Yeni bir tecrübe edindim,kimseye iyilik yapılmazmış !

Arkadasim resit 20 yasindaydi ama banada ders oldu genede daha asla almam kimseyi

Ben konuyu hatırlıyorum. Bak sen densizlere evden atan atana. Babaanneleri haklıymış demekti. Bence hiçbir şey yapmayın. Ne halleri varsa görsünler. Bir daha ne telefonunu açarsınız ne de kapınızı

Engelledim sildim heryerden hakkimi asla helal etmiyorum

Haketmeyecek son insanmis

Buyuguyle konusmadim kendi arkadasimla telefonlari kapali,ama kucugu ne lanet pislik bir seymis gercek seytan yuzunu gormus oldum

Bence büyük olanı da salla gitsin. Bu insanlarla muhatap olma. Normal değiller

Boylelerini iyi bilirim...
Sakin ozur dilese bile kabul etme sakin...
Asla kabul etmeyi dusunmuyorum bir gram hakkim gectiyse helal etmiyorum beni sinirden aglattilar zor durumda biraktilar anneanneme kufur etti kucugu benden uzak olsunlar

Konuyu hatırladım, burada hepimiz yardım etmeye çalışmıştık. Gerçekten o küçük cadı çok ayıp etmiş size karşı.Yazıklar olsun!

Ben konuyu hatırlıyorum. Bak sen densizlere evden atan atana. Babaanneleri haklıymış demekti. Bence hiçbir şey yapmayın. Ne halleri varsa görsünler. Bir daha ne telefonunu açarsınız ne de kapınızı
Aynen gercektends nornal degiller biz anneannemle yardim ettik iyi davrandik sabaha kadar oturdular evde uyumadilar onlar uyumayinca bizde uyumadik anneannem sabaha kadar guzelce konustu onlarla akıl verdi sonuc ne oldu anneannemle bana etmedigi kufur kalmadi pisligin

Konuyu hatırladım, burada hepimiz yardım etmeye çalışmıştık. Gerçekten o küçük cadı çok ayıp etmiş size karşı.Yazıklar olsun!
Evet,arkadasima yardim etmeye calisiyordum konuyu actigimda bizde kalmisti yetim maasi almasina yardim ediyordum. O bana bir sey demedi dunden beri telefonu kapali zaten ama kardesi yaziklar olsun ona pislik lanet sey o laflari derken yolda sokakta bi yerde bi yakalasaydim gorseydim elimden kimse alamayacakti onu parcalicaktim yaziklar olsun ablasida arkadasim yani ikiside artik bu saatten sonra benden uzak olsunda yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…