- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
Yok ne bitirmesi. Dini nikah kiy gir yatagina. Tovbe tovbe. Aklinizla mi veriyorsunuz bu soruyu? Yataga atmanin yeni yolu bu da. Etrafda sizin gibi düşüncede kizlar varken erkeklerin çükü bayram ederKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Konusmuyoruz suan çünkü benim kabul ettigimi düşünmüşRainycim atesli hastalik mi geciriyorsun, suurun yerinde mi? Adam hic gormedigi kadina seviselim askere gidicem demis, gunah diyince imam nikahi kiyalim demis. Sonra da hicbir sey olmamis gibi nasil becerdiyseniz konusup bulusmaya karar vermissiniz?
Bak ben ilk gunden bile sevismeye okeyim iki taraf da isterse sorun bu degil. Ama bu tarz bir tanisma/diyalogdan iliski cikarmaya calisman en kibar tabirle cok acinasi, uzgunum. Kendine yapilan saygsizligi nasil kabul edebiliyorsun? Inanamiyorum.
Kendine ait ozsefkatin yok hic. Bunu gelistirmeden hayatindaki erkek yoksa beliren bosluk hissi hic gecmeyecek cunku kaynagi sende. Erkeklerde degil.
Sizin mesaj içeriklerini çok merak ettim, nasıl bu kadar havada kalabiliyor, adam askere gitmeden bedava eskort peşinde tavrı varKonusmuyoruz suan çünkü benim kabul ettigimi düşünmüş
dün buluşacaktın sanki noldu o işIyi cocuga benziyor
Kesin açmaz, evet.Yok kabul etmedim bir daha konusunu acmicam dedi
Yani ne anlamasını bekliyordun ki ilk konuşmadan cinsellik için dini nikah isteyen geri ....danKonusmuyoruz suan çünkü benim kabul ettigimi düşünmüş
nefes alsın değil erkek olsun yeter olmalı doğru tabir, nefes alıp almamasını da geçmiş bunlarRainyy gerçekten biriyle konuşmak için konuşmayorulmuyor musun bu şekilde bırak kaderinse seni bulur zaten , sende nefes alsın yeter kafasında ilerleme (ergen erkekler gibi)
Aa sahi görünmez oldu ortalıkta. En son evli biriyle mi konuşuyodu ne yapıyodu. Vallahi o da akıllanmazUmutsuzvakayı unutmuş olamazsınız. Dillere destan bir listesi bile var kızın doktora tezi gibi
Konusmuyoruz suan çünkü benim kabul ettigimi düşünmüş
Vanessayla umutsuz gorunmuyor gercekten.Aa sahi görünmez oldu ortalıkta. En son evli biriyle mi konuşuyodu ne yapıyodu. Vallahi o da akıllanmaz
Vanessa staj gibi bir şeye başlamıştı sonra gelmez olduVanessayla umutsuz gorunmuyor gercekten.
Onu hatırlayamadım. Bir inceliycem vaktim olduğundaUmutsuzvakayı unutmuş olamazsınız. Dillere destan bir listesi bile var kızın doktora tezi gibi
Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Kizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
Yok kabul etmedim bir daha konusunu acmicam dedi
Iyi cocuga benziyor
Konusmuyoruz suan çünkü benim kabul ettigimi düşünmüş
Kısa devre yapmış hatlarAra sira donup yazdiklarini oku ki hatlar karismasin.
Yok hemen gelsin, nikahı bir an önce kıyınKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
hem utangaç hem dindar nerde bulacaksın böylesini hem de asker olacak waawwwwwKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?