Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar..çok şükür öyle büyük b derdim yok atlattım hepsini...ama herşey daha güzel olmalı...istiyorum ki şu son 5 yıl hiç olmamış gibi olsun..o 5 yıl benden çok şey götürdü.aşık olduğum şahsiyetsiz dibe çekmişti..çok iyi olan okul hayatım berbat hale gelmişti..hala cok cok iyi sayılmaz vizelern korkusu başladı şimdiden..çevremn bana inanılmaz güveni vardı kimilernde azaldı kimilerinde yok oldu..kendime güvenim eskisi kadar değil..hakkıımda olmadık şeyler söylendi..kronik rahatsızlıklara davetiye çıkardım sağlıksızlastım..falan filan...
şimdi
mümkün mertebe aşksız ya da sağlıklı mutlu çevrece yadırganmayan imrenilecek uzun süreli b ilişkim olsun istiyorum...ders çalışma isteğim gelsin istiyorum..dumansız hava sahasını destekleyebilmek istiyorum..kendime ve çevreme azalan güvenimi geri kazanmak istiyorum...ailem zaten benmle gurur duyduklarını söylüyorlar ama biliyorum ki büyük hayal kırıklığı içersindeler..duygusal degil mantıksal davranmak istiyorum...hayır demeyi bilmek istiyorum...işin özü yeni temiz b sayfa istiyorum..nasıl düşünmeli ne yapmalıyı9m sizce..hadi diyemiyorum b anda kararlar alamıyorum...yardımlarınızı bekliyorum...sevgiler..:enbuyukkk: