 578946748 defa ayrılıp barışmışızdır zaten de en sonuncusunun üstünden aylar geçti ki ona karşı içimde birşey yok...sadece geçmişten bıraktıgı izlerden kurtulmak benimkisi..ondan dolayı aşk kavramım değişti aşık olamadım sevemedm vs...alışkanlıktan küçük yazmışım buraya da kusura bakma =( haklısın iş iradede bitiyor ama iradeyi tetikleyecek bşeyler lazım..ha deyince yapamıyorum =(
ikinize de ilginizden ötürü teşekkür ederim bu arada..

erkekleri haytınızda hep 1 numara yapmaya gerek yok başka hobiler edinin kendinizi geliştirin, onları kovalarken başka şeyler kaçıyor birde üzüntü oluyor seni o kadar yıpratmış ki ,kendine olan güvenin azaltmış ,çok değer verecek yaratıklar değil onlar %70

ahlaksız,karektersiz,sinir bozucu, riyakar eminin kendine geleceksin bi uzak dur gerçekleri sende göreceksin
enerjini boş şeyler harcama değer verdiği şeyler harca o zaman yitirdiklerini fazlasıyla geri alacaksın kaydirigubbakcemile4

ema cok guzel yazmıs tebrıkler ema
hayatın zırvesıne koymamak lazım işte.

aslında hedefini çok güzel belirlemişsin bunu uygulamaya geçirmekte çok zor olmasa gerek bir adım atın yeterli bence...

şu an viizelerine odaklanıp sessiz sakin bir hayat yaşa

aşk meşk bir tarafa at... düşünme uzunca bir müddet

sakin birşekilde hayatını sürdürürsen verdiğin güzel kararları nasıl hayata geçirebileceğini bu zaman zarfında kendin sağlıklı bir şekilde verirsin

şimdilik vizeler ve sakin hayat

gerisini zamana bırak

cevap sende saklı farketmen büyük başarı zamana bırak herşey kolay olmuyor oluşmuyor senin onların güvenini kazanman zamn alır sabret hayat sana dahane süprizler yapacak kendini asla bırakma üzülme

hepi,nize çok çok teşekkür ederim..dediklernz farkndaym ama uygulayamıyorum işte =| aslında sorun o şahsiyetsiz degil onun bıraktıgı etkiler..de kararlşıyım kendimi zirveye cıkarmaya =) o mu kurtaracak hayatımı?hayır.e o zaman zemuszemus moral oldnz sagolunn

çevrenle ilgilen arkadaşlarına vakit ayır onunlayken yapamadığın her şeyi yap
eminim kendini özlemişsindir kendinle özlem gider

cnm yanlış anlama senin sorunun sevgilinlemi yoksa sevgilin seni bişeyleremi alıştırdı ondanmı kurtulmak istiyorsun pek anlamadım ben doğrusu cvp verirsen sevinirim

yok çok şükür öyle b zararı dokunmadı..dostlarımla aramı acmak için elinden geleni yaptı ki başarılıdır kafayı ona takmaktan baska bsye odaklanamadım okuldur sosyalliktir vs..aileme çok defa karşı geldim o yüzden..sinirsel rahatsızlıklar uykusuz geceler vs bilirsiniz..aska hayata bakıs acımı değstrdi güven duygumu yok etti vs..

Hayatta herşey bizler için,yaşananlara keşke demek yerine,
bundan sonra yapılan hataları tekrarlamamaya çalışmak en güzeli bence..
yeni bir sayfaya önce önceliklerinizi belirleyerek başlamalısınız...
""Ben,herkesten daha değerliyim ve ben kendimi çok seviyorum...
ben varsam herşeyim var..."" diyerek başlamalısınız...
Aşık olacağınız kişiyi aramayın bence,o sizi bulur,
eski yaşadıklarınızı düşünerek o acıları hep taze tutarsınız,yok olmasını
istiyorsanız ,o günleri düşünmemeye çalışın...
bence şuan ilk hedefiniz,derslerinize çalışıp,sınavlarınızı vermek olmalı,
sonrada mezun olup,işinizi bulmak olmalı...
ideallerimizi gerçekleştirdiğimiz zaman,çevremiz de değişir,
muhatap olduğumuz insanlarda...dolayısıyla özel hayatınız için acele etmeyin derim,
ve şunu ilke edinin,hiçbir erkeği hayatınızın merkezine oturtmayın,
birileri sevinsin diye,size ters gelen hiçbirşeye evet,ya da tamam demeyin,
karşınızdaki sizi gerçekten seviyorsa sizin verdiğiniz kararlara da saygı duyacaktır...
sevgiler...

kesinlikle haklısınız şimdiki aklım olsa dediklerinize harfiyen uyardım o zamanlar da ama bundan 5 yıl öncesi çocuktum gözlerimi yeni açıyordum akıl edemedimm...önceliğim ailem,dersm dolayısyla işim..erkeği hayatın merkezi yapma hatasını geçmişte yaptım ama maymun gözünü çoktan açtı bir daha mı tövbe =) dediğiniz çok doğru hedeflerime ulaştıktan sonra gerisi gelecekti,r....çok teşekkür ederim iyi ki varsınız kk bayanları =)

acı tecrübeyle neyin ne olduğunu anlamışsın kimin değerli olduğunu özellikle..hayaındaki ilk wazgeçilmezin AıLEN olsun bu temel taş..olaki hayatına biri girerse bunu ilk günde ona belirt ve ona göre yaşa..kendine prensipler edin ve uygula ona göre yaşa..ayrıca üni. yılları en güzel yıllar hayatının tadını çıkar gençliğinin..

Back
X