Yeni bir sorun

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhaba herkese
Bir önceki konuma yazamadım sonuç olarak kv gelmedi bize
Neyse yeni konuma geçiyorum direk
Eşimin işyerinde çalışan bi kadın vardı oradan ayrıldı ama çok çok nadir de olsa işle ilgili bazı bağlantıları olabiliyor
Neyse biz bu kadın yüzünden bi kaç kere kavga etmiştik geçmişte çünkü lafını sözünü bilmeyen çekinmeyen bir kadın yani ben böyle davranıyorum ama karşımdaki acaba bundan rahatsız olur mu diye düşünmeyen aşırı rahat biri...
Biz kavga etmiştik yine bu kadın yüzünden eşimle ve eşim bir türlü anlamadı benim rahatsızlığımı hani birini sevmezsiniz huzursuz olursunuzya emimim birçoğunuza olmuştur. Kadınında beni sevmediğine adım gibi eminim. Öyle bir soğukluk varki aradabunu size anlatamam
Yani kadın evli zaten yok işte benim kocamda gözü var gibi bir düşüncede asla değilim ama inanılmaz huzursuzum.
Neyse bu kadın eşime mesaj atıyor bugün eşimde beni aradı bizi iftara davet ediyor dedi. Sadece bizi değil yine eşimin iş yerinden bir çifti daha çağırmış..
Sana söylemeden cevap yazmadım dedi
Bende istemediğimi bi bahane bulmasını söyledim ama eşim bahane bulamam filan dedi kapattık
Ben dayanamadım mesaj attım gitmek istemiyorum diye
O da, gidebileceğimizi söyledim yazmış.
Tabi ben çok kötü oldum ama kavga etmeyelim diye akşam konuşuruz yazdım
Hem bana soruyo hem kendi kendibe karar veriyo
Yani ben aynı durumda olsam eşimle aram bozulmasın diye reddederdim ama o kadınla arası bozulmasın diye beni reddetti!

Yani şimdi, mübarek günde ne diyeyim bilemedim de.. bence gitmende fayda var. Kadının hareketlerini, tavrını yakından gözlemlemiş olursun. Düşmanını iyi tanimakta fayda var, biraz pozitif olmaya çalış😁😁😁 belki de evham yapıyorsundur şimdi düşman falan deyip günah almayalım 😁

kadına ilişkin olan bölüm olmasa da hem arayıp gidelim mi diye sorup hem de gitmeyelim deyince "geliriz yazdım" demesi cidden garip

o zaman size sormadan geliriz deseymiş de boş bulundum vs diye sonra sizin gönlünüzü etseymiş

bir de iftar daha dün bir bugün iki

yani insan ilk başlarda aile ile yakınlarla iftar yapmaz mı

eski işyerimden arkadaşı iftara davet etmek için bu aceleye anlam veremedim

kadına ilişkin olan bölüm olmasa da hem arayıp gidelim mi diye sorup hem de gitmeyelim deyince "geliriz yazdım" demesi cidden garip

o zaman size sormadan geliriz deseymiş de boş bulundum vs diye sonra sizin gönlünüzü etseymiş

bir de iftar daha dün bir bugün iki

yani insan ilk başlarda aile ile yakınlarla iftar yapmaz mı

eski işyerimden arkadaşı iftara davet etmek için bu aceleye anlam veremedim
Kesinlikle banada çok saçma geldi ama giderse kötü şeyler olur.

Hiç alakası yok insanların dış görünüşünü eleştirmem aslaa konuyu siz açtığınız için söylüyorum kendimi onunla karşılaştırmam bile..
iyi de ortada bir şey yok, kadın da evli sizi ve başka bir çifti daha çağırmış ne bu asosyallik
eşinizi mahcup etmeyin

Merhaba herkese
Eşimin işyerinde çalışan bi kadın vardı oradan ayrıldı ama çok çok nadir de olsa işle ilgili bazı bağlantıları olabiliyor
Neyse biz bu kadın yüzünden bi kaç kere kavga etmiştik geçmişte çünkü lafını sözünü bilmeyen çekinmeyen bir kadın yani ben böyle davranıyorum ama karşımdaki acaba bundan rahatsız olur mu diye düşünmeyen aşırı rahat biri...
Biz kavga etmiştik yine bu kadın yüzünden eşimle ve eşim bir türlü anlamadı benim rahatsızlığımı hani birini sevmezsiniz huzursuz olursunuzya emimim birçoğunuza olmuştur. Kadınında beni sevmediğine adım gibi eminim. Öyle bir soğukluk varki aradabunu size anlatamam
Yani kadın evli zaten yok işte benim kocamda gözü var gibi bir düşüncede asla değilim ama inanılmaz huzursuzum.
Neyse bu kadın eşime mesaj atıyor bugün eşimde beni aradı bizi iftara davet ediyor dedi. Sadece bizi değil yine eşimin iş yerinden bir çifti daha çağırmış..
Bende istemediğimi bi bahane bulmasını söyledim ama eşim bahane bulamam filan dedi kapattık
Yani ben aynı durumda olsam eşimle aram bozulmasın diye reddederdim ama o kadınla arası bozulmasın diye beni reddetti!
Ben giderdim sanırım neticede eşinizi yalnız cagirmamis bana bu kadar buyutmeniz doğru gelmedi

