Bilmiyorum bu benim kaçıncı diyetim. Hatta bu başlığın açtığım kaçıncı başlık olduğunu da bilmiyorum. Düzensiz yaşam koşulları başladığım her diyeti yarıda bırakmama neden oldu. Ama bu kez yemek yemeye bakış açımı değiştirmem gerektiğimi biliyorum. Kilo verme işi diyetteyken sofradan 2 kaşık yemek yiyip kalkıp diyette değilken ne bulursan yemekle olmuyor. Ben diyette falan değilim ben yeme alışkanlığımı değiştirme çabasındayım. boyum 1.60 kilomda 80.5. Daha az önce tartıldım. Ama gitcek hepsi gitcek ve sağlıkla hayatıma devam edeceğim.
Kendime not.
-Günde 2 öğün senin için yeterlidir. Vücudunu neye alıştırırsan onu ister ve vücudunun bir şeye alışması için 21 gün gereklidir.
-Su hayatın ana maddesiyken, vücudunun 4te3ü ve dünyanın 4te3ü sularla kaplıyken sen hangi akla hizmet su içmezsin? Su iç !
- O lezzetli diye midene doldurduğun abur cuburlar varya senin en büyük düşmanın. Cebini boşaltıp göbeğini dolduruyor. Uyan !
İstemezmiyim canım hemde nasılll isterimmm :)merhaba canim umarim zayiflarsin :) istersen destek olabilirim sana :)
Ohhh ohh maşallah ben daha yeni başladım bakalım. Sen bu kadar kiloyu 59 günde mi verdinn? Ne yapıp ne ediosun anlattt herşeyi banaaaabende 59 gündür günde 2 ögün besleniyorum :)
Gidelim canım gidelim. Bende bugün başladım gibi bir şey oldu. Aslında sabah kalkıp adam akıllı bir kahvaltı ile güne başlamak isterdim hatta belki birazda sporla ama sınav haftam ve sabaha kdr ders çalışınca anca kalkabiliyorum. 10 gün sonra evime dönüyorum. o zamana kadar böyle idare edeceğim :) sen kaç kilosun? Boyun kaç?slm cnm bende bgün başladım. kafamda belli plan oturtmadım az az yicem :) beraber gidelim bu işte
Gidelim canım gidelim. Bende bugün başladım gibi bir şey oldu. Aslında sabah kalkıp adam akıllı bir kahvaltı ile güne başlamak isterdim hatta belki birazda sporla ama sınav haftam ve sabaha kdr ders çalışınca anca kalkabiliyorum. 10 gün sonra evime dönüyorum. o zamana kadar böyle idare edeceğim :) sen kaç kilosun? Boyun kaç?
Tamam sorun yok yavaş yavaş sindire sindire veriyoruz kilolarımızı. Zayıf değil sağlıklı olacağız !.anlıyorum benm finallerimde dün bittio yüzden bende bgün başlıyorum. boyum 1.64 kilom 73 ilk defaa !! artık gına geldi inanır mısın 64düm ilk diiyete başladgmda hepi topu 5 kilo versem olcaktı ama onu bile veremedim şimdi 12 kiloya çıktı vermem gereken inanmıyorum yaa
Ohhh ohh maşallah ben daha yeni başladım bakalım. Sen bu kadar kiloyu 59 günde mi verdinn? Ne yapıp ne ediosun anlattt herşeyi banaaaa
Evet benimde planladığım tam olarak bu :) iyi vermişsin vala 2 ay ayda 10 kilo kadar :devet 60 günde tam 10.5 kilo verdim :)
napiyorum analatayim, sabah kahvaltisinda ya kahvaltilik biseyler yiyorum, salatalik, peynir yumurta gibi yada yumurta yerine yulaf unundan krep yapiyorum bu kahvaltiya az miktarda meyve ekliyrum bazen kavun karpuz cilek gibi.
bunun disinda bazen kahvaltida evde yaptigim müsli mi yiyorum yulaf ezmesiyle tamamen evde ne varsa icine konacak onu koyup sütle pisiriyorum.bazen mevye ve yaninda 1 bardak süt iciyorum kahvalti yerine. arada ve öglen hic bisey yemiyorum
aksam da evde ne yemek varsa ondan 1 kase yiyorum eger sebze yemegiyse yaninda yogurt yiyorum 1 kase, et balik gibi biseyse yogurt tüketmiyorum. ve aksam yemegini en gec 6 da yemis oluyorum :) baska merak ettigin bir sey varsa ben burdayim :)
bilmiyorum bu benim kaçıncı diyetim. Hatta bu başlığın açtığım kaçıncı başlık olduğunu da bilmiyorum. Düzensiz yaşam koşulları başladığım her diyeti yarıda bırakmama neden oldu. Ama bu kez yemek yemeye bakış açımı değiştirmem gerektiğimi biliyorum. Kilo verme işi diyetteyken sofradan 2 kaşık yemek yiyip kalkıp diyette değilken ne bulursan yemekle olmuyor. Ben diyette falan değilim ben yeme alışkanlığımı değiştirme çabasındayım. Boyum 1.60 kilomda 80.5. Daha az önce tartıldım. Ama gitcek hepsi gitcek ve sağlıkla hayatıma devam edeceğim.
kendime not.
-günde 2 öğün senin için yeterlidir. Vücudunu neye alıştırırsan onu ister ve vücudunun bir şeye alışması için 21 gün gereklidir.
-su hayatın ana maddesiyken, vücudunun 4te3ü ve dünyanın 4te3ü sularla kaplıyken sen hangi akla hizmet su içmezsin? Su iç !
- o lezzetli diye midene doldurduğun abur cuburlar varya senin en büyük düşmanın. Cebini boşaltıp göbeğini dolduruyor. Uyan !
kızlar tam final haftası onun için giremiyorum pek ama aklım hep burda. Sınavlardan dolayı geç kalkıyorum az önce kahvaltımı yaptım.
Yarım greyfurt
limonlu maydanoz
yarım su bardağı süt
1 dilim hindi füme
1 dilim kepek ekmeği
uyanınca da 2 bardak su içtim. Akşamda nöbetim olduğu için yemek yapamam. Eğer yetiştirebilirsem kendime salata yapıp yanımda götürebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?