- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
Yasina uygun davransan?27 olcam bu ay. Acele degil bence
Ayıp ya cinsel ilişki teklifi yapmış bir de, Şehrazat?Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Eee askere gideceğim de, şu şeyapma işini aradan çıkarayım mı dedi? Bu adamdan kork, askerde şeyapacak birini bulur bu AbazaKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
başına iş alacaksın bakKizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
İyi de günah kısmını düşünüyorsan bir erkekle buluşman da günah (!) o zaman buluşmaya da gitmemelisin. Din hepsine zina diyor sonuçtaGunah dedim diye
Çıkmayın, hava soğukKizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
bu azimle ağaca bile yaparEee askere gideceğim de, şu şeyapma işini aradan çıkarayım mı dedi? Bu adamdan kork, askerde şeyapacak birini bulur bu Abaza
Yuh dini nikah mı yapalım dedi. Arkanıza bakmadan kaçın.Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
O bahaneyle adam amacı için yeltenmesin de.Çıkmayın, hava soğuk
Bir de onların büyümüş evlilik çocuk yapmış versiyonu pamukpamuk var ama o hiç sevimli değilBenim için de ilk 3: zorunlu, rainy ve vanessa
Seviyorum kerataları
Kız rainyy valla sen akıllanmazsın kuzumKizlar aramiz iyi suan cikicaz galiba. Bulusma ayarladik iyi gecer umarim.
Baya utangaçlık varmis adamda masallahKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Bir de onların büyümüş evlilik çocuk yapmış versiyonu pamukpamuk var ama o hiç sevimli değil
Bugün açtığı konu ile sıralamam da pembekuvars30 da yer almaya hak kazandı.Bir de onların büyümüş evlilik çocuk yapmış versiyonu pamukpamuk var ama o hiç sevimli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?