Benim bildiğim iftara çağırmak 15.günden sonra olur. Saçmalık biraz. Hem samimiyet de yok.
Neyse iyi niyetli olduğunu varsaysak dahil, görüşmeler devam edecek mi etmeyecek mi bu belirsiz.
Eşinizle mutlaka gidin, mutluı tablo çizin ve de gözlemleyin bence.
Siz böyle yaptığınız için karşı taraf eşinizin daha çok ilgi alanına girer maalesef.
Hissiyat hususunda size hak verıyorum ama kaçarak veya kavga ederek kötü olan siz olursunuz.

Ya bu iş arkadaşlarıyla gidip gelim yapmak dünyanın en saçma şeyi değil mi?

Hele bir de ailelerle. Bir de şöyle bi durum var ki, siz tanımıyorsunuz o kadını. Çok saçma yav.

İş arkadaşına kadar normal günlük arkadaşın mı yok akraban mı yok? Samimiyet yok arada, hiçbi şey yok.

Neyse kocanız size saygısızlık yapmış. Olur da giderse sakın tek göndermeyin. Siz de gidin. Madem senin dediğin oldu gidiyoruz, benim istediğim saatte kalkacağız deyin.

Merhaba herkese

Abartmayın. Anlaşılan kadını sevmemiş biraz da kıskanmışsınız eşinizden. Görünen o ki kadının size kasıtlı olarak bir kötü hareketi de olmamış. EE bir şans verin belki aranız düzelir ve düşündüğünüz gibi birisi çıkmaz.

Daha ramazanın ikinci gününden başladı mı davetler yahu :KK53:

Neyse, ben olsam giderdim ortada net bişey yok.
Biraz daha gözlemlemiş olurdum.
Boşuna günah almamak adına.
Ayrıca çağrılan yere gidilir, şimdi mübarek gün, yalan söyleyerek reddetmek yakışık almazdı.
Bir şans daha verin kadına :)
Sonra da eşinize çemkirirsiniz.
Bak senin için iftara bile geldim, daha da bişey yapmam vs dersiniz.

Ya bu iş arkadaşlarıyla gidip gelim yapmak dünyanın en saçma şeyi değil mi?

Hele bir de ailelerle. Bir de şöyle bi durum var ki, siz tanımıyorsunuz o kadını. Çok saçma yav.

İş arkadaşına kadar normal günlük arkadaşın mı yok akraban mı yok? Samimiyet yok arada, hiçbi şey yok.

Neyse kocanız size saygısızlık yapmış. Olur da giderse sakın tek göndermeyin. Siz de gidin. Madem senin dediğin oldu gidiyoruz, benim istediğim saatte kalkacağız deyin.
Siz memleketinizden çıkmadınız mı hiç??? Biz aile ve akrabamızın olmadığı bir yerdeyiz mesela. Komşularımız ve iş arkadaşlarımız var. Dolayısıyla iftarda onlarla görüşüyoruz. Onlar da zaten geneli bizim durumumuzda. Ramazan’ın ilk günü son haftası muhabbeti olmuyor yani.

Benim bildiğim iftara çağırmak 15.günden sonra olur. Saçmalık biraz. Hem samimiyet de yok.
Neyse iyi niyetli olduğunu varsaysak dahil, görüşmeler devam edecek mi etmeyecek mi bu belirsiz.
Eşinizle mutlaka gidin, mutluı tablo çizin ve de gözlemleyin bence.
Siz böyle yaptığınız için karşı taraf eşinizin daha çok ilgi alanına girer maalesef.
Hissiyat hususunda size hak verıyorum ama kaçarak veya kavga ederek kötü olan siz olursunuz.
Gitsem bile nasıl tahammül edicem bilmiyorum daha önce beni çok kırdı o kadın için

Back
X