Hanımlar bu konuda fıkırlerınızı cok merak edıyorum.
Yenı bır sehırde, hıc bılmedıgınız bır sehırde hayat kurmak delılık mıdır sızce?
Durduk yere yapmak belkı cok mantıksız gelıyor kulaga.
Zaten bu hadı gıdıyoruz denınce yapılabılecek bısey degıl.
ben sadece sızlerın fıkırlerınızı almak ıstıyorum kı yanlıs dusuncelerımıde goreyım.
Mesela suan yasadıgımız yerı cok sevıyorum.dogdugum yer alıstıgım yer bıldıgım yer;
Ama ınsanlardan yoruluyorum artık kısa bır sure sonra evlenecegım nasipse.
yenı bır hayat kurucaz ama burda olmak burayı sevmek, huzur vermeye yetmıyor sanırım.
uzaklasırsak huzur bulmamız kolaylasır mı?
insanlardan uzaklasmak çözüm olur mu.?
belkı suan kı streslı konumdan dolayı boyle bı dusunceye kapıldım.
yenı sehırde gıdıp hayat kurmak ıs bulup calısmak cocuk oyuncagı degıl farkındayım.
fıkırlerınızı merakla beklıyorum.
gec cevap verırsem kusuruma bakmayın sımdıden tesekkurler.
cok haklısınız bu cumlenız aklımda olucakTebdili mekanda ferahlık wardır bu yadsınamaz ancak ; huzur sizin ruhunuzda barınır .
Siz huzurluysanız ; nereye giderseniz gidin huzur bulursunuz , huzurlu değilseniz nereye giderseniz gidin huzur bulamazsınız .
aynen bende ama gereklı sartları saglamak gereklı ama sonunda degecegıne ınanıyorum:26:kendimden yola çıkarak söylüyorum bence olur
yeni bir yere alışmak zor olabilir ama hayatta farklılıktan yanayım ben :119:
Ahh hem de nasıl güzel olur..
Şu aralar tam da yapmak istediğim şeyy.
Eşim bi ikna olsa tamam dese hiç düşünmeden bırakıp gideceğim..
Yaşadığım yeri sevmiyorumm..:18:
Pekı sızlerın yeterlı ımkanı olmadan boyle bıseye cesaret edebılırmıydınız?
bulundugumuz yerde bıle ıs bulmak neredeyse ımkansızken gozunu karartıp gıdermıydınız?
gıtmeyı cok ıstıyorum ama nısanlımın endıselerıne hak verıyorum mecburen bu fıkır suan ona cılgınlık gıbı geldıgı ıcın ona mantıklı acıklamalarım kısıtlı sadece huzur ıstıyorum bılıyor ama o da haklı.
[/B]
açık konuşmak gerekirse imkanım yeterli olmasaydı bu isteğimi biraz daha ertelerdim.sonuçta hiç bilmediğin bir yerde iş bulup sıfırdan başlamak hiç kolay değil.bence gitmeden önce kendinize o şehirden iş bulmaya çalışın öyle gidin yoksa çok sıkıntı çekersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?