ohh ohh iyi ama bozmaaralarda bol sıvı tüket tatlım emi badem erik kiraz bunlar sana çok yardımcı besinler kuru kayısıda al çerez gibi ye bende pazar günü abartmıştım dolmalar börekler ondan dün cezalıdım sabah bi simit öğlen bi kase kuru faslye ve cacık akşam da fırında tavuk minik parça aralarda kuru kayısı ve 3 lt su içtim......bugün de aynı şekilde yerim
ohh ohh iyi ama bozmaBende şimdi 6 tane badem 2 tanede kuru kayısı yedim. Birazdanda yeşil çayımı içeceğim. Akşam yemeğimde 3 tane küçük kabağı rendeleyip suyu ile kavurcam yoğurtla karıştırcam. 1 dilim ekmek bide salatalık diye dşünüyorum. Bu akşamlık nöbetten dolayı böyle olsunda yarın bir şeyler düşünürümm. Ee tabi 1.5 lt su içtim şimdiye kdrrr
akşam yemeğimide yedimmm. Salatalık yerim diye planlamıştım ama çayın yanıbda 3 tane grşssşnş götürdüm vala. Yarın sabah tartılıp kilı bildirimi yaopacağım. Br an önce yrn olsunnn
Bende işte öğrenci hayatında ne olursa o kadar uğraşabiliyorumoh ne güzel sen uğraşıp bişiler yapıosun kendne bn uğraşamıorum ya ewe yemeği zor yapıorum walla :)
bende işte öğrenci hayatında ne olursa o kadar uğraşabiliyorum
uff bir de bnm için atla bayılırım yüzmeyeveee işte kader anıı:
Başlangıç kilom:82
şimdiki kilom: 80.8
giden kilo:1.20 gram
evet tabiki ki 2 günde 1.20 gram vermiş olamam ama olsun istikrarlı bi şekilde diyete devam etmem bile yeterli bnm için.
Bugün kendimi denize atacağım vala. Biraz yüzeyim. En güzel spor yüzmedir derler hep. Hem eğlence hemde spor olsun. Yine geç kalktım daha kahvaltı bile yapmadım. şimdi suyumu içiyorum. Bugünkü kahvaltım:
1 ufak domates
1 salatalık
marul
peynir
1 dlm ekmek
1 dlm hindi füme
mahaşallahın war canım haşlama kabaklar falan nerdde ben de o totoş ......yanlız mı kalıosun
selamlar canım....hayırlı kandiller....
cola canavarın geldi
yeni günlüğün hayırlı , eksilen kiloların çok olsun
Amin canımmmm senin yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Sevgili günlük. Bugün sana iyi haberlerle gelemedim. Aslında herşey çok güzel başlamıştı. Sabahın köründe koştur koştur denize gittim( kelimenin tam anlamıyla koşturarak yani koşarak gittim) Sonra bir güzel yaklaşık yarım saat denizde yüzüp sporumu yapıp yine koşturarak odama dönüyordum ki arkadaş kolumdan tutup zorla odasına çekti beni. Lafı uzatmadan söyleyim arkadaşın odasında sıcacık hayvan gibi bir hellimli poaçayı miğdeye indirdikten sonra 2 bardakta light kola içtim. Buraya dikkat. LİGHT kola. Öyle işte pişmanım mutsuzum falan falan inşallah akşama adam akıllı beslenecem. bybyyb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?