Utangaç bey kaç yaşında çok merak ettim?utangaç askere gitmeden dini nikah yapalım milli olayım mı diyor acaba?bu devirde utangaç bir beyle karşılaştım dur çözcem az biraz anlat hele..Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Rainy sen gerçekten kendine zerre değer vermiyorsun !Kizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
Sakın sakın sakın askerden gelmeden adim atma en yakin arkdasim 14 yasindan beri ciktigi cocukla nisanlandi askere gitti geldi kizi aldattı. Aman ha boyle bir hata yapma bak ciddiyse askere gitsin gelsin seni ailenden istesin. Boyle bir hata yapma bak israr ediorm. Neden dini nikah devlet nikaha ehliyetimi yok. Boyle bir sacmalik yapma sakin ayyy cok sinirlendimKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Teklifi kabul mü ettin kizKizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
İmam nikahı ve cinselliği kabul etmiş sanırım.Teklifi kabul mü ettin kiz
Sırf Rainyy nin konuları için "" bu emoji gelsin diyenler ??
"İçimde sevgili isteği oluyor" nicki sana ne yakışır be rainyy.Kizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Umutsuzvakayı unutmuş olamazsınız. Dillere destan bir listesi bile var kızın doktora tezi gibiBugün açtığı konu ile sıralamam da pembekuvars30 da yer almaya hak kazandı.
4 pamuk, 5 irmik helvası 6 pembekuvars oldu bende
Kizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
Yok kabul etmedim bir daha konusunu acmicam dediTeklifi kabul mü ettin kiz
Iyi cocuga benziyorIlla basima is alacagim diyorsun yani, sen bilirsin cicim.
O nerlerde ya kudra tutuyordu bı ara listeyi:)Umutsuzvakayı unutmuş olamazsınız. Dillere destan bir listesi bile var kızın doktora tezi gibi
Aynen aynenIyi cocuga benziyor
Iyi cocuga benziyor
Sevgili yapmıştı en sonO nerlerde ya kudra tutuyordu bı ara listeyi:)
Seni kandırmaya çalışacak.Yok kabul etmedim bir daha konusunu acmicam dedi
Yaptığı tekliften ne kadar iyi biri olduğu belli (!)Iyi cocuga benziyor
Ne kadar çok utangaçmış paşamız(!). Utangaç olmasa pozisyonu bile baştan konuşurmuş maşallah ne kadar terbiyeli edepli adam bulmuşsunKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